- Poruka
- 77.468
Ja sam uvek i zauvek uctiv Sale za razliku od tebe!
Vidis i opet si zaboravio da uradis ovo:
![]()
разлика-фала Господу, ту је граница између тебе и мене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvek i zauvek uctiv Sale za razliku od tebe!
Vidis i opet si zaboravio da uradis ovo:
![]()
u 1. Korinćanima 13:8-10. govori u buducnosti kada dodje Hristos po drugi put, ti tako tumacis jer za tebe je vec dosao, ja ne mogu tako jer po meni on ce doci vidljivo.
Crkva Bozija i dan danas ima te darove Duha Svetoga,ako vi nemate to je zatosto ste van milosti Bozije, tj u jeresi.
mozes navoditi citate do jutra jer sve sto navodis ima drugo znacenje, nigde ne pise da prestaju darovi, cak apostol kaze da se borimo za vece darove. pozdrav

... sto bi sveti duh trebao prouzrociti 

Nigde ne pise u Bibliji da ce dolazak drugi Hristov biti vidljiv...
јеси ли сигурна да нема нигде у СП?
a ti ako imas protiv dokaze nadji ih
i prilozi 
sigurnaa ti ako imas protiv dokaze nadji ih
i prilozi
![]()
.Immortal_girl;9029607]Nigde ne pise u Bibliji da ce dolazak drugi Hristov biti vidljiv..
naravno da imaju, oni koji su se posvetili Bogu, a i svi krsteni samo u manjem intezitetu, ali apostol kaze trudite se zavece darove.za darove duha , mozes videti kod mnogih svestenika i kaludjera, koji imaju, darove isceljenja, prozorljivosti, pripovedanja, prorokovanja itd na svetojgori ima ihu izobilju.ako vasa crkva ima darove duha, zasto vasi venici nemaju te plodove duha....![]()
zato sto neki imaju slobodnu volju i duh ih napusta ali ne potpuno, jer blagodat koju zadobije covek krstenjem ostaje do krajazivota, bez obzira kakav jeretik i ludak bio, a kasnije ako se pokaje , ispovedi, krene da cini pravdu , blagodat razgoni silu mracnu i Bog se ponovo useli u srce covekovo.zasto se tim duhom ne pridrzavaju Svetog pisma... u svom svakodnevnom zivotu... sto bi sveti duh trebao prouzrociti
![]()
zna se koji su plodovi duha
22 Ali je plod Duha ljubav, radost, mir, trpljenje, dobrota, milosrđe, vernost, krotost, uzdržanje.
i pravi vernici i prava vera treba imati te plodove duha
dok u dela tela spada idolopoklonstvo koje crkva odobrava kao i sto blud tolerise i ostale zlestvari :
19 A poznata su dela putena, koja su blud, nečistota, bestidnost,
20 idolopoklonstvo, čaranja, neprijateljstva, svađe, pakosti, srdnje, prkosi, raspre, podvojenosti, sekte,
21 zavisti, ubistva, pijanstva, prekomerno jedenje i ostala takva. Unapred vam kažem, kao što kazah unapred, da oni koji to čine, neće naslediti kraljevstva Božjega.
po plodovima se lako moze prepoznati prava religija![]()
tako je , kakav je koren takvo je i stablo, kakav je osnivac takvi su i ucenici

u 1. Korinćanima 13:8-10. govori u buducnosti kada dodje Hristos po drugi put, ti tako tumacis jer za tebe je vec dosao, ja ne mogu tako jer po meni on ce doci vidljivo.
Crkva Bozija i dan danas ima te darove Duha Svetoga,ako vi nemate to je zatosto ste van milosti Bozije, tj u jeresi.
mozes navoditi citate do jutra jer sve sto navodis ima drugo znacenje, nigde ne pise da prestaju darovi, cak apostol kaze da se borimo za vece darove. pozdrav

13. poglavlje 1. Korinćanima je samo nastavak 12. poglavlja u kojemu se govori o tadašnjem vremenu. Pavao govori o darovima svetoga duha, preko kojih su mogli da rade natprirodne stvari, no onda u 13. poglavlju uspoređuje da ti darovi nemaju nikakvu važnost ako osoba nema ljubav, te da će prestati u trenutku potpune spoznaje. Sa kompletiranjem Božje riječi, došla je sva potrebna spoznaja za kršćane, po kojoj se moraju ravnati i živjeti. U 12. stavku Pavao kaže, da sada vide nejasnu sliku spoznaje, a kada se Biblija sastavi, to će onda biti kao licem u lice, što označava potpuno shvaćanje istine. Biblija se sa ogledalom uspoređuje u smislu duhovne spoznaje, u Jakovu 1:22-25. Znači, Ogledalo = duhovno ogledalo = spoznaja istine = Božja riječ ili Biblija.
Međutim, za današnje posljednje dane se odnose biblijski citati u negativnom kontekstu, opisujući natprirodne darove, Matej 7:21-23 i 2. Solunjanima 2:9-12. Prema tome, po logici biblijskih citata, natprirodna čuda nemogu da budu od Boga, nego od njegovog protivnika . I zato te pozivam da izađeš iz nje, velike bludnice, krive religije.
![]()
ali da nisu prisutni i danas ili da su bili prisutni samo tada , to je apsurdno.To će biti interesatno .....(prije što to napomjenješ provjeri dobro, ali zaista dobro).
kako bre ne pise? sada cu da ti nadjem
na bilo koji koji nije netacan![]()
кажи који је тачан па да га претражим, а да није кула стражара

зашто се не угледате на њега, па лепо од града до града од цркве до цркве, а ово за куће је ишао само кад је био позван и не треба вам литературица.

Ašta sam ja to u onom postu(ili neki drugi) pisao a da se susprostavlja učenju JS-a ??A lično mislim da ti kao JS ne možeš učenje JS podupirati literaturom koja nije prosvetljena u bruklinskoj Stražarskoj kuli.
pozdrav.
tako je , kakav je koren takvo je i stablo, kakav je osnivac takvi su i ucenici![]()

ako bi ti opet da se segacis moracu ignore ponovo
ili ne znas sta je Biblija![]()
ворки, нађе ли ти мени стихове где Христос говори својим апостолима какви треба да буду?
Jehovini svijedoci i propovijedaju od grada do grada i od sela do sela![]()
Isusu nije trebala literatura kada je bio podučen direktno od Jehove, pa ipak je u tumačenjima se pozivao na Svete spise, kako bi raskrinkao farizeje i njihova lažna učenja.
Želiš reći da su Pavle, Sopater, Gaj, Timotej, Tihik i ostali koji su propovijedali Rječ božju čekali da ih netko pozove u kuću? Propovjedali su gdje god su stigli; u crkvama, prenoćištima, na cesti i na trgu, i sam Isus je propovijedao kraj bunara Samarićanki.
U propovijedanju se isključivo koristi Biblija , dok su časopisi tu samo kao pomoćna literatura, koja na puno bliži i jednostavniji način objašnjava tko je Bog, kako mu je ime, kako mu se možemo približiti, što je njegov naum sa Zemljom, itd i sve to dakako potkrepljeno tekstom iz Biblije.
![]()
Slazem se da nemaju nikakvu korist ako osoba nema ljubavali da nisu prisutni i danas ili da su bili prisutni samo tada , to je apsurdno.

koristi koji zelis ne mesam ti se u toзнам шта је Библија, оћеш ли ми ти рећи који превод да претражим или нећеш, ако нећеш схватићу то као још један у низу безскрупулозних постова.

@Sale uzmi koji ti smatraš da je najutentičan, pa če mo provjeriti (ako zatreba) i svako slovo.знам шта је Библија, оћеш ли ми ти рећи који превод да претражим или нећеш, ако нећеш схватићу то као још један у низу безскрупулозних постова.
да то би било занимљиво, кад би замету опалио шамар, шта би урадио, волео бих да ми одговори на ово, ако не жели не мора.

@sale@
Zanimljivo je da nikada niti na jedno čisto biblijsko pitanje nisam dobio nikakav odgovor.
A istini za volju nije teško ni shvatiti zašto biva tako.