jeftino

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

?

Elita
Banovan
Poruka
15.014
ok, gde moze JEFTINO i relativno OK da se jede ?

sad, malo je nezgodno ako ovim pravimo reklamu... ja nisam niciji zastupnik, nijednog restorana : )) ali sto bi mi verovatli

pekare - cini mi se da je cena manje vise svuda ista..... preporucujem kod balkana pogacice i kifle, neko je vec pominjao

riblji proizvodi?? - kod pravnog ima polu-brzi restoran hrane.....mislim da su lignje(przene tj tzv frigane) 200 din/100g. ima i prebranca bilo je 50gin/100g i krompir salate 30

drze neki crnogorci. kifla je 12 din

gde jos ima ribljih, kako je u restoranima cena?
------------

kiosci sa mesom - to je isto slicno...gde je dobro a jeftinije?

a samoposluge? koja je jeftinija

POP Mare:
Iza piramide na nbgd-u ima najjeftinija hrana u gradu sto se pljeskavica i slicnih stvari tice... Pljeskavica 100g 60din, 200g koju retko ko moze da pojede 100din ;)

Opa! Fino, fino...

Kod mene na autokomandi ima samo "Stepin Vajat" i jedna nova pekara koja radi 00-24. Neko mi je skoro pričao o jednoj pekari u gradi u kojoj imaju jako niske cene, a podnošljiv kvalitet... Raspitaću se, pa šaljem...

Inače, u mom kraju ima i par restorančića... Ubedljivo najjeftiniji je "Sport" pored autobusko-tramvajske stanice na početku Vojvode Stepe...

POP Mare:
Iza piramide na nbgd-u ima najjeftinija hrana u gradu sto se pljeskavica i slicnih stvari tice... Pljeskavica 100g 60din, 200g koju retko ko moze da pojede 100din ;)

Чекај брате...јел то Stela или оно место што има назив неког пива? Кафић као?

Duff?

Роштиљ - Брвнара (отворени део...унутра се губи драж).
Пица - Орао (Звездара), La Porta.

POP Mare:
Stela... naravno 8-)

Ја узимам тамо Гирос. Некад је страва, некад и не баш.:?
Имаш ту и одличну палачинкарницу...није баш јефтина...али су палачинке баш добре.

Marinero je strava! Imaju i teleće čorbice i riblje, mad ato nisam probala, uvek im je "ponestalo" uveče.
Ima pileća džiga, pa belo u susamu....mmm.....i pileći ražnjići su ok, sve je extra sveže, ništa nema na čekanju od mesa, a cene, ako se ne varam, od 100 do 300 za porciju. Čorbica je 80 ili 90, ja često posle ni ne mogu da nastavim da klopam jer je krcata mesancem :lol:

Da... Zuta greda definitivno, extra jeftino (za kafanu), a klopa sasvim zadovoljavajuca (moja preporuka Robinja). Jeftinija je i od Treshnje, chini mi se, mada je ambijent u Treshnji prijatniji, tako da greda nije bash za izvesti devojku na prvi dejt, al' vec drugi, treci... kad se malko familijarizujete... ;)
U svakom sluchaju, za hiljadu i dvesta, trista kinti dvoje jeshnih se ozdrashe roshtilja, salata, + 2l kisele + pivo. Sasvim prihvatljivo za studentski dzep i zeludac.
Za one s malko dubljim dzepom, moja preporuka je Salash u hm... dal Kosovskoj il' ce biti pre Majke Jevrosime, imaju odlichan rolovani biftek, odnosno biftek u slanini i telecu chorbu (nikad pre,i nikad posle bolju nisam probala u svome zivotu), a za one koji nisu skloni egzibicionizmu - izbegavati curku u sosu od treshanja. Kafana je inache vojvodjanski orijenisana. Tu negde prekoputa se nalazi i latinoamerichki kafic-restoran sa finim ambijentom i isto tako dobrim biftekom i nije uopshte tako skup.
Shto se stepinog vajata tiche (neko ga je spomenuo), postao je takav krsh u poslednjih par godina da je bruka shto uopshte radi, pogotov od kad je otvoren duff u neposrednoj blizini koji ima mozda i najbolji roshtilj s nogu u gradu (a sobzirom na kvalitet i kvantitet uopshte nije ni skup).
Zanima me dal neko zna neshto o kafani "Kod brke" (nisam sigurna dal joj je to zvanichan naziv, il' odomacen kod shirokih narodnih masa), nalazi se valjda u Zmaj Jovinoj il' vec negde na Dorcolu...

pitanje za salaš...dakle jel keve jevrosime iki kosovska?
i gde je ta greda?
mislim u kom delu grada?
i jel trešnja, ov ana banovom brdu.
hvala

Jest' u keve jevrosime, preko puta Santjaga (to je taj latino):D. Zuta greda se nalazi... ne znam tachno kako se zove ulica, al' skoro svaki taksista ce znati (poshto uglavnom oni tamo klopaju), u ulichici izmedju Juznog bulevara i Gospodara Vuchica, u neposrednoj blizini Maxi diskonta (u juznjaku).
Preporuchujem i Pink (iznad Belih voda - jeftin), kao i restoran Konoba na Avalskom putu....odlican kozji sir i jagnjetina (cene 'nako)... mada ja jagnjetinu neshto i nemirishim, kao ni svinjetinu, al' opet chesto visim u Chobanovom odmoru. Kad je neshto dobro, onda morash da volesh. ;)
Jest' Treshnja na b.b. - iskvarili su se malko u poslednjih godinu, dve, al' i dalje su prihvatljivi.
A to dal' imam pojma il' ne... kako o chemu. U svakom sluchaju ovakav kometar, kako nije potkrepljen argumentima, zasluzuje da ostane bez komentara, tako da...no comment.
I sledeci put kad vec iznosish svoje obzervacije o nekome, il' nechijem postu, potrudi se bar da ga prochitash - nisam ovaj, vec ova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back