- Poruka
- 197
60% sarana na pijacama je iz ribnjaka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
60% sarana na pijacama je iz ribnjaka![]()
Kada kupujete svezu ribu, svezinu gledate po zamagljenosti ociju, sto su cistije svezija je riba
ima film, dokumentarni, kako love smudjeve u africi, nisam gledala ali valjda je jezivo : )) i to stize u fine restorane. ali ono... evropo volimo te :I
tezak zivot tamo crnaca, ekolosko unistavanje itd
mada valjda smo ionako zagadjeni ko zna od cega
Ја сам живео у Африци, а не у документарни филмовима...Осим морске рибе и ракова из Индијског океана, права посластица су Нилски гргеч и талапија...
Znaš li da Arapi vole ribu i imaju izvrsne specijalitete
u kombinaciji riba + pirinač ?
Isto tako,vole da pecaju.
Znaš li da ne jedu soma ?
Kad uhvate soma,obavezno ga puštaju....
Gledao sam,skinu kapitalca sa udice - i puste !
Tigris i Eufrat prepuni su krupnih somova.
Kako to afrikanjeroški domoroci rade ?
Imaš li kakvu pikanteriju ?
60% sarana na pijacama je iz ribnjaka![]()
a da li ti znash shta je i chemu sluzhi ribnjak?![]()
Za mene, kečiga je broj 1.
mene bas briga, nek me otruju vijetnamskim somom
Kada kupujete svezu ribu, svezinu gledate po zamagljenosti ociju, sto su cistije svezija je riba
Znaš li da Arapi vole ribu i imaju izvrsne specijalitete
u kombinaciji riba + pirinač ?
Isto tako,vole da pecaju.
Znaš li da ne jedu soma ?
Kad uhvate soma,obavezno ga puštaju....
Gledao sam,skinu kapitalca sa udice - i puste !
Tigris i Eufrat prepuni su krupnih somova.
Kako to afrikanjeroški domoroci rade ?
Imaš li kakvu pikanteriju ?
ja slavim istu slavu,i onako kako sam nasledio od pokojnog oca...
za slavu,poshto je post proshao,jedemo pechenje,ili neki drugi "derivat" omiljene nam tice - prasice! (bez obzira koji je dan,jer moji u Lici sigurno nisu jeli ribu za slavu)
a shto se tiche vijetnamske ribe...ne volim da je jedem ni kad moram...dakle ne kupujem!
i mislim da si promashio temu,jer nije nepravda u pitanju,mozhda nemashtina,koliko i neobaveshtenost...
plus odsustvo zdravog razuma u kojem je jednachina jeftino = kvalitetno najzastupljenija...
Radila sam jedno vreme kao Oriflejmov prodavac i išla na njihove prezentacije.
Kaže žena: npr Niveina krema se proizvodi i tri klase - prva za Nemačko tržište i zemlje sa boljim standardom, druga za najmladje članice EU, a treća za namučne zemlje poput naše. Naravno, pogadjajte koja je najmanjeg kvaliteta.
Isto je i sa ostalim uvoznim artiklima pogotovo hranom.
Evo kako sistem funkcioniše - srpski tajkun kupi tu treću klasu uveze je ovde i prodaje je po nekoj ceni ,,kvalitetne robe" samo je donekle prilagodi potrošačkoj korpi.
Želite da jedete kvalitetno - zaorite dvorište i posejte svoje povrće. Uzgajajte prasiće i kokoške. Posadite red maline, kupine neko drvo. Manite se čak i pijace. Ako niste u mogućnosti da kupujete kupujte na selu od proverenih ljudi.
Иначе нешто не једем рибу,али пре пар година сам на једној слави јео сома из рибњака, имао је укус пилетине![]()
Ко шта производи и у колико категорија, нас као грађане не треба да занима. Улога државе (коју ми немамо) је да законском регулативом контролише увоз робе...На жалост, у Србију је могуће увести свкојаки отпад, ђубре и отров...
Onda ćemo pod materijalnom i moralnom odgovornošću biti trovani od strane države, jel da?Kad bude regulisan zakon, onda nemoj da brineš.