Jeftine nekretnine u Zrenjaninu

Zasto su toliko jeftine odnosno ima li grad neku manu? Svuda u Vojvodini je ekstremno jeftino ali da grad od 75.000 stanovnika bude najjeftiniji nije normalno
Sta je u Vojvodini extremno jeftino?Zivis li u Vojvodini?Uselu gdje zivim ,20 km od N.S.,jutro zemlje 10000e minimum.Kuca nisko potkrovlje u komsiluku prodata za 85000e.Placevi u selu oko 10000e.Cijene stanova u NS otisle u nebesa.Sta je jeftino?

Bilo nekad , 2019 ... ljudi sta je sa vama ... zivite u proslosti i mislite da pored svega ostanu te cene ...

Screenshot 2022-09-09 112913.jpg

Nista vise nije jeftino...Mislim u odnosu na BG i NS, cela Srbija je za dzabe...
U svim gradovima Vojvodine je ta cena oko 1000 evra po m2..
Eto ako malo pogledam mozda Su i So imaju neke malo jace cene, vidim sada Kikinda, Vrbas, Vrsac, Kula...mogu da se nadju kuce u dobrom stanju po dobrim cenama...ne jeftinim

Voda nije problem.
Ima je dovoljno i zadovoljavajuceg je kvaliteta.
Svako selo ima cesme sa filtriranom vodom za pice.
Koga smara cekanje "na bunaru" za dvesta evra ima da kupi kucni RO filter.
Prica je ustvari o necemu drugom.
Po mom misljenju sistematski se prazni Banat.
Kao da nekom treba ispraznjena nekretnina.
Autoputevi zaobilaze Banat kao da je jezero.
Deca iz Banata odlaze u NS i BG na skolovanje i ostaju tamo.
Ili odlaze preko, u svet.

Nece da rade za kikiriki kao njihovi prerano odrtaveli roditelji koji su rintali po tri posla da bi im placali stanove po 200- 300 evra mesecno .

Nekad je oko mog sela bilo krava i naftnih busotina kao da se vozis kroz Texas.

Sad krave drzi samo onaj ko hoce pravo zakupa drzavne zemlje .
A i to nema vise logike jer pored imputa uz ovakve cene poljoprivrednih proizvoda pitanje je koji ce mi andrak zemlja u zakup?
Samo da vise krljam mehanizaciju i kidam zivce.

Mnoge gazdetine su ove godine resile da prodaju traktore i daju sopstvenu zemlju u arendu.

Kome, postavlja se pitanje?

Pa valjda nekim novim poljoprivrednicima koji jos ne stanuju ovde.

meni je jeftinije nekretnine pomogla agencija da nađem. reč je o Novom Sadu, ali predgrađu, tj. placu sa starom kućom. zato je moja preporuka i za Zrenjanince da probaju preko neke agencije za promet nekretnina jer ulaganje u nekretnine za početnike nikad nije lako i jasno je zašto se traži što jeftiniji izbor.

ne znam bas, vise slika, detalja, ja nisam obilazila milion lokacija vec sam brzo nasla ono sto mi odgovara. doduse, nije uvek ni moguce naci najjeftinije... ne znam bas to , ali je kucica u onom stanju koji meni odgovara, ne moram da je rusim, plac odgovara... to je bila moja preporuka iskrena

Dve zene prolaze nonstop krajem i samo zovu raspituju se sta je na prodaju,duplo se mogu ugraditi jer nalaze od starih ljudi koji ne znaju cene,15 i 30 000 sam platio dve kuce sad vrede duplo,kad sam ovu lokaciju trazio na oglasu za 30000 prodaju njive,nista ispod 55000 nema stracare za te pare,preko puta covek prodao 31000,sad vredi 50000 e takve agencije jure sto svako moze sam naci

Back