PecinaBabaStojanka
Domaćin
- Poruka
- 4.848
pa "dijamanti" su vec minimum 2 dijamanta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa "dijamanti" su vec minimum 2 dijamanta...

pa eo ....recite nesto o njima...
kakve su to zene ?
jeste li imali iskustva sa jeftinim droljicama ?![]()
jel manje drolja ona koja voli manje ***** ?

kakve su to zene ?

kakve su to zene ?
i da ne radi se o imidzu nego sam objasnio radja se takva i to nista ne moze promeniti
Sad zakljucati a ceca ti je ipak droljicai da ne radi se o imidzu nego sam objasnio radja se takva i to nista ne moze promeniti
E aj ne smaraj ako ti se neko obrati licno s uvredom pa i da trazis lock..ovako ako ipak ima sta da se kaze na temu nema zatvaranja![]()

ja sam u coroskopu vodolija
i zivim svoj coroskopski znak
ja bi nad svacim zivotom mogla zaplakati ali nikad nebi osudjivala, rugala se i prstom upirala
taka sam
meni je zao devojaka/zena koje bije taki glas i mene jedino zanima odakle njima taki glas!
da se ne lazemo george sta ti mislis za kolko brzo se sroza imidz!?
Ja ti kazem imidz je smejurija ako citas izmedju redova..nista ne moze neka uraditi i zaraditi ako je osnova sto je jeftina

ti meni nedas prostora za moje razmisljanje vec mi naturas svoje
nece moci tako
demokratija je rekla da ja smijem kazati i zatraziti "katanac" da li ce se moja molba uvaziti ostaje u odluki trenute vlasti
Ne to nije demokratija niko ovde nikad nije trazio katanac i nema pravo..narocito ako se vredja neki veliki % a ne pojedinac..a i nema uvrede zapravo![]()
ima uvrede
i da znas ja nikad nisam hodala uz masu ja sam vazda imala svoje uverenje makar i ginula zbog istog
ovde ima dosta sofinista
muskaraca sto bi na selu rekle "sufe kiite"
pa im svak kriv i zene postanu jeftine drolje
idi bre mojne me nervirati vise
ok ima i feministkinja i mozda nas vredja pomen male kite pa ne trazimo da se tema zatvara
su to one što mirišu na parfeme koji se kupuju na litar : )
mozda nema 90 evrica za 30 ml!?
ok ima i feministkinja i mozda nas vredja pomen male kite pa ne trazimo da se tema zatvara
![]()