Jedva chekam...

ja bih radije da napravim brlog ida spavam negde do sredine aprila
i da zaduzim nekog da me budi kad grane toplo sunce,zamirise mokra zemlja koja isparava i mlado lisce na granama.
i kad izadjem u bastu,i udahnem vazduh punim plucima zadovoljno otrcim nekome da kazem kako odista mirise prolece u vazduhu :D
a posle proleca leto i divne noci koje mozes da prelezis na toplom betonu i gledas nebo i masas o tome sta se nalazi negde daleko van granica solarnog sistema.ili lezis na steni i osluskujes udaranje talasa o iste.ili zaspis na toplom platou ispred katedrale u granadi ili u po dana upijas sunce na uzarenom kamenu ko guster.

eto.volim leto i sve sto ono nosi :) i ni jedna pijanka ne moze to da mi zameni,nazalost :(

ja bih radije da napravim brlog ida spavam negde do sredine aprila
i da zaduzim nekog da me budi kad grane toplo sunce,zamirise mokra zemlja koja isparava i mlado lisce na granama.
i kad izadjem u bastu,i udahnem vazduh punim plucima zadovoljno otrcim nekome da kazem kako odista mirise prolece u vazduhu :D
a posle proleca leto i divne noci koje mozes da prelezis na toplom betonu i gledas nebo i masas o tome sta se nalazi negde daleko van granica solarnog sistema.ili lezis na steni i osluskujes udaranje talasa o iste.ili zaspis na toplom platou ispred katedrale u granadi ili u po dana upijas sunce na uzarenom kamenu ko guster.

eto.volim leto i sve sto ono nosi :) i ni jedna pijanka ne moze to da mi zameni,nazalost :([/QUOTE
pa ja iako sam rodjen krajem jula kad su najvece vrucine po pravilu, uvek sam ranije vise gotivio zimu ,mada u poslednje vreme sam i ja postao letnji tip a najbolje obozavam kraj maja i jun tamo negde do kraja egzita kad su dani najduzi ,a nisu bas paklene vrucine ,jedino mi je dobro zimi kad odem nedelju dana na neku planinu ,a inace je kod nas je zesce sranje i smaranje u to vreme

pa voleo bi zimu jos vise kad bi mogao da budem mesec dana na nekom skijanju ,mislim zima na planini je zakon sunce przi jace nego na moru ,raspizdis se u neku lezaljku na stazi nabijes naocare za sunce ,pijes neko kuvano vince ili rakiju ,sve lepo belo oko tebe:D:D ,samo sto kratko traje hebem mu mater :-(onda se vratis grad i hebavas se sa bljuzgavicom ,ladnocom ,vetrom kad dune iz Madjarske severac u ravnici brrr ,onda saobracajnim kolapsom koji obavezno izbije i slicnim sranjima :evil:

pa po tom pitanju delimo istu muku al sad sta je tu je ,morao sam cak da preuredim i renoviram sobu da bi napravio idealne uslove za pijanke i sedeljke u dugim zimskim nocima ,treba nekako preziveti ovu ladnocu i utopiti tugu :)

ja zimu prezimljavam u stanu koji sam jeedva nasla, i ne mogu da docekam da se preselim...bice mi toplo u njemu i necu biti tuzna..:)jedini lose je sto u pocetku necu imati net...o zasto sam se toga setila...:?

zimu obozavam na planini,mnogo mi je lepse zimovanje nego letovanje,samo sto treba vise para..pa dobre staze...dobar sneg...svi u onim sarenim ski odelima...ludim kapama...i opet sli sanke...ali ove godine nista od zimovanja..:(

zimu obozavam na planini,mnogo mi je lepse zimovanje nego letovanje,samo sto treba vise para..pa dobre staze...dobar sneg...svi u onim sarenim ski odelima...ludim kapama...i opet sli sanke...ali ove godine nista od zimovanja..:(
pa i meni je skijaje mnogo bolje od mora tako sam i naucen jos od najranijih dana posto smo porodicno svake godine isli na zimovanje po raznim planinama sto domacim ,sto stranim cak i u onim teskim vremenima ,dok smo na more isli jednom u tri, cetri godine, pa mi je to ostalo i sada ,na moru mi uvek postane dosadno posle 4 dana

Back