Jedu li Srbi ......

umrimuski

Ističe se
Poruka
2.657
Ovog leta kupujem plac na jednom nasem jezeru na tom placu sazidacu lokal ......lokal u kome razmisljam da se prodaju palacinke.....palacinkarnica

Pa pitam ja vas Jedu li Srbi palacinke kao sto jedu pljeskavicu,hamburgere i snicle itd
Gde god sam bio po Evropi jedu se palacinke(slane,slatke) i to dosta,veoma unosan biznis sa veoma malo ulaganja
Palacinkarnica bi mi bila ovog tipa
ili da kazem isti princip rada,za poneti a i za pojesti na mestu

O palacinkama razmisljam pre svega zbog manjeg ulaganja novca u odnosu na pljeske haburgere i druge stvari
Ovde u Parizu palacinkarnica tipa sto vidite u youtube gore okrecu 2000evra na dan ..e sad ako pitate sto ne otvaram ovde ....pa razlog je to sto lokal kupiti ili iznajmiti je uzasno skupo

Pa Srbi moji sta mislite oce jedete palacinke ili .............:think:

Ja oću jedem palačinke i slane i slatke:D i stvarno ti je super ideja:ok:, ali...i sam si lepo sročio pitanje...kako bi jedna creperie prošla kod nas prosto ne znam:think:...Voli naš narod palačinke, al nema tu naviku da recimo večera palačinke, pre će da uzme ćevape ili ražnjiće:(. U Parizu sam prvi put jela slane palačinke i bila oduševljena. Jedem i kod nas, recimo lepa porcija oko 200 dinara, nije skupo a lepo...Ajd baš bi volela da otvoriš i da ti krene lepo posao:bye:.

Ovog leta kupujem plac na jednom nasem jezeru na tom placu sazidacu lokal ......lokal u kome razmisljam da se prodaju palacinke.....palacinkarnica

Pa pitam ja vas Jedu li Srbi palacinke kao sto jedu pljeskavicu,hamburgere i snicle itd
Gde god sam bio po Evropi jedu se palacinke(slane,slatke) i to dosta,veoma unosan biznis sa veoma malo ulaganja

O palacinkama razmisljam pre svega zbog manjeg ulaganja novca u odnosu na pljeske haburgere i druge stvari
Ovde u Parizu palacinkarnica tipa sto vidite u youtube gore okrecu 2000evra na dan ..e sad ako pitate sto ne otvaram ovde ....pa razlog je to sto lokal kupiti ili iznajmiti je uzasno skupo

Gde i na kom jezeru? AKo nije tijana? :D
Moja tetka ima ''fruty music bar'' na I belocrkvanskom (glavnom) jezeru,
i prodaje se sve, nije samo ona vec i ostali koji dze imaju sve, pocev od tih placainka, raznih siokova/koktela, mini pica, ''mini fini''(americke krofne - male) sladoeld, pa sve do snicli , pleskavica, pomfrita i ostalog... Ima bas dobru zaradu, tokom leta, kada je sezona plus neki od nas sto zive blizu jezera (i ja sam tu) izdaju sobe turistima, atek tu sta je para... :D
Mada ja ne izdajem... jer su skoro svim mojiom komsijama unistili nesto...
Inace te lokale zimi obiju i prave stetu... :D

P.S. kad neko morotm nocu ide sa jezera obavezno upadne u moj sanac, to je strasno... :D (nezgodna krivina)

Gde i na kom jezeru? AKo nije tijana? :D
Moja tetka ima ''fruty music bar'' na I belocrkvanskom (glavnom) jezeru,
i prodaje se sve, nije samo ona vec i ostali koji dze imaju sve, pocev od tih placainka, raznih siokova/koktela, mini pica, ''mini fini''(americke krofne - male) sladoeld, pa sve do snicli , pleskavica, pomfrita i ostalog... Ima bas dobru zaradu, tokom leta, kada je sezona plus neki od nas sto zive blizu jezera (i ja sam tu) izdaju sobe turistima, atek tu sta je para... :D
Mada ja ne izdajem... jer su skoro svim mojiom komsijama unistili nesto...
Inace te lokale zimi obiju i prave stetu... :D

P.S. kad neko morotm nocu ide sa jezera obavezno upadne u moj sanac, to je strasno... :D (nezgodna krivina)

Trebao sam reci na nase Srbsko more :D Srebrno jezero :)

Ja oću jedem palačinke i slane i slatke:D i stvarno ti je super ideja:ok:, ali...i sam si lepo sročio pitanje...kako bi jedna creperie prošla kod nas prosto ne znam:think:...Voli naš narod palačinke, al nema tu naviku da recimo večera palačinke, pre će da uzme ćevape ili ražnjiće:(. U Parizu sam prvi put jela slane palačinke i bila oduševljena. Jedem i kod nas, recimo lepa porcija oko 200 dinara, nije skupo a lepo...Ajd baš bi volela da otvoriš i da ti krene lepo posao:bye:.

hvala za zelje :)
pa vidis taj mentalitet me zabrinjava malo,ovde vecera se a i rucaju palacinke ali kod nas ....cevap ....sunce mu i ja ga volim :p
ja sam zamislio posto vec gradim objekat da krenem sa kupovinom za palacinke one dve ploce koje bi me kostale 600e pa ako ne valja .......sta znam ....pljeske ima svuda i konkurencija je vrh i treba i extra lokacija za pljesku ako zeli covek da konkurise
za koju nedelju idem dole i imam namere da posetim sva mesta gde se prodaju palacinke i da se raspitam malo koliko ih prodaju za dan .....jer kazem ovde se kupuju palacinke samo tako ..;ali ovi nisu takvi mesarosi kao mi :p

palacinke nisu losa ideja ..to se uvek klopa

Pa nadam se ....jer razmisljam da se okrenem Srbiji pun mi K inostranstva ovde je doslo vreme da ako zelis da zaradis vise od plate moras da se iskilavis psihicki i fizicki ...(.evo juce je palo saopstenje da metar kvadratni u Parizu skocio na 8300evra stara gradnja i da ce tako biti i nadalje).... a ako ostane covek samo sa platom mora kredit da digne da bi otisao na odmor ....ma bljak vise

Сваки добар ручак или вечера у кафани обично се завршава са палачинкама. Значи, та навика са палачинкама није страна српском роду.
ПС:umrimuski види се да си дуго изван Србије па су ти српске навике у јелу стране. Нека ти се намера посрећи!

Ovde ti se sve jede što nije skupo...:lol:

Сваки добар ручак или вечера у кафани обично се завршава са палачинкама. Значи, та навика са палачинкама није страна српском роду.
ПС:umrimuski види се да си дуго изван Србије па су ти српске навике у јелу стране. Нека ти се намера посрећи!

Pa jesam stanac...tezak :D
Po ovome sto se pise ovde posrecice mi se sigurno.....Srbi jedu palacinke i to je dobra stvar za biznis

Palacinke nisu skupe ....pa jesce se valjda :)

Ješće se :ok:. Deca kad izadju uveče da se šetkaju sa roditeljima ima svako veče da im traže slatke palačinke, euro-krem i plazma, to su im omiljene. Ono što je najbolje kod palačinki - sve napraviš iste, mislim ne mučiš se mnogo, a onda fil po izboru,uh, lepota jedna...Ja bih sa višnjama i čokoladom, a kad je savijem gore bih stavila šlag i čokoladni preliv:bye:, njam, njam:D

Back