JEDNOG DANA.....

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

JEDNOG DANA...

Jednog dana, kada budem otišla na odmor.....pa......biće to odmor za pamćenje. Samo da me ova rospija pusti i odletesmo Maca i ja negde. Ja bih volela u Indiju a Maca neće......nema veze što neće......će da oće.... Elem, Maca neće u Indiju jer je to daleko a ja bih tako volela da vidim slonove uživo i majmunčiće......Da li može da se uveze majmunče.....ja bi malečko? Neće Maca da ide po selima, prašini a ja kažem da ima tamo de lux hotela. Moram da kupim drugi foto aparat.....onaj što mogu široko i daleko da slikam a da se vide svi detalji. Pa kad se uslikam, ma film ima da napravim i to dugometražni.....imamo i prijatelja koji bi od više kratkih filmića napravio duži. Pa ja u zlatari....isprobavam prstenje i narukvice ( to što ja to ne nosim nema veze). Pa ja ispred tog famoznog hotela u smiraj dana medju nekim bujnim cvećem i drvećem sa šeširom na glavi u laganoj haljinici....pa ja u bazenu sa sve oni šareni šeširići pijuckam pićence. Ima da naručim lav pivce.....dobro, može i jelenko ako baš nemaju, ali sa sve onaj šeširić utaknut unutra......ću pijem posle slikanja kad izvadim šeširče. Pa ja na brodu.......veče, sve šljašti od silnih svetala....dole voda gore nebo a sve plavo...i bela ograda....ja u večernjoj haljini u plavoj boji da budem u tonu sa nebom, namontirana, odmorna, našminkana....lagano šetam palubom dok mi noćni vetar mrsi lokne... a Maca ide pored mene, visok, krupan, markantan.....nije više na poštedi.....drži ruku oko mog struka......to je da me uvati ako se sapletem......uvek je pripravan moj Maca. Onda večera u prelepoj sali uz muziku i sveće.....tu ću da budem fina i da naručim vino....bez šeširče.....a posle......e, posle mož da polegamo. Nakon ovakvog dana i par trep-trep tretmana Maca ima da pristane na sve....i na slonove i na majmunče i na prašinu. Pa kad obradim film, pa vam pustim.........ima bre da uživate kao u bioskopu.....kokice sami kokate.
Pa slonovi .....pa kad se ukačim i prošetam malo kroz džunglu .....i obavezno da se provozam na kamili. Ukačim se pa ajd malo u pustinju .......ja na kamili, umotana u one šalove dok se dine belasaju i u pozadini zalazi sunce dajući slici crveni ton...... a ispod marame izviruje jedna nestašna lokna.....a Maca gleda opčinjeno u onu loknu kao da je prvi put vidi.....eh, što su ti muškarci.....padaju na jednu loknu.......posle toga mogu da uvezem i majmunče.
Samo da mi poraste kosa....... i da se uloknjavi

OJHAAAAA

zeljena;bt88820:
Ljiljo,nemoj da se prevaris kao ja....
Ja sam se toliko radovala tom solo odmoru,mislila sam sad cu ja ko sa lanca...ma ceo svet je moj...Kad sam se skucala u udoban krevet...ma nisam ustajala ni da jedem...a kamoli da trazim tamo nesto:mrgreen:
Zato ti je moj savet...povedi nesto odavde na svoj solo odmor:zper:
Kako ti se desilo to,baš bi dobro bilo da na tvom blogu to vidimo.Mora da si bila loše sreće mada zxy ti baš verovati neće.Možda je ta priča za domaće izdanje a istina je s one druge strane.:think:

zxy;bt88801:
Ma nije reč o Maci nego o Ljilji.Da je M.sposoban nema sumnje ,vidimo kako ti sanjariš uz njega i pišeš one pesme.Al dal smeš da se probudiš i malo okolo pogledaš ali ne po dvorištu,il sa motora ,nego sa solo god.odmora.?
Veruj imala bi da se čudiš.Propisi,ograde i sl. na solo odmoru su trice a svet drukčije izgleda sa one strane granice.Hehe.

A jok.......ostajem ja s ove strane ograde.....a s one strane nek solisti vijaju jedni druge......onako budni.....ja ostajem ovde ušuškana da sanjarim sa Macom.....nemam potrebu da izvodim solo tačke bre.....da imam.......mislim potrebu.....možda bih i preskočila ogradu :mrgreen:

zeljena;bt88820:
Ljiljo,nemoj da se prevaris kao ja....
Ja sam se toliko radovala tom solo odmoru,mislila sam sad cu ja ko sa lanca...ma ceo svet je moj...Kad sam se skucala u udoban krevet...ma nisam ustajala ni da jedem...a kamoli da trazim tamo nesto:mrgreen:
Zato ti je moj savet...povedi nesto odavde na svoj solo odmor:zper:

pa to ti i kažem.....ću povedem Macu.......on je za sve :manikir::zper:
Ali ovaj Z se od jutros na sabajle nemeračio da me pošalje da soliram.....da preskačem ograde......pa motorče.....on bre ne zna kako Maca vozi motorče....:zcepanje:

LJILJA MMM;bt88824:
A jok.......ostajem ja s ove strane ograde.....a s one strane nek solisti vijaju jedni druge......onako budni.....ja ostajem ovde ušuškana da sanjarim sa Macom.....nemam potrebu da izvodim solo tačke bre.....da imam.......mislim potrebu.....možda bih i preskočila ogradu :mrgreen:
Sad osta samo pitanje dal se tako pitoma rodi ili se zbog Mace to čudo dogodi;)

LJILJA MMM;bt88824:
Znas sta Ljiljce,mozda bi dobro bilo da na taj odmor ide samo direktorka.....da i ti malo dahnes dusom........:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

LJILJA MMM;bt88825:
pa to ti i kažem.....ću povedem Macu.......on je za sve :manikir::zper:
Ali ovaj Z se od jutros na sabajle nemeračio da me pošalje da soliram.....da preskačem ograde......pa motorče.....on bre ne zna kako Maca vozi motorče....:zcepanje:
Ma da,on to hoce da ti kao soliras...pa i on kao da solira,pa onda kao zajedno solirate...sto se vise ne bi moglo nazvati soliranjem,jel da???:roll:

LJILJA MMM;bt88824:
Da sanjarite???:zper::zper::zper:
Onako ko ja juce u pesmici:zper::zper::zper:

Divno si ti to zamislila...Indija je egzoticna zemlja a ti egzoticna zena...:zper: dal s Macom il bez njega...svejedno...lepo bi se provela. Samo jos da ti poraste kosa...;) a do tada...nista ne kosta sanjarenje...:zper::klap::cmok2:

zxy;bt88860:
Ljiljo bujna joj je mašta pa izmišlja svašta ko zna šta bunari dok tamo sanjari:eek:

ma znam da Želja ima maštu za troje.....dve žene i jednog muškarca.....al' reko šta znam.......toliko si uporan da preskačem ograde, da me tamo sirotu navatavaju u smislu raznovrsnih pomoći......od kofera pa na dalje.....;)

LJILJA MMM;bt88904:
ma znam da Želja ima maštu za troje.....dve žene i jednog muškarca.....al' reko šta znam.......toliko si uporan da preskačem ograde, da me tamo sirotu navatavaju u smislu raznovrsnih pomoći......od kofera pa na dalje.....;)
Ljiljo pokazala si da si uzorna žena da postoji boginja vernosti pratilja bi bila njena.A pitanje ograda u drugo spada.Ograde za neke jesu tu da se poštuju za druge su one izazov da se prekorače i u nove prostore da zakorače.Tako se prave otkrića nova al to ne ide bez hrabrosti i snova

zxy;bt88906:
Ljiljo pokazala si da si uzorna žena da postoji boginja vernosti pratilja bi bila njena.A pitanje ograda u drugo spada.Ograde za neke jesu tu da se poštuju za druge su one izazov da se prekorače i u nove prostore da zakorače.Tako se prave otkrića nova al to ne ide bez hrabrosti i snova

nemoj se sad vadiš :rtfm::zcepanje:
Saglasna sa svim iznetim.......otkrića nova se prvo žele, sanjaju pa kad se hrabrost skupi onda se ograda predje i u susret otkriću krene.....a sve zato što želiš da okusiš ili imaš nešto što nemaš Zato i želim u Indiju....sa Macom :)

E Ljiljo,ni Indija nije sto je nekad bila....:(
funny-india.jpg

Back