Jedno sasvim aktuelno pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci ne brinu o ženama, nego o svom potomstvu. Hoće da prenesu svoje gene, sami ne mogu. Deca dugo trebaju da se odgajaju, ni to ne mogu sami.
Sviđalo ti se to ili ne, upućeni smo jedni na druge, a i interesi su nam zajednički.:lol:

Otkud ti da muskarci brinu o zenama? Napisao sam o njima, znaci deci.

Zene mogu da se menjaju deca ostaju nasa.

Trend je u ovoj nemastini da su mlade raspustenice i devojke zainteresovane za sluzenje vojske, cak i bez naknade.

- - - - - - - - - -

Ka sam za to da se u srednje skole vrati ono i dsz u okviru kojeg ce zene da budu obucene za odbranu zemlje, a po pitanju pitanja slazem se za ovo sa dverima, zene treba da radjaju a muskarci da brane.

Sta da brane? Ozene se i zena se dobrovoljno javi u vojsku, a dete im ostavi?

Otkud ti da muskarci brinu o zenama? Napisao sam o njima, znaci deci.

Zene mogu da se menjaju deca ostaju nasa.

Trend je u ovoj nemastini da su mlade raspustenice i devojke zainteresovane za sluzenje vojske, cak i bez naknade.

- - - - - - - - - -

Sta da brane? Ozene se i zena se dobrovoljno javi u vojsku, a dete im ostavi?
Pa dobro, ona neka ide da vozi tenk, a muz neka cuva decu i kuva rucak

Ko hoce da gine moze sutra ujutru sam da se prijavi u vojsku.

Kakve su to budalastine o maltretiranju zenskog roda obaveznog?Daj link,ko to pali omladinu za ovo?

Ne zelim da icija majka,cerka,devojka sutra pogine ako dodje do oruzanih sukoba niti da bude mobilisana jer se nekim ljudima koji zveckaju oruzjem a sede daleko od fronta i na kraju pokupe pohvale,ordenje dopalo da se igraju bitnosti.

Znate sta je rat?Krv,ranjenici,blato do kolena,oskudeva se u svemu,zarobljavanja,mucenja - pitajte bilo koga ko je bio na ratistu dusu cete povratiti.

Ne zelim da iko ko nece da ide u vojsku bude primoran.

Ne zelim da budem heroina hocu da zivim.
Nicije dete ne zelim da bude heroj,zelim da bude zivo,zdravo sa svojima.

Dosta je vise aman.

Zene radjaju, a muskarci brinu o njima, deci.

- - - - - - - - - -

Ko hoce da gine moze sutra ujutru sam da se prijavi u vojsku.

Kakve su to budalastine o maltretiranju zenskog roda obaveznog?Daj link,ko to pali omladinu za ovo?

Ne zelim da icija majka,cerka,devojka sutra pogine ako dodje do oruzanih sukoba niti da bude mobilisana jer se nekim ljudima koji zveckaju oruzjem a sede daleko od fronta i na kraju pokupe pohvale,ordenje dopalo da se igraju bitnosti.

Znate sta je rat?Krv,ranjenici,blato do kolena,oskudeva se u svemu,zarobljavanja,mucenja - pitajte bilo koga ko je bio na ratistu dusu cete povratiti.

Ne zelim da iko ko nece da ide u vojsku bude primoran.

Ne zelim da budem heroina hocu da zivim.
Nicije dete ne zelim da bude heroj,zelim da bude zivo,zdravo sa svojima.

Dosta je vise aman.

Bravo. Takodje i ja to mislim.

O muskarcima ne mislis?

Evo primer koji potkrepljuje potrebu za jednakoscu.

Bio je neki rat i pokupe oca dvoje maloletne dece koji jedini zaradjuje u kuci,

sta treba majka da radi? Da izmisli izdrzavanje? Jer vojska ne placa kada pokupi muza.

Mogli bi da se zamene, da ona sluzi vojni rok, a on da izdrzava decu, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back