- Poruka
- 2.922
Mushkarci, Balkanci, Mamini sinovi, Tatine junachine i dobre komshije...
Da li bi ste ozenili devojku/zenu koja ima dete?
ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ozenio bih je.Mushkarci, Balkanci, Mamini sinovi, Tatine junachine i dobre komshije...
samo udji ne mo se izuvash
kava,rakija...slatko od dunja
ili dunja na ormanu...ili u fijoci
![]()
Zasto da ne?Jedino sto bi mi bio kriterijum za ulazak u tu vezu je cinjenica da li ta ista zena moze jos da radja.Jer bih pozeleo i ja da imam dete sa njom.Eto ti jedan odgovor sa BalkanaMushkarci, Balkanci, Mamini sinovi, Tatine junachine i dobre komshije...
Da,ozenio bih je.
Ne vidim tu nikakav problem pogotou ako je mlada mama i dete sto mladje da se bolje navikne na novog oca. Nikad ne bih gledao materijalnu situaciju koju neki ovde pominju ako ima za mene ima za svo troje.
Ja vec zivim sa zenom koja ima dvoje dece!Mushkarci, Balkanci, Mamini sinovi, Tatine junachine i dobre komshije...
Ja vec zivim sa zenom koja ima dvoje dece!![]()
Nisam sigurno ,vec je takvo razmisljanje kod nas kad ima dete gotovo je ,niko je nece.ja mislim da si ti sebi ovde nasao neku mamasitu, pa sad pred sirokim auditorijumom saljes pozitivne poruke...![]()
Nisam sigurno ,vec je takvo razmisljanje kod nas kad ima dete gotovo je ,niko je nece.
Procitaj i gornji post pa neznam zasto sam pao .Uzas ,katastrofa misljenje.............pao si u mojim ocima............![]()
Procitaj i gornji post pa neznam zasto sam pao .
.........mislis ti ja da citam sve strane,ma samo zadnjih par postova.........![]()
procitala,sad je ok...............mislis ti ja da citam sve strane,ma samo zadnjih par postova.........![]()