jedno pitanje za udate

random_cloud_form:
da li si kao vec udata zena seksualno pozela drugog muskarca? i ako jesi koliko si daleko isla u toj zelji. da li je snaga tvog karaktera uspela da zadrzi fantaziju na stupnju tajne onanije i niceg vise.
osecas li mozda krivicu zbog svega toga? budi iskrena.

ako si neudata, a ipak citas ovo, pitanje i za tebe, da li si pozelela tudjeg, zauzetog, ozenjenog muskarca i koliko si daleko spremna ici u toj zelji?

Nisam udata,ali posto ima i opcija 2 odgovoricu.Naravno da svaki ziv covek pozeli nesto tudje,ali ipak,tudje je tudje.Ne volim da diram tudje muzeve/mladice,jer nebih volela da mi se bumerang vrati.A i ne mogu da razmisljam da nekoj zeni/devojci kradem srecu,deci oca, ma koliko taj muskarac pozeljno izgledao.Ako i pomislim,brzo se ohladim.Eto,toliko od mene ;)

Zaista mi je tesko da poverujem da bilo koja udata zena nije , bar u mislima pozelela nekog drugog osim svog svakodnevnog partnera. Po meni to ne znaci da je ta zena losa niti da je prevarila svog supruga vec jednostavno da se umorila od svoje svakodnevnice i bar za trenutak pozelela neku promenu. To nije prevara vec samoodbrana od monotonije.

CaLiMeRo:
:lol: :lol: :lol:

Ja sam nekoliko puta u životu bila neverna. I to sebi. Bilo je odvratno.:-?

U braku nisam, pa nemam pojma.
A u vezama kad poželim drugo(g), odem.

P.S. Valjda nisam već odgovarala na ovu temu :lol: :lol: :lol:

U cemu se ogledala ta nevernost prema sebi - ako nisi u braku i ne varas supruga, a ako odes iz veze kad pozelis drugoga, iz cega se sastojala tvoja nevernost ( ako nisam indiskretna suvise????)

@Draguljče:
U tome što sam radila stvari suprotno svom unutarnjem osećaju... ulazila npr. u neke veze a da nije trebalo, itd.
Ljude izgleda više potresa prevara nego činjenica da su sa nekim koga baš i ne vole... Ali da ne filozofiram od ranog jutra. Odoh da kuvam kaficu. :wink:

CaLiMeRo:
@Draguljče:
U tome što sam radila stvari suprotno svom unutarnjem osećaju... ulazila npr. u neke veze a da nije trebalo, itd.
Ljude izgleda više potresa prevara nego činjenica da su sa nekim koga baš i ne vole... Ali da ne filozofiram od ranog jutra. Odoh da kuvam kaficu. :wink:

Ljude izgleda više potresa prevara nego činjenica da su sa nekim koga baš i ne vole... ovo je toliko tacno da sam se najezila,kao da sam to ja napisala :D ;)

Ja nisam udata, ali pozelim tudje a i verujem da drugi pozele moje. Ako bi mi se neko bas bas svideo a da je zauzet ili ozenjen bila bih s njim samo da sebi ispunim hir, ali bih sama napravila granicu i sigurno se ne bih tripovala da ce ostaviti nju zbog mene. To nikad ne bih zelela, jer ce isto tako onda mene ostavit zbog neke druge. to su gluposti.... :razz:

buki vuki:
Ja nisam udata, ali pozelim tudje a i verujem da drugi pozele moje. Ako bi mi se neko bas bas svideo a da je zauzet ili ozenjen bila bih s njim samo da sebi ispunim hir, ali bih sama napravila granicu i sigurno se ne bih tripovala da ce ostaviti nju zbog mene. To nikad ne bih zelela, jer ce isto tako onda mene ostavit zbog neke druge. to su gluposti.... :razz:

A da li bi mozda bila sa deckom (muzem) svoje drugarice?

Back