Jedno ozbiljno pitanje

Klonirani Šime

Veoma poznat
Poruka
10.431
da upoznate žensku koja prilično odgovara vašem ukusu u svakom smislu,ali koja iza sebe ima dijete od par godina,da li
bi vam to predstavljalo neku prepreku i frku da uđete u ozbiljnu vezu ili brak sa njom?
aj ali iskreno bez presseravanja,pokušajte da se uživite u tu ulogu
kolega šugenzi tvoj odgovor već znam,ne moraš se javljati:lol:

Pa bio bi očuh, razmisli da li ti to odgovara?
I razmisli koliko ti ona odgovara, i onda donesi sam odluku o tome da li je ta žena tebi za stalno namenjena ili nije?
Mada pitanje je da li i ona želi tebe za ozbiljno ili samo avanturu, uživaj dok traje.

da upoznate žensku koja prilično odgovara vašem ukusu u svakom smislu,ali koja iza sebe ima dijete od par godina,da li
bi vam to predstavljalo neku prepreku i frku da uđete u ozbiljnu vezu ili brak sa njom?

Ne bi mi predstavljalo prepreku.Znam jednu takvu sa kojom bih bez problema usao u ozbiljnu vezu ali je njen decko moj dobar drug.

Ne bi nista smetalo.

Ima takvih slucajeva bezbroj.

To je kao da odmah dobijes karavu s teletom. :mrgreen:

Ne, ne bih mogao da zasnujem brak sa ženom koja ima dete.
Sa dužnim poštovanjem i nje i deteta.
Ali, insistiram da pored mene budu deca koju sam napravim.
Prema tome, ta veza može biti samo privremena.
A, zna se šta su temelji takve veze.....

Poslednja izmena:
Tesko da je na to moguce da se odgovori sa da ili sa ne, posto mnogo stvari utice na to kako bi uopste ta veza ili brak izgledali.

Zavisi od toga da li to dete ima oca ili nema, kog je dete uzrasta, da li otac (ako ga ima) utice na dete da bude protiv tebe ili je neutralan, da li majka uopste ima nameru da se ikad vise uda ili ozbiljno emotivno veze posle loseg iskustva, da li biste imali zajednicku decu ili ne i koliko, da li bi bilo finansijskih problema ili ne i kakvih, zavisi od toga koliko ti i ona imate godina, kakve ste osobe, koliko si otporan na pritisak i otpor okoline, da li mozes da podneses da si uvek sporedan u odnosu na njeno dete, da li ti smeta da vidjas njenog bivseg kada dolazi po dete ili ga vraca ili ga posecuje...

Sve ovo sto sam napisala je samo teorija, a bilo bi bolje da ti se javi neko ko ima iskustva, nego neko ko nagadjakako bi bilo kad bi bilo.

Poslednja izmena:

nista se ne mora, dace te shugi ti p p-ci ako mu se htedne. i to da uzmes kao privilegiju i lepo da progutash.

a sto se ttiche polovbnjaca koje su otele decu ochevima pa za jos to traze i pare pitas jel ima neke prepreke?
sinak, idi shetaj malo, ovo je muski forum.

takva 'ozbiljna' pitanja pitaj na zenskom forumu, ili trudnice i mamice

Poslednja izmena:
Ma uopste ne mislim da je "jadna", samo mislim da ne treba da je posmatrate kao "otpadak". Ima raznih sudbina, mozda je muz bio alkoholicar, i ko zna kakav.

Ne ozbiljno, kakav otpadak?

Ima raznih sudbina, ne mozete tako gledati pravolinijski.

pa u srbiji su svi ochevi kojima su oduzeta deca alkoholichari? jel znas o kom se procentu radi koleginice? sva deca se dodeljuju zeni, i svi ti muzevi su alkoholichari, bemliti sunce, pirajvljena si.

a sto vi zene mrzite ocheve svojie dece nanu li vam

Poslednja izmena:
aj napravimo opkladu kerkira, ti napisa da su ochevi kojima su duzeta deca pijanice, i nisi banbovano.

ja cu evo da napisem da su zene jedne obichne goldigerke i seksualni objekti koje od dece prava pare, loshi roditelji i obicne sisadzije sistema.
.
ko ce da bude banovan?

pa u srbiji su svi ochevi kojima su oduzeta deca alkoholichari? jel znas o kom se procentu radi koleginice? sva deca se dodeljuju zeni, i svi ti muzevi su alkoholichari, bemliti sunce, pirajvljena si.

a sto vi zene mrzite nanu li vam

Pa ili su alkoholicari ili su losi u krvetu ili im fali nesto trece...

Nisu ih zene ostavile zato sto su odlicni muzevi....

- - - - - - - - - -

aj napravimo opkladu kerkira, ti napisa da su ochevi kojima su duzeta deca pijanice, i nisi banbovano.

ja cu evo da napisem da su zene jedne obichne goldigerke i seksualni objekti koje od dece prava pare, loshi roditelji i obicne sisadzije sistema.
.
ko ce da bude banovan?

Tebe je izgleda meni s razlogom pogodilo to da su muzevi alkoholicari...?:mrgreen:

.
ko ce da bude banovan?

A? :eek: Mislis, banbovan? :lol:

Ne nisu pijanice nikako. :lol: Uzivaj.

P.S. Nisam ni rekla da su sigurno pijanice tj. alkoholicari, nego da su mozda bili ko zna kakvi, pa i alkoholicari, ili takvi nekakvi nikakvi. Uostalom, zakon je to odredio i ne izigravaj "dasu" kad se sve zna unapred.

Tebe je izgleda meni s razlogom pogodilo to da su muzevi alkoholicari...?:mrgreen:

Izgleda. :lol:

laku noc!

A? :eek: Mislis, banbovan? :lol:

Ne nisu pijanice nikako. :lol: Uzivaj.

P.S. Nisam ni rekla da su sigurno pijanice tj. alkoholicari, nego da su mozda bili ko zna kakvi, pa i alkoholicari, ili takvi nekakvi nikakvi. Uostalom, zakon je to odredio i ne izigravaj "dasu".

zakon je odredio i lepu paricu. oduzmes detetu oca, ocu oduzmes dete i jos da ti plate.
zakon moze da kaze da ghofno ne smrdi koleginice. al ipak smrdi

sram te bilo seronjo jedan, odrasti, postani chovek

a kolega, si nekad razmisljao da ta njena deca imaju oca?
ne postavlja se tako tema koleginice

- - - - - - - - - -

nesam ti ja iz te chuture, zemlja se okrece, razlichite koordinate.
spavala ne spavala ista mi dodjes

Back