Jedno od pravila za članove kraljevske porodice

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
334.091
329957_profimedia0789068947_ff.jpg


Ovo pravilo postoji kako bi se zaštitili naslednici prestola. Iako se pravilo može prekršiti uz monarhovo dopuštenje, nije preporučljivo imati dva ili više direktnih naslednika trona u istom avionu zbog slučaja nesreće.

Trenutno je princu Vilijamu dopušteno da leti sa svojom decom Džordžem, Šarlot i Luijem, jer su oni mali, ali i to će se uskoro promeniti.
Bivši pilot kralja Čarlsa, Grejem Lori, govorio je o važnom pravilu koje se na princa Vilijama počelo odnositi 1994. godine, kad je imao samo 12 godina.

— Zanimljivo, avionom smo prevozili sve četvoro: princa, princezu, prinčeve Vilijama i Harija, sve dok princ Vilijam nije napunio 12 godina.
Nakon toga je morao leteti posebnim avionom. Kad je Vilijam napunio 12 godina, on bi leteo u 125 iz Northolta, a mi bismo leteli u 146 s ostalo troje — ispričao je.

Iako se avionske nesreće danas retko događaju, tri kraljevska člana ranije su izgubila živote u takvim nesrećama. Sestra princa Filipa, princeza Sesil, poginula je u nesreći 1937, kraljičin ujak, princ Džordž, vojvoda od Kenta, umro je 1942, a njin rođak, princ Vilijam od Gloučestera, poginuo je dok se takmičio u aeromitingu 1972.

Tako će se i princu Džordžu sinu princa prestolonaslednika Vilijama za nepune dve godine kada napuni 12 godina biti zabranjeno da leti u istom avionu sa porodicom.
 
Ujedinjeno Kraljevstvo samo dvadeset dve zemlje nije porobilo kroz istoriju.
(Bila je mapa sveta sa tim pokazateljima.)
Od onih koje su porobili napravili su Komonvelt uz ostalo.Odatle im sve sto imaju potice uz sve sto ostalo sto su stekli kao posledicu kolonijalizma i robovlasnistva istorijskog.
Npr.Kohinor.
https://www.google.com/amp/s/mondo....ti-dijamanti-na-kruni-kraljice-Eliazbete.html
Zemlje koje nisu porobili fizicki porobljavaju propagandom ovog tipa.
Mentalno porobljavaju.

Unistavaju prirodu bahato koristeci previse privatne avione dok se nad obicnim narodom izivljavaju sa naredbama sta ne smeju zbog "ocuvanja zivotne sredine" koju oni na prvom mestu ne cuvaju.Pokazuju da su njihovi zivoti bitniji od obicnog naroda i da za njih pravila nema.
 
Poslednja izmena:

Back
Top