Dobro, da pređemo onda na kreditne kartice. To je sada u trendu.Neva:Nemoj i ti da pocinjes o tom kesu ! To je ovde zarazna bolest !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, da pređemo onda na kreditne kartice. To je sada u trendu.Neva:Nemoj i ti da pocinjes o tom kesu ! To je ovde zarazna bolest !
Da bi se dobio Aleksej?! Tu nema nikakvih uslova, otkuda ti to?Neva:Sto bi Alexej rekao - LAKI !
Ali on zaboravlja na hiljadu uslova da bi se dobio,sto ga i ne cini tako pristupacnim ! Ima i tu neke simbolike i njegovom poimanju.
Kakve asocijacije?! Nisam hteo da pominjem keš, pošto ne voleš to, i stavio četiri zvezdice kao zamena za keša. Tako da mi uopšte nije jasno o kojim asocijacijama je ovde reč.Neva:Bojane dete, sta je tebi u glavi ? :shock: Kakve asocijacije....
Mislila sam na njegov omiljeni moto - laki kes !Ja sam trenutno u bankovskom sistemu i njihovim uslovima !
Neva:Koga biste onda zenili ? :-D :-D :-D
Neva:Kupujes u vidjenom stanju !
Samo je pitanje koliko je presla ?
Sa tvojim fotografskim sposobnostima,mogao bi film da snimis na zadatu temu !![]()
Neva:Samo trljali ?
Neva:Sto bi Alexej rekao - LAKI !
Ali on zaboravlja na hiljadu uslova da bi se dobio,sto ga i ne cini tako pristupacnim ! Ima i tu neke simbolike i njegovom poimanju.