jedna zimska noc...

...ок...има неке романтике ту...
...нпр баш овако...није хладно...а опет пуно снега...нека ноћна шетња...ведро небо...звезде...ок...
...мада опет...сувише мртво за мој укус...тужно...ма сав се некако успорим скроз...као медвед неки...једва чекам лето...

...у ствари, унапред се радујем зимским играма са клинцима (својим)...:D

13850.jpg

Hm... ja sa medvedima na ushima i probushenim rukavicama (jbni nokti,uvek predugi), idemo iz Opere, sitno paducka sneg ,mislim proshle zime ga i nije bilo bash mnogo..ali ga je ipak bilo ;) ..moj nos crven,ruke mi kod njega u dzepu... i tako smrznuti,verovatno zato shto sam ga zaprichala pa ga dekoncentrisala,odluchimo da idemo peshke do Zheleznichke.. :lol: ...neuporedivo mi je hladnije bilo kad sam svaki put ispracala taj voz u pola 11... to ni sa jednim minusom ne mozhe da se poredi....

Ja sam baš romantična zimi, leti retko, pošto me smori vrućina. A sada sam nekako i blesava. Mislim da bih mogla da se zaljubim, hvatam sebe kako maštam o nama ušuškanima u toplom krevetiću, kako ga mazim kao mače, kako me on mazi i tako .... kao neki devojčurak. :) Jao što će nešto da me klepi po nosu ovih dana, mnogo maštam o gugutanju. Ne valja. :(

Ja sam baš romantična zimi, leti retko, pošto me smori vrućina. A sada sam nekako i blesava. Mislim da bih mogla da se zaljubim, hvatam sebe kako maštam o nama ušuškanima u toplom krevetiću, kako ga mazim kao mače, kako me on mazi i tako .... kao neki devojčurak. :) Jao što će nešto da me klepi po nosu ovih dana, mnogo maštam o gugutanju. Ne valja. :(

Cuvaj kljun!

Moj deckonja i ja imamo obicaj da cascavamo jedno drugo kojekakvim imenima u "intimnim" trenutcima. E sad otisli smo s drustvom u planinarski dom blizu Povlena (pre nekih mesec dana). U sobi 30 kreveta na sprat (minimum), skripe kad udahnes a kamoli nesto drugo, ni govora nema o nekoj "akciji", hladno, mi umotani u vrece za spavanje, svi polegali, mukla tisina, mrkli mrak i u momentu on odvali na sav glas "šniclo" :lol: :lol: :lol:
Eto romantike hahahahah...btw tamo smo videli prvi sneg ove godine ;)

A danas smo ceo dan setali po onoj bljuzgi i isli na bazen i smejali se jedno drugom dok smo spasavali zivu glavu pretrcavajuci ulice van pesackog i pored pokvarenih semafora i drzali se za ruke i gledali klince kako odusevljeno gadjaju autobuse i on se gadjao s klincima a ja sam uzivala gledajuci ga kako bezi hahaha (sam je cackao mecku :lol: ) i pravili grimase kad bi nam sneg zapao zavrat i igrali igrice na kompu a dan smo zavrsili vecerom sa prijateljima uz crno vino i cocu, sve u svemu bljuzgav, mokar ali lep dan ;)

Moj deckonja i ja imamo obicaj da cascavamo jedno drugo kojekakvim imenima u "intimnim" trenutcima. E sad otisli smo s drustvom u planinarski dom blizu Povlena (pre nekih mesec dana). U sobi 30 kreveta na sprat (minimum), skripe kad udahnes a kamoli nesto drugo, ni govora nema o nekoj "akciji", hladno, mi umotani u vrece za spavanje, svi polegali, mukla tisina, mrkli mrak i u momentu on odvali na sav glas "šniclo" :lol: :lol: :lol:
Eto romantike hahahahah...btw tamo smo videli prvi sneg ove godine ;)

A danas smo ceo dan setali po onoj bljuzgi i isli na bazen i smejali se jedno drugom dok smo spasavali zivu glavu pretrcavajuci ulice van pesackog i pored pokvarenih semafora i drzali se za ruke i gledali klince kako odusevljeno gadjaju autobuse i on se gadjao s klincima a ja sam uzivala gledajuci ga kako bezi hahaha (sam je cackao mecku :lol: ) i pravili grimase kad bi nam sneg zapao zavrat i igrali igrice na kompu a dan smo zavrsili vecerom sa prijateljima uz crno vino i cocu, sve u svemu bljuzgav, mokar ali lep dan ;)

Lep, nema sta!;)

Pa ne znam... Dunav, Beogradski kej u Novom Sadu, Kosava, sneg, hladno... A nas dvoje sedimo na klupi i gledamo preko, na Petrovaradin, zagrljeni.. Pricamo nesto bezveze, smejemo se i ne osecajuci ljubav koja se pocela provlaciti oko nas kao neki magleni prsti..

Kroz maglu godina vidim vas dvoje i gledam u Dunav svojih sećanja. Lepa su, uradite mi fotku...

Back