Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.276
zavrsila u wc solji kad je umrela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam baš romantična zimi, leti retko, pošto me smori vrućina. A sada sam nekako i blesava. Mislim da bih mogla da se zaljubim, hvatam sebe kako maštam o nama ušuškanima u toplom krevetiću, kako ga mazim kao mače, kako me on mazi i tako .... kao neki devojčurak.Jao što će nešto da me klepi po nosu ovih dana, mnogo maštam o gugutanju. Ne valja.
![]()
Moj deckonja i ja imamo obicaj da cascavamo jedno drugo kojekakvim imenima u "intimnim" trenutcima. E sad otisli smo s drustvom u planinarski dom blizu Povlena (pre nekih mesec dana). U sobi 30 kreveta na sprat (minimum), skripe kad udahnes a kamoli nesto drugo, ni govora nema o nekoj "akciji", hladno, mi umotani u vrece za spavanje, svi polegali, mukla tisina, mrkli mrak i u momentu on odvali na sav glas "šniclo"![]()
![]()
Eto romantike hahahahah...btw tamo smo videli prvi sneg ove godine
A danas smo ceo dan setali po onoj bljuzgi i isli na bazen i smejali se jedno drugom dok smo spasavali zivu glavu pretrcavajuci ulice van pesackog i pored pokvarenih semafora i drzali se za ruke i gledali klince kako odusevljeno gadjaju autobuse i on se gadjao s klincima a ja sam uzivala gledajuci ga kako bezi hahaha (sam je cackao mecku) i pravili grimase kad bi nam sneg zapao zavrat i igrali igrice na kompu a dan smo zavrsili vecerom sa prijateljima uz crno vino i cocu, sve u svemu bljuzgav, mokar ali lep dan
![]()
Pa ne znam... Dunav, Beogradski kej u Novom Sadu, Kosava, sneg, hladno... A nas dvoje sedimo na klupi i gledamo preko, na Petrovaradin, zagrljeni.. Pricamo nesto bezveze, smejemo se i ne osecajuci ljubav koja se pocela provlaciti oko nas kao neki magleni prsti..