jedna zimska noc...

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
dobar dan! dolazi zima. najezim se kad pomislim. ali, ali...ima tu neceg posebno romanticnog..razlikuje se od letnje romantike. pomislim na duge zimske veceri sa osobom koju volim. sta vam prvo padne na pamet? OSIM SEKSA, molim!!!!!!
sta je za vas jedna lepa zimska noc sa osobom koja vam znaci? ususkani u cebe na trosedu, gledate dobar film, kokice na podu..? ili case vina na stolu a vi igrate poker (u svlacenje, na primer)..? ili jednostavno dugi saputavi razgovori na jastuku uz priguseno svetlo u toploj sobi dok napulju veje sneg..a vi se topite ususkani jedno pored drugog..ili mozda napunjena topla kada i vas dvoje u njoj? samo bez svadje ko ce da napravi toplu cokoladu po izlasku :).

budimo romanticni, trebace nam u mesecima koji dolaze;)

mmm, on i ja na zlatiboru u djakuziju...
toplo, vruće vrelo...
napolju veje kao ludo...

pijuckamo neko fino vince, ja sam naslonjena na njegovo rame, on se igra sa mojom kosom i planiramo budućnost...
to je bio najlepši momenat prošle zime

joj,meni je zima sama po sebi romanticnija...o ovome sam pisala vec nekoliko puta...sneg...kucica u snegu..tj neko potkrovje npr..svece....napolju se sve beeeli..lezimo ususkani u krevetu i caskamo uz pivo(ne volim vino pa to ti je)...uh, sto je ovo dooobro...:)

dobar dan! dolazi zima. najezim se kad pomislim. ali, ali...ima tu neceg posebno romanticnog..razlikuje se od letnje romantike. pomislim na duge zimske veceri sa osobom koju volim. sta vam prvo padne na pamet? OSIM SEKSA, molim!!!!!!
sta je za vas jedna lepa zimska noc sa osobom koja vam znaci? ususkani u cebe na trosedu, gledate dobar film, kokice na podu..? ili case vina na stolu a vi igrate poker (u svlacenje, na primer)..? ili jednostavno dugi saputavi razgovori na jastuku uz priguseno svetlo u toploj sobi dok napulju veje sneg..a vi se topite ususkani jedno pored drugog..ili mozda napunjena topla kada i vas dvoje u njoj? samo bez svadje ko ce da napravi toplu cokoladu po izlasku :).

Uh...bre...pada mi 100 stvari na pamet...
Pored toga shto si navela...Npr..
Prvi sneg...odushevljenje...shetnja...zatim padanje u sneg i utrkivanje chiji ce otisak biti veci...:)
Shetnja, dok se moja ruka nalazi u njegovoj jakni...
Gledanje snezne pahuljice koja se topi na rukavici i komentarisanje njenog oblika...
Trchanje i grudvanje po snegu...Ljubljenje u snegu...
Sankanje...
Odlazak na klizanje...
Posle duge zimske shetnje ubacivanje u neki kafic dok nam cvokocu zubi od hladnoce i ispijanje chaja...
Eh...1001 ideja...kad imash nekoga koga volish...ni ne trebash da razmishljash....sve dodje spontano...

Šetnja noću Kalemegdanom, kada padne prvi pravi sneg .... to je najromantičnija noć koju sam ja ikad doživela.

zimske noci me asociraju na sankanje, kad smo bili klinci... jel ste pravili vi nekad one skijice (slicuge) od gajbi za flase? i asocira me na 'smrtnu stazu', kako smo je tad zvali... jer, ko tu uspe da ostane na slicugama, on je bio kralj... i, onda onaj prvi padne, i sve nas poremeti... pa nalecemo i samo padamo preko genija koji se setio da padne... i, onda... kad sve bude zaledjeno, posebna festa... ostajali smo tamo i do 5 ujutru... i volim kad je svuda sneg i kad je sve belo... tad su i noci svetlije... sad vec vise nisam generacija sa tim ljudima... ostareli su, nekako, mnogo brzo... i kad ih vidim, nekako me sve neka tuga prodje... nisu vise kakvi su nekad bili...

i da... kada padne prvi sneg... kada padne prvi sneg... ja upregnem konja dva... dva vatrena sokola... pa se sankam noc i dan... mnogo zena sretnem tad... svakoj blagi osmeh dam... da l' je poznam ili ne... ni jednoj se ne rugam... eh... a onda... samo malo rakijice prave... da zagreje obraze... i da razgali drustvo... i naravno... dobro mezence... i vatra gori u sporetu... i pozelim da je ona uvek takva... i da je dugo pored mene... a ona se samo scucuri... i kad izadjemo, ja se pravim da ne vidim kad me gadja grudvom... a njoj bude smesno kad ja padnem kao da me je onesvestila... posto sam zagrejan od rakijice... pa ne osecam hladnocu...
http://www.esnips.com/doc/4ee45458-acc8-4dc9-bd3b-cb9d28793b54/Kada-Khela-on-Mamar-biya

Evo josh jedne ideje koja mi pada na pamet. Recimo shetamo, on je zamishljen, a ja sam standardno podetinjila, i snimam na kojoj grani ima najvishe snega. Chekajuci pravi trenutak da mu prekinem tok misli, malom kolichinom snega koju (kao sluchajno) istresem sa grane. Zatim ga onako naivno pogledam...:lol:
Eh, kad ce taj prvi sneg :)

mmm, on i ja na zlatiboru u djakuziju...
toplo, vruće vrelo...
napolju veje kao ludo...

pijuckamo neko fino vince, ja sam naslonjena na njegovo rame, on se igra sa mojom kosom i planiramo budućnost...
to je bio najlepši momenat prošle zime

Bas djakuzi mora biti? Ne moze nista jeftinije?

Pijuckate neko fino vince? Ne moze neki vranac od 300 din.?

To nije romantika to je sponzorska romantika.

i ja sam se setila...
:lol:

vraćamo se sa zlatibora u bg, ovde nema snega i ja se smorila...
a on napravio dosta grudvi i sakrio u onaj mini zamrzivač putni...

ležimo u krevetu, u mojoj sobi, i ja smaram, jao nema snega, nema snega jao...

on kaže odo da uzmem sok...

donese grudve i uvalja me celu, kikoće se, i kaže

evo dušice ima snega...:lol::lol::lol:

ili odemo u grocku, tamo imam vikendicu...
napolju ladnooo nema snega ali ladnoooo

a mi ušuškani zagrejali, pijemo kuvanu rakiju i ,,otvaramo dušu"

joj šta smo sve saznali te noći...

sve slatke taktike osvajanja sa početka veze smo otkrili jedno drugom

,,dolaziš ti kod mene, meni nije dobro kako izgledaš u onoj suknjici, a ja onako ladno"
o... stigla si...
a ja njemu ,,mrš đubrance a ja se spremala satima, a ti nisi ni primetio"
jesam samo nisam hteo da ti pokažem"

ah ta zima

i opis zime u colinoj pesmi "kristina" , zar nije divan? :)
koliko god da obozavam leto, ne mogu a da ne priznam da samo zimski period ima tu neku posebnu caroliju, kad sve svetluca od snega, kad skripe koraci dok hodamo, kad drzanje za ruke nije samo drzanje za ruke vec i grejanje istih, ta neka bliskost zbog toga..
kad me uvece pokriva da ne ozebem.... :)
i uopste, to sto ranije pada mrak, daje neku posebnu notu ususkanosti, neki prosto ispovedni ton, neku posebnu intimnost, zblizenost..lelujanje svecice na stolu..i pogledi koji svetlucaju u polumraku..cak i glas postaje drugaciji, dublji, a mirniji, blizi..

Back