Jedna zena a dva druga

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Prvom sreca drugom tuga, sto bi rekao Radisa Markovic u istoimenoj prelepoj narodnoj pesmi iz 1978-e.

Pitanje je jednostavno, i za muskarce i za zene:

-Ako se vec pojavi ljubav, da li odobravate da devojka nastavi sa vasim drugom? Npr, vasa veza je trajala do 6 meseci, znaci ne 100 godina.

Prvom sreca drugom tuga, sto bi rekao Radisa Markovic u istoimenoj prelepoj narodnoj pesmi iz 1978-e.

-Ako se vec pojavi ljubav, da li odobravate da devojka nastavi sa vasim drugom? Npr, vasa veza je trajala do 6 meseci, znaci ne 100 godina.

Чуј веза шест месеци, ма то није веза, то је бре прави брак. :))
Не само неком ортаку, него било коме, ко са неком од мојих бивших симпатија може да издржи пар недеља, свака част, ејвала му. :))

Pa ako se moja devojka baš zaljubila u tog našeg druga, ja ne bih stajala na putu, odobrila bih, jer sve za ljubav. :zaljubljena:

Sta bi brate radio da se npr tvoja devojka sa kojom nisi dugo zaljubi u tvog druga i on u nju?
Mozes i kroz psovku da odgovoris:hahaha:

Ne bi se ja ljutio da mi je bivsa....a ne bi ni da je sadasnja...bolje da se bede resim odma :D a ne bi se ni na druga ljutio :D to ti je sve ko se kako snadje :D ne bi bilo sportski da joj se moj drug nabacuje dok je ona sa mnom,a kad se razidjemo nek se uzmu sta cu im ja :D

Ne znam koliko ovo odgovara temi, ali evo nekog primera koji sam imao....U jednom trenutku, kada sam napuštao osobu sa kojom sam bio u vezi, ozbijno počeo da shvatam da bi ona bila svršena za mog drugara, sada kuma.... Naravno to razmišljanje nisam podelio sa njom tada. ali sam njemu to više puta nabacivao u nekom kasnijem periodu.... Čak sam mu predlagao da je pozove... ali realno trula je to priča, provodili smo puno vremena svi zajedno, puno vremena je tu prošlo u nekom prijateljstvu, a i kad bi se to nekako i ostvarilo, mislim bilo bi kao španska serija.... i naravno da ona to ne bi mogla prihavatiti jer svaki razlaz vuče svoje posledice... Na kraju sve je to davno i bilo, ali opet kad razmislim o svemu, imali su mnogo više dodirnih tačaka i siguran sam da bi ta veza imala više šanse da opstane.... ali sticajem okolnosti ja sam je upoznao, a ne on kad je sve to počinjalo i to je odredilo tok stvari....

Poslednja izmena:

što ne bi odobravao...ako smo ja i ona završili šta ima veze s kime će da bude kasnije
ili sam možda loše skontao pitanje ? :think:
ako jesam - nema veze

Nemam pojma, meni bi bilo vece iznenadjenje da neka devojka moze da me trpi duze od par dana.

Back