Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Koliko ste uvredljivi?
Da li vas je lako uvrediti?
Da li ljudi biraju reci kad treba da vam se obrate?
Ili ste opusteni i nije vas lako uvrediti?
Ili ono najbolje neka zlatna sredina?
Na temu me nagnao ko drugi do mm, i njegov nadasve uvredljiv(za mene) komentar... dok je veceras sklanjao za gostima, a ja kupala decu, otvori frizider i gledajuci u dve torte koje je dobio na poklon, pritom, ja ljubitelj vocnih torti, mu porucim cokoladnu(jer on voli), najlepsu, najskuplju tortu... za mog gospodina muza... a on ni pet ni sest kaze:”Treba se resiti ovih torti!”
Kao da me je osamario...
Svasta sam mu rekla... on se pravdao guzvom u frizideru, kako treba nasima torte spakovati itd...
Bas sam bila(i sad sam) uvredjena.
Da je tri dana u frizideru pa da kaze da je se resimo, ok. Ali bre sad sam gostima sekla, nema par sati da si je dobio i ti bi da je se resis. Umesto da si zahvalan...
Ranije nisam bila takva... a sad skacem cim me nesto dotakne...
Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?
Da li vas je lako uvrediti?
Da li ljudi biraju reci kad treba da vam se obrate?
Ili ste opusteni i nije vas lako uvrediti?
Ili ono najbolje neka zlatna sredina?
Na temu me nagnao ko drugi do mm, i njegov nadasve uvredljiv(za mene) komentar... dok je veceras sklanjao za gostima, a ja kupala decu, otvori frizider i gledajuci u dve torte koje je dobio na poklon, pritom, ja ljubitelj vocnih torti, mu porucim cokoladnu(jer on voli), najlepsu, najskuplju tortu... za mog gospodina muza... a on ni pet ni sest kaze:”Treba se resiti ovih torti!”
Kao da me je osamario...

Svasta sam mu rekla... on se pravdao guzvom u frizideru, kako treba nasima torte spakovati itd...
Bas sam bila(i sad sam) uvredjena.

Da je tri dana u frizideru pa da kaze da je se resimo, ok. Ali bre sad sam gostima sekla, nema par sati da si je dobio i ti bi da je se resis. Umesto da si zahvalan...
Ranije nisam bila takva... a sad skacem cim me nesto dotakne...

Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?