Jedna rec menja sve?

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Koliko ste uvredljivi?
Da li vas je lako uvrediti?
Da li ljudi biraju reci kad treba da vam se obrate?
Ili ste opusteni i nije vas lako uvrediti?
Ili ono najbolje neka zlatna sredina?

Na temu me nagnao ko drugi do mm, i njegov nadasve uvredljiv(za mene) komentar... dok je veceras sklanjao za gostima, a ja kupala decu, otvori frizider i gledajuci u dve torte koje je dobio na poklon, pritom, ja ljubitelj vocnih torti, mu porucim cokoladnu(jer on voli), najlepsu, najskuplju tortu... za mog gospodina muza... a on ni pet ni sest kaze:”Treba se resiti ovih torti!”
Kao da me je osamario... :eek:
Svasta sam mu rekla... on se pravdao guzvom u frizideru, kako treba nasima torte spakovati itd...

Bas sam bila(i sad sam) uvredjena. :ljutka:
Da je tri dana u frizideru pa da kaze da je se resimo, ok. Ali bre sad sam gostima sekla, nema par sati da si je dobio i ti bi da je se resis. Umesto da si zahvalan...

Ranije nisam bila takva... a sad skacem cim me nesto dotakne... :aha:

Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?

Nisam uvredljiva, ali cenim komunikaciju koja ne teži da vređa mene ili bilo koga. Osoba koja je u stanju da izrazi neslaganje bez da uvredi ili se uvredi mi je uvek neko vredan poštovanja. Svojim ponašanjem se borim da dam dobar primer i nikada nikog neću uvrediti, a eventualne uvrede ne primam k'srcu jer su to uglavnom osobe koje su vrlo različite od mene, i ne poznaju me dovoljno.
On je to verovatno kao :''Treba ih pojesti što pre, šteta zgodnog slatkiša,(jer to ne može dugo da stoji, nažalost)!":vnaocare:
I tm je tvoja osoba kojoj najmanje treba da brojiš korake, reči, i sve ostalo jer bar pred tobom može da bude potpuno opušten... kao i ti pred njim, valjda.

Koliko ste uvredljivi?

Na temu me nagnao ko drugi do mm, i njegov nadasve uvredljiv(za mene) komentar... dok je veceras sklanjao za gostima, a ja kupala decu, otvori frizider i gledajuci u dve torte koje je dobio na poklon, pritom, ja ljubitelj vocnih torti, mu porucim cokoladnu(jer on voli), najlepsu, najskuplju tortu... za mog gospodina muza... a on ni pet ni sest kaze:”Treba se resiti ovih torti!”
Svasta sam mu rekla... on se pravdao guzvom u frizideru, kako treba nasima torte spakovati itd...

Da je tri dana u frizideru pa da kaze da je se resimo, ok. Ali bre sad sam gostima sekla, nema par sati da si je dobio i ti bi da je se resis. Umesto da si zahvalan...

Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?
Ti kao da trazis razlog da bi ga zajebavala:malav:

Ti kao da trazis razlog da bi ga zajebavala:malav:
Nije to...
Stvarno od juce ugadjam...
i od jutros ugadjam...
A ja nisam neko ko ugadja...
I jos sam danas dobila, znaci ugadjam a u pms-u sam...
i to mi je hvala?!
Meni je uživanje pročitati nešto ovako, tanani isečak zajedničkog života, dokaz da postoje i prave ljubavi, i uspešni brakovi, i porodice gde je jedini problem torta u frižideru. Uneli ste mi dozu optimizma, @Mali čičak :cvet:
Drago mi je ako je tako. :zag:

Ceni se, ceni... nego muškarci uvek više misle o praktičnim rešenjima. Kako se rešiti torte pre nego što mora da se baci? Čovek je verovatno samo malo praktičan, ne opterećuj se. I nikako ne smatraj to uvredom. Znaš li šta je uvreda? Hm...
Bolje da ne počinjem. :malav:
I ja volim pomfrit pa kad ima da se baci ne mogu da preživim lako. Malo ste preterali sa količinama. To je sve, ali sve će to proći fino.

To su samo muškarci...
Ja odlepim recimo na komentar: jbte šta si kupila za 18.000 dinara, pola Tempa.
Ja budala idem uveče umesto da gledam serijicu svoju slatkicu da napunim frižider, da ima svega, plus ostavljamo dete preko vikenda samo... a on cokce nad racunom. Kao više se isplati jesti u kafani.
Ja ionako od danas ko nagazna mina samo rekoh raspremi te ovo sad sam išla u ******* Tempo i zapisite...

Zavisi. Za nešto jesam a za nešto nisam.
Nepoznata osoba me retko može uvrediti mada uvek ima granica, razume se. Ne volim komentare na određene teme. Ne volim udaranje u slabije u načelu i zaista u sekundi promenim mišljenje o ljudima koji sebi dopuste uvredu na račun dece, porodice, tih pipkavih tačaka. Meni to nešto kaže, možda se ne uvredim ali prezrem dok neko moze da me vredja i vredja a da me ne dodirne uopšte.

Dragi kada uvredi raskukam se odmah. A kada se raskukam suze kaplju li kaplju pa još objašnjavam šta je napravio takva cmizdrava...uvek me gleda šokirano ej, ej nemoj da plačeš a onda odem u sobu da plačem! Iza zatvorenih vrata! Mislim da je prihvatio da se muškarci i žene razlikuju...veoma razlikuju.

Koliko ste uvredljivi?

Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?
Umem da budem.
Taman ponosno pomislim kako sam evoluirala... konačno, onda padnem na nekoj gluposti.

Žene, što pre shvatite da živimo u nenormalnom vremenu gde niko nema ni živaca ni strpljenja ni za koga i gde "hvala" nipošto ne treba da očekujete nipošto, to će vam biti lakše.
Čičak, da ti je muž dobrica, da ti je zahvalan za sve i da te grli, mazi i ljubi a da pri tom nije u stanju da ti obezbedi ugodan život kakav imaš, privatan biznis, dobre uslove za decu, da li bi ga baš tako volela - bi malo sutra!
E pa u životu ne može i jare i pare. Da bi se obezbedilo malo mora da se uloži mnogo, energije, živaca i strpljenja i ako ćeš da se duriš za svaku njegovu reč, bolje se razvedi odmah pa nađi neku micu koji će bolje da te tretira... cela 3 dana.

E, pa, mi hoćemo vreme i živce, kao što i mi vreme i živce trošimo da se pitamo šta nije u redu i plus idemo na posao, i plus se bavimo svime što porodicu čini. Sigurna sam da vi imate i vremena i živaca za svoju porodicu, ili je uopšte i nemate.
Pazi-niko nema vremena i živaca...
Ko je taj niko da mu odmah nalupam šamare??? :azdaja:

E, pa, mi hoćemo vreme i živce, kao što i mi vreme i živce trošimo da se pitamo šta nije u redu i plus idemo na posao, i plus se bavimo svime što porodicu čini. Sigurna sam da vi imate i vremena i živaca za svoju porodicu, ili je uopšte i nemate.
Pazi-niko nema vremena i živaca...
Ko je taj niko da mu odmah nalupam šamare??? :azdaja:

I šta, to što vi činite porodicu i dajete krv i znoj za nju dok vaši muževi lenčare i ne rade ništa plus vas vređaju i ponižavaju, vam daje za pravo da se durite ta svaku izrečenu glupost? Odlično, nađite bolje, široka vam livada. Toliko je tako divnih i bajnih muškaraca na svetu pa tražite šta vam valja.
Sve vam je, bre, dozvoljeno a za svaku sitnicu kukate.

Ne, nego nije fer reći da niko nema vremena i živaca za nešto što je toliko važno. Odnos dve osobe u braku je vredan vremena i živaca, ako ne i najvredniji. Tu smo se mimoišli, @ChristopherWalken. Ovo ostalo niko nije ni pominjao. Ako je nekom svakodnevnica da ga supružnik vređa i ponižava, taj, bilo da je muškarac ili žena, treba da dobro razmisli šta u tom braku radi više, i šta čeka.

Poslednja izmena:
Koliko ste uvredljivi?

Pa izvolite...
Uvredljivi ili ne?

Ti trujes goste svojim tortama,stavis im na sto snicle od soje,lesnik,badem,napravis slatko od urmi...

Back