Jedna ozbiljna misterija

Juce nesto se sprdamo i pricamo razne teme (kafana ofc)
kad ortak odvali pitanje teme.
Dok sam ziveo u Bg bio sam relativno blizu TC blok 70. i zaista nikada nisam vide trudnu kineskinju.
Ali da voda bebce za ruku ili vozi kolicima jeam.

Samo se namece i drugo pitanej koje je takodje teorija zavere "gde se saranjuju kinezi" ?

:lol:
Sto se tice sahrane...to ne bacaju...vec samo obrade termicki i kao prilog uz nudle...😱

A trudnice...
Mozda postoji neka drzavna direktiva da trudnoću moraju gurati i roditi u Kini...i odmah uclaniti u KP...:think:

Kao sto koraju kao radno roblje raditi u njihovim postrojenjima i pogonima u Srbiji npr...

...

Mozda cim zatrudni vracaju ih u NR Kinu...da rodi malog clana Komunisticke Partije...

Sta ce...nece ga ovde radjati da postane SNS bot kao @Jugoslav Čvarak ...

...
Baš sada razmišljam, kakvu bi se divnu vojsku SNS botova od Kineza dalo napraviti 🥰 , a ne da kao onaj zavedeni viču: "Vucicu, pedelu!" 😡

SNSrbija po istinitim događajima u doba vladavine AVtihrista:

"TREBA GA ODRAT, PA U KOBASICE" Procurela SKAJ PREPISKA, škaljaraci planiraju brutalnu likvidaciju IZDAJNIKA iz svojih redova FOTO​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...u-likvidaciju-izdajnika-iz-svojih-redova-foto

...
Crnogorska posla, to s Republikom Srbijom nema veze.
Bivši ministar unutarnjih poslova, gospodin Aleksandar Vulin, srpski je Billy Costigan.
Glava mu doslovno bila u torbi, kao i Billyju kada je rekao: "Što ga ne hapsite za jedan od milijun zločina koje je počinio?
...
Čekate da me nasjecka na komadiće i nahrani sirotinju?"

Gospodin Aleksandar Vulin je heroj.

Mambo Italiano, Sofija Loren...decenije tudje slave kinez lako reciklira, kad je i njemu to poznato... :cool: Jugoslavu eto nije.:mrgreen:
Ne zna evropsko opste znanje, a hteo bi mlatarat` o kinezima, znaci komendija..:hahaha::cool:
Mir tamo.

ooooo.gif

oko njih je sve misterija :lol:

ali kad na ulici cujem

dong dzong ck cii j j aeee ni hu Milane
klik klak cok prc trc j dz a nuam
kako vec govore pa preseku sa imenom deteta a ime nase
Мој колега ушао у кинеску радњу и питао имате ли "ћерапе" (чарапе). Кинез га десет минута убеђивао да не држи ћевапе. :hahaha: Ј. луд збуњеног. :lol:

Back