Jedna od dve supruge Muamera Zukorlica imenovana za pomocnika ministra prosvete!

Одмакни се од греха. Зашто би ишао за блудницама? Да ли ти треба херпес или можда гонореја? Не не треба ти. Покушај да се вратиш жени сексуално. Покушајте да вратите старе страсти. Нека се удеси мало, намирише, ако треба смрша, мало вежба. Можда ћеш се изненадити сине.

Покушај. Боље него да добијеш неку неизлечиву болест.

Бог с тобом и твојим непоштовањем и увредама клира. И то понашање ти је зло и наопако. А питаш шта си Богу згрешио. Па ето у само том једном твом посту има тешких огрешења душе. Неправедно си оклеветао цело православно свештенство.

Љубим те и молим да се призовеш памети и да не гориш у мраку, а без да светлиш.
Pope, pope, popeee... E bre nemoj se vređaš.

Jes vala, mogu i boleštine koje kakve da se navuku. Al turiću ja gumicu. Nije problem.

Pa pope, heba ga ti, pa ti si bludničio na sve strane sa sve mantijom, a sad meni popuješ. Ja nisam pop, ja nisam odabrani pa i ne širim vjeru vamo namo. A ti si pop, svešteno lice. Pa kud ćeš gore?

Al si bar iskren, fala bogu. Pa svi znamo šta rade popovi, naročito po selima, kad idu od kuće do kuće. Svako zna nekog popa bludničara. Ima i onih koji se nikada nisu opametili što bi rekli. Ja ih znam koji vazda se hvala čiju su ženu obrlatili. Neki su dobijali i batine.

Kad si se dohvatio poštovanja, ugleda i uvreda. Pa nisam ja uvredio srpsko pravoslavno sveštenstvo, nego ste ga vi uvredili svojim delima. Ne bih ja imao šta da kežm, niti bilo čime da uvredim, niti bilo ko od većinskog srpskog življa koje nema više povrenja u crkvu, da nije bilo vaših velikih dela. A dela govore više od reči. Na žalost, nisi ti jedini pop koji je bludničio i prckarao tuđe žene. To i nije toliko stravičan greh kao drugi grehovi koji se šire u redovima crkve. Kad već imaš popove, kao što je bio onaj u Vojvodini što je u crkvi silovao devojčicu od 12 godina, ili kad imaš Kačevendu koji je čak episkop, pa čak trebao da bude i patrijarh, koji je ne samo bio bludničar, već je bio i pedofil i gej, pravio gej balove po crkvama i manastririma, čak se i tereti za ubistvo maloletnog dečaka.

Moje reči istine, ili uvrede kako ih ti interpretiraš, su beznačajne naspram vaših dela.

A vikali ste na sve strane kako to samo u Katoličkoj crkvi se događa. Sad ćutite. Sram vas bilo licemerja. Koliko vam je trebalo da raščinite Kačevendu? Ene ga sad kao lord živi u svojim konacima pod protekcijom crkve.

Ako vi mislite biti crkva, a ne privilegovana firma koja operiše kao mafija koja ne plaća porez, vi morate prvo sebe pogledati u ogledalo i očistiti sav taj talog i mulj koji ste napravili. Morate prvo sebe očistiti od grehova.

Ja kao pošten i čestit čovek, koji nije bludničio i koji plaća porez državi i narodu, ne mogu reći da pripadam takvoj crkvi, jer bi to za mene bilo omalovažavanje, uvreda pa čak i greh.

Naša crkva beše crkva za vreme komunizma. Tad su bili i pravi vernici i pravi sveštenici. Posle kad su došli demokrate, oni vam izgleda učiniše medveđu uslugu, vratiše vam sva prava i svu imovinu, te si vi rasbahatiste to nesluđenih granica. Velika greška. Od najbolje namere dokle se došlo.

ono, kada ljudi kažu...SVE HOĆEŠ NA MUFTE...ha, ha

Bravo. Bukvalno to. Svaka ti se dala, hoću reći, svaka ti čast, to je upravo ta nit asocijacije.

Muftija - onaj ko hoće nešto na mufte

Treba dodati tu reč u srpskom rečniku. Trebalo bi to dodati u rečnik Milana Vujaklije.

Sinonim muftiji je mufljuz. Muftija ili mufljuz, dođe mu na isto, obojca oće nešto na mufte.

Haha!

Back