Jedna od dve supruge Muamera Zukorlica imenovana za pomocnika ministra prosvete!

zemunski kej

Elita
Poruka
21.956
Sta je bre ovo? Ovo nema ni u Turskoj ,koliko znam Erdogan ima samo jednu suprugu a ovaj Vucicev kompanjon komada dva.
https://avaz.ba/globus/region/682227/zukorliceva-supruga-imenovana-za-pomocnika-ministra-prosvjete
873x400.jpg

Sećam se kad je Mira Adanja Polak pravila neku emisiju u Dubaju i sad priča sa nekim glavnim konsultantom Dubaija šta god to značilo očigledno neki moćnik tamo u nekom tržnom centru i pita ga imate samo jednu ženu a on je bledo gleda kaže gospođo,jedna žena je glavobolja imati više žena odjednom je smrtna kazna hehe

Muamer jedini normalan političar u Srbiji, i čovek koji zapravo ima stav, energiju, pojavu, autoritet i liči na nešto. Ovo ostalo su seljaci, džiberi i obrazovane jajare. Uporedite Šešelja, Boška Obradovića, Dačića, Vučića, Šapića, Jeremića, Slinu sa Zukorlićem. Muamer je za njih šeik, treba da uče od njega.

Muamer jedini normalan političar u Srbiji, i čovek koji zapravo ima stav, energiju, pojavu, autoritet i liči na nešto. Ovo ostalo su seljaci, džiberi i obrazovane jajare. Uporedite Šešelja, Boška Obradovića, Dačića, Vučića, Šapića, Jeremića, Slinu sa Zukorlićem. Muamer je za njih šeik, treba da uče od njega.
Muamer je prevarant,baš kao i pomenute ljige od ljudi isto je to sve samo on svoju prevaru pokušava da zamaže verom što je najgora vrsta prevare ali da ne dužim sada

kako ste zavidni, boze,boze...:roll::lol: :cool:
ja kada sam gledao sulejmana velicanstvenog zene su te koje su bile zavidne... mozda da pitamo jaguarku
Muamer jedini normalan političar u Srbiji, i čovek koji zapravo ima stav, energiju, pojavu, autoritet i liči na nešto
a zuko pjunuti suljo, velicanstveni, autoritet bre sto ti kazes

Sta je bre ovo? Ovo nema ni u Turskoj ,koliko znam Erdogan ima samo jednu suprugu a ovaj Vucicev kompanjon komada dva.
https://avaz.ba/globus/region/682227/zukorliceva-supruga-imenovana-za-pomocnika-ministra-prosvjete
873x400.jpg

Baja ima dve žene.

Pa koliko đece ima?

Znači baja hebe i ne vadi očigledno. Ako samo neka prcca. Dobar je on čovek, malo pametniji džihadista od ovih ostalih, on bar zna da taktizira, ovi ostali bi odma dželata sekru pa glavu na panj.

Al muekbare i ka boom.

kako ste zavidni, boze,boze...:roll::lol: :cool:
Jes vala baš.

I ja bi dve žene da prckaram.

Al neda mi popa, ovaj naš rišćanski. Kaže ne valja, nije dobro ako ćeš u raj da ideš kad crkneš. Pa šta ima da čekam, za mene bi raj bio da prcakam dve žene svako malo. Odma raj, ne moram da čekam da crknem od kancera ili od rada.

Ovako stalno moraš nešto sa strane. Da ne zna niko, osvim svi u društvu.

Имао сам и ја док сам живео у греху неколико жена одједном. Онда сам схватио да је љубав изнад потребе фалуса, смирио се са својом женом.
Нема срећнијег попа од мене. Жена је опростила. Љубим је.

Sećam se kad je Mira Adanja Polak pravila neku emisiju u Dubaju i sad priča sa nekim glavnim konsultantom Dubaija šta god to značilo očigledno neki moćnik tamo u nekom tržnom centru i pita ga imate samo jednu ženu a on je bledo gleda kaže gospođo,jedna žena je glavobolja imati više žena odjednom je smrtna kazna hehe
Da sećam se tih dijaloga ,bili su veoma neprijatni . Pitala ih je nešto u vezi uređenja države,tipa kako samo jedan čovek može da upravlja državom aludirajući na njihovog monarha (emira) a oni su je gledali belo , u smislu šta ova žena priča. Izgledala je kao glupa Amerikanka koja se petlja u neke stvari koje ne razume.

Back