Jedna Lidija

Bg8333

Ističe se
Poruka
2.383
....e prve detinjaste ljubavi....
...kako sam trcao sa tada 10-11 godina ko muva bez glave za njom...
..ona mi poslala neko pisamce na ljubicasnom papiru znate vec...kako su devojcice tada odgovornije i zrelije od nas....
ja naravno nikad nisam odgovorio
pravi klinac

al sad se kajesh dok gledash svoju zhenu kako se ugojila.
dok mota sarme

opet ja o hrani aaaaa tu sam se odala...ok...dok...ushiva gace. o ne sex aluzija

ma nemash ti zenu ti si josh mlad
de si zapamtio ljubicasti...je l mirisalo, bili su i takvi papirici mirishljavi..

a kako ti ga je dala ubacila u sanduce ili poslala kroz ucionicu

........I sve je to sada lepa uspomena,ili su te uhvatila razmisljanja tipa 'sta bi bilo da sam joj odgovorio'
Nemoj da se opterecujes,,,,,,,,,uzivaj u tom lepom secanju i to je deo zivota!

cute
a176.gif

Nije jos kasno!
Sta, sta ako se ona jos uvek nada i svaki dan proverava sanduce s jednakim entuzijazmom?
Sta ako joj srce i dalje uzbudjeno zaigra kad god vidi postara?
Eh zivote, da li smo uopste voleli nekog ako smo uspeli da prestanemo?
Imas bre bar moralnu obavezu za slanjem povratne informacije.
Odgovori joj isto pttom.
Napomeni da je njeno pismo kasnilo, kazi, potkrala se neka greska, tek ti je juce stiglo zeleznicom iz tajlanda.
A onda predji na stvar i kazi, jao lido uvek si bila za mene nesto posebno, oh boze, toliko je godina proslo itd itd, ali ne, ne mogu da budem u vezi sa tobom, nekako nismo jedno za drugo, ali fino da je ne povredis.

ja bih tako uradio,
r.c.

random_cloud_form:
Nije jos kasno!
Sta, sta ako se ona jos uvek nada i svaki dan proverava sanduce s jednakim entuzijazmom?
Sta ako joj srce i dalje uzbudjeno zaigra kad god vidi postara?
Eh zivote, da li smo uopste voleli nekog ako smo uspeli da prestanemo?
Imas bre bar moralnu obavezu za slanjem povratne informacije.
Odgovori joj isto pttom.
Napomeni da je njeno pismo kasnilo, kazi, potkrala se neka greska, tek ti je juce stiglo zeleznicom iz tajlanda.
A onda predji na stvar i kazi, jao lido uvek si bila za mene nesto posebno, oh boze, toliko je godina proslo itd itd, ali ne, ne mogu da budem u vezi sa tobom, nekako nismo jedno za drugo, ali fino da je ne povredis.

ja bih tako uradio,
r.c.

Malo si ti batice promasio sustinu teme, sustina teme je prve decije ljubavi.

To je bilo pre 10-ak godina. Jos smo bili klinci. Doduse ona je bila daleko zrelija od mene znas kakvi su decaci sa 10-11 godina. Nego moji bili pre recimo 6-7 meseci na nekoj veceri i vracaju se i kao "znas sa kim smo bili" ,,, i ispadne bili sa njenim roditeljima.

Pre neki dan sretnem jednog poznanika sa devojkom. I ona u fazonu pa ti se mene ne secas , u glavnom dodjem mi do toga da smo bili zajedno na moru te 92-ge kad sam ja jurio za Lidijom, svi zajedno sa roditeljima. Kako me prepoznala ne znam ali me prepoznala. Da mi nije rekla ja nju ne bi prepoznao ni pod razno.

e ajde prepishi to pismo :) da se zabavimo

ajd, ko da ce znati

pa mogao bi da je nadjesh 6. su nizu bice lidija kao lanac osoba
(npr ti poznajesh peru..... aca-pera-mika-.....-lidija)
to je neki prosek
aha nije to poenta.. a je l si jurio za njom pre pisma ili posle..kako si je posle pogledao u ochi posle pisma je l si dizao nos i ignorisao je...ili se neko od vas odselio
:cry:
ma sve prave ljubavi su tuzhne. sve shto je lepo kratko traje. samo jednom se ljubi

prva ljubav.... je bio ivan.... hm.... imala sam oko 9 godina, i mislila sam da ce ta "ljubav" zauvek trajati.... :roll:
bilo je stvarno smesno.... :-D dolazio je kod mene da se igramo i donosio mi cvece.... ne secam se zasto smo i kako "raskinuli".... ali smo nastavili da se igramo (samo bez cveca)..... on se odselio, cini mi se.... negde u 5. razredu....
ja sam bila u srednjoj, kad sam cula da je imao tesku saobracajnu nesrecu i da je umro.... :cry:

Ja sam godinama dobijao pisma od neke devojčice iz ulice. Obavezno za NG i rođendan, zvala se Tamara i imala je belu pudlicu, ali je ona bila mnooogo slatka. Nismo se nikad ni držali za ruke, samo smo se gledali...progovorili smo dve rečenice u životu. Sada živi preko, nisam je video godinama, viđam samo njene roditelje ...Bila je u jednom spotu Dejana Cukića, mf...fuj : )
Upoznao sam samo jednu Lidiju u životu, u školi smo je zvali Licka.
Gde li su ti ljudi...

ja znam da sam kao klinka jurila jednog misu deset godina starijeg koji je dolazio kod moje komsinice i znam da sam krala sminku moje sestre i nasminkam se i odem kod komsinice da cekam da dodje.zvao me je "lepotica" i obecavao da ce da dodje po mene kad porastem da me ozeni.to je bilo pre deset godina,od tad ga nisam videla vise nikad(cula sam da je preko grane u americi),porasla sam a eto njega nema da me zeni.smrc!

moja prva simpatija sa 5 god bio je vlada vaspitachicin sin u obdanishtu , sa njim sam se jednom otimala za mitraljez pa sam mu malo sluchajno razbila glavu istim 8)
sa 7 je tu bio jedan boba na moru dosta stariji bar jedno 6-7 godina
sa 9 porodichni prijatelj oskar 6 godina stariji u njega sam jako dugo bila zaljubljena i sad mi otprilike nije svejedno kad ga vidim (posle 19 godina)
sa 10-11 marko on je u stvari bio moja prva ljubav jer me je sa josh sa tri vodao za ruku i teshio sa "ijma ne paci , ne boji se jibice ribica umjeja " ja se rasplakala u ribarnici kad smo bili na moru
ja 3 on 5 god
u osnovnoj sam pravila st.valentinesh cards i ubacivala u shkoli u kutiju koja je bila namenjena za to :D (onom vladi iz obdanishta )
to je bash bilo slatko
uglavnom utvrdih da sam godinama pogreshnim ljudima pisala i trudila se oko njih, da sam se sad totalno smorila i ne radim to ni za ljude za koje bi trebalo , na zhalost :?

Eh, kako djece sve moze jednostavno da funkcionise... S tri godine sam imala tri momka - Sasu, Sasu i Mikija... Svi smo isli u isti vrtic, zajedno smo se igrali i niko zbog toga nije pravio probleme...
Miki i ja smo se zavlacili iza objesenih kaputica, kako bismo se ljubili... Njegova mama je to pricala mojoj... Bila je diskretna i nikada nas nije prekidala... Ona je bila nasa vaspitacica...

E, ali kad je ona Ljilja htjela sama da se slika sa Sasom zagrljena, ja joj nisam dala... Prisla sam Sasi sa druge strane, zagrlila ga i ja i prkosno bradicu isturila naprijed... Nece ona meni tako da dira momka!

Back