Jedna biljka topi naslage sa stomaka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.873
Jedan od problema sa mršavljenjem je što ne postoji čaroban napitak koji će vas osloboditi viška. Ipak, čaj od nane može da bude odličan saveznik ako pokušavate da se rešite masnih naslaga sa stomaka.Nutricionista Kortni D'Anđelo rekla je da je čaj od nane jedno od najboljih pića za mršavljenje.

Čaj od nane nema kalorija. Slatkastog je ukusa i značajno će smanjiti apetit i želju za slatkišima. Osim toga, nana ima antivirusna, antibakterijska
i antiinflamatorna svojstva i veoma povoljno utiče na digestivni trakt”, rekla je za portal „Eat this don’t that”.

Zanimljivo, čaj od nane ne sadrži kofein, a pozitivno utiče na raspoloženje i pospešuje pamćenje.
688z387_peppermint-2815679_1920.jpg

Jedan od problema sa mršavljenjem je što ne postoji čaroban napitak koji će vas osloboditi viška. Ipak, čaj od nane može da bude odličan saveznik ako pokušavate da se rešite masnih naslaga sa stomaka.Nutricionista Kortni D'Anđelo rekla je da je čaj od nane jedno od najboljih pića za mršavljenje.

Čaj od nane nema kalorija. Slatkastog je ukusa i značajno će smanjiti apetit i želju za slatkišima. Osim toga, nana ima antivirusna, antibakterijska
i antiinflamatorna svojstva i veoma povoljno utiče na digestivni trakt”, rekla je za portal „Eat this don’t that”.

Zanimljivo, čaj od nane ne sadrži kofein, a pozitivno utiče na raspoloženje i pospešuje pamćenje.
Pogledajte prilog 1717910
Osim nane, koja je popularna i za koju su mnogi čuli, postoji još jedna biljka zvana Petrovac, Ranjenik, kostolom, sitni i ovčiji čičak.. Agrimonia eupatoria ( snižavanje temperature, upale crijeva, upale grla, kašlja, žutica, urološki problemi i dr.). Rijetko se spominje da se mršavi od te biljke, ali ljudi koji su ga pili zbog drugih problema naglo su i mršali.
5661f78a1479fafbf969be0347f64ebb.jpg

Osim nane, koja je popularna i za koju su mnogi čuli, postoji još jedna biljka zvana Petrovac, Ranjenik, kostolom, sitni i ovčiji čičak.. Agrimonia eupatoria ( snižavanje temperature, upale crijeva, upale grla, kašlja, žutica, urološki problemi i dr.). Rijetko se spominje da se mršavi od te biljke, ali ljudi koji su ga pili zbog drugih problema naglo su i mršali.
Pogledajte prilog 1717952
ima cela biljka, a i cvetici samo, suseni, pa za caj
ali ima i tinktura da se kupi
ili kapsule

sta da probam?

Ja sam pila čaj, jer me stomak nešto zezao. Narodski rečeno lijena crijeva. Pomoglo mi je, a i izgubila sam oko 4-5 kg. Poslije nekog vremena sam opet kupila kutiju čaja i popila to pakovanje i opet 3-4 kg.
e, sad sam vec porucio kapsule, ali pazi, to raste i iza moje kuce, sluplja pcele, leptire, muve i sta sve ne. secam se tih kao cickova, zaguse i nanu koju nacupkam, pa u jelo...

resio da probam jer je hvaljena vekovima u narodnoj medicini, a na linku sam ostavio da i naucnici sve potvrdjuju za koje terapije moze da se koristi, a zasto se vise ne koristi nemam pojma

e, sad sam vec porucio kapsule, ali pazi, to raste i iza moje kuce, sluplja pcele, leptire, muve i sta sve ne. secam se tih kao cickova, zaguse i nanu koju nacupkam, pa u jelo...

resio da probam jer je hvaljena vekovima u narodnoj medicini, a na linku sam ostavio da i naucnici sve potvrdjuju za koje terapije moze da se koristi, a zasto se vise ne koristi nemam pojma
Imaš mnogo o toj biljci na Internetu, ukucaj latinski naziv, pa prevodi sa engl.
Zanimljivo je da sam pored jednoga dvorišta vidjela da je oko ograde čovjek posuo total za uništenje trave i korova. Samo je ranjenik preživio!

Imaš mnogo o toj biljci na Internetu, ukucaj latinski naziv, pa prevodi sa engl.
ma,. jesam, raste do metra, moja je mislim bila i visa
Zanimljivo je da sam pored jednoga dvorišta vidjela da je oko ograde čovjek posuo total za uništenje trave i korova. Samo je ranjenik preživio!
pa i ovde mnogi prskaju travnjake protiv maslacka, ko ce da ide da ga bere sad? plus su ti otrovi kancerogeni

Agrimonia eupatoria ( snižavanje temperature, upale crijeva, upale grla, kašlja, žutica, urološki problemi i dr.).
probao sam je u kapsulama, i odlicna je, a zestoko si me zainteresovala, pa ponavljam link, i i dalje cu da istrazujem... listovi mu lice na nanu, ali ono moje je tek korov, prosnjuracu jos
Agrimonia eupatoria L. has long been used in traditional medicine to treat:

• lung inflammation
  • diarrhea
  • liver diseases
  • cholecystitis, cholestasis
  • intestinal or bladder atony
  • pyelonephritis
  • bleeding disorders
  • skin defects
  • inflammatory conditions of the oral mucosa.

deluje protov virusa, bakterija, upala, kao modulator imuniteta, pa i snizava pritisak, ali eksperiment radjen samo na mackama, i od korena biljke:

Extracts (10–20 %) made of the underground part of Agrimonia eupatoria L. were administered intravenously to anesthetized cats. Doses ranging between 0.25 and 1 ml/kg were found to have a hypotensive effect with more than a 40 % decrease in blood pressure within 20 minutes of administration (Petkov 1979).:amen:

1747579070426.png
ima i to da se kupi, ali bre vesticare sa tim korenom, skidaju magije Agrimony is used to shield yourself from threats of curses and crossing, to undo crossing that has already been done, and to remove the evil eye.:

Poslednja izmena:

Back