Jedino resenje...

znas sta freeboy?znam da ima mnogo devojaka ali ja sam kao roda.ne mogu ja to upoznavanje muvanje foliranje u pocetku.i da promenim to nesto u sebi pa kazem:svaka veza je osudjena na propast.da se pomirim sa tim?ne mogu ne ide mi nikako

crni djordje:
Samo sam trazio resenj
Pa rešenje će život, koji kao što sam rekla na sreću
ima mnogo više mašte od tebe, da ti donese. :D
Pod uslovom da prestaneš da sliniš
i zaboraviš te manastirske budalaštine.

P.S. Nisi ti kod mene izazvao revolt, samo prezirem kad neko od ljubavi pravi kič. 'Ajde, sve najbolje.

e, a jel da da je sladak onaj grejs? zezam se...
cekaj... ono sto nisam razumeo da li si ti taj mladic koji sve to oseca ili je to neki tvoj drug?

calimero, njemu sad treba samo malo neznosti... neko ko ce da ga razume... koliko je cesto svima nama potreban samo jedan zagrljaj bliske nam osobe koja ce nam reci da je sve u redu...

crni djordje:
znas sta freeboy?znam da ima mnogo devojaka ali ja sam kao roda.ne mogu ja to upoznavanje muvanje foliranje u pocetku.i da promenim to nesto u sebi pa kazem:svaka veza je osudjena na propast.da se pomirim sa tim?ne mogu ne ide mi nikako

Konačno malo kritika. U potpunosti znam kako ti je, i meni se to dešava, doduše malo blaži oblik, tuge i usamljenosti, ali pokušaj to da prevaziđeš. Sve ja to razumemem i da ti je srce slomljeno, i da u svakoj vidiš nju, i da u svom tom bunilu nemožeeš da nađeš rešenje za tu situaciju. Bar pokušaj da razmišljaš drugačije, neznam dali će ti uspeti, ali bar probaj, pa nije kraj sveta, i ja se teško snalazim, i meni je čudan ovaj svet, ali tu smo i moramo nekako da preživimo, i ako nas je malo, ali postoji još dosta devojaka koje cene osećajnost, romantiku... i sve one male sitnice koje drugi nemogu nikad da shvate. Nemoj se tako lako predavati.

crni djordje:
Pa kockarko,ne cita se samo lektira u skoli i to kada te nateraju.I nisi pismena samo ako znas da citas i pises.
Drago mi je da sam sasvim dovoljno pismena da mozes da razumes sta ti kazem.Dzabe tebi sva tvoja pismenost kada si je primenio na temi "Sasvim obicna prica" LJS strena 8.Pismenost nije garancija da je neko covek.

crni djordje:
To je sve sto je ostalo i sto ce uvek da postoji.Ljubav prema Bogu.Ta je ljubav nesto sto treba da ostane bez nje je mladic samo jos jedna izgubljena dusa.Ne nije poludeo,samo je jako tuzan i usamljen

E, znas sta, uz svo duzno postovanje prema tom namucenom tipu, ko god da je on, stvarno deluje nebulozno da ide na Sv. Goru zato sto je "jako tuzan i usamljen ". Ako to tako krene, trebace ovom svetu mali milion Sv. Gora, da primi takve.
Ovo napisah bez da sam okretala stranu koju je naznacila kockarka. :)

dobro nisam covek.znas kockarko,odrastao sam u kraju gde je osnovno pravilo bilo:ne udaraj coveka kad je vec pao.a sto se tice neke tvoje frustracije u odnosu na muski rod,jako mi je zao.nisam ti ja kriv.a nisam ti ni neprijaelj

nebulozno?mislis da je nebulozno cupavka?pa dobro ako tako mislis slazem se,ipak je ovo 21vek.ti si verovatno neka fensi devojka,uklapas se i to..jel ides na EXIT?a valjda ce sad i Cecin koncert.uzivaj u zivotu.sto bi rekao jedan veliki pesnik:mani glavu pasi travu.e vas dve da mi je vas mozak da se odmorim malo...

ja sam batka mijo.znas sta ne mogu da shvatim?sto mi neke devojke pisu o nebulozama.jel vidis kako je sve postalo sterilno grozno plasticno neljudski.ko ORVELOVA 1984.nisam trebao da citam Kostica,Disa,Jesenjina...nista mi to nije pomoglo u zivotu.ta romantika,emocije.trebao sam da prihvatim ovaj PINK nacin zivota i da pasem travu

Ne, bre, brate, totalno si me pogresno razumeo- nisam ja fensi, a jos manje sam devojka- ja sam zena, pre svega. E sad, da ti pojasnim- ja sam se *** puta u zivotu osecala "jako tuzno i usamljeno", pa sam uspevala da to resim nekako i bez da idem u manastir. Dobro, priznajem da sam pomisljaala i na to, sa obzirom na preterano romanticne i nerealne poglede na svet kakve sam imala u pubertetu, al, srecom, do takvog incidenta nije doslo :).
Mislim, stvarno, koliko godinica ima taj tip, ako uopste postoji?
E, oko mozga moz' da se dogovorimo- ja bih se rado menjala sa tobom ;).

Cupavka:
Ne, bre, brate, totalno si me pogresno razumeo- nisam ja fensi, a jos manje sam devojka- ja sam zena, pre svega. E sad, da ti pojasnim- ja sam se *** puta u zivotu osecala "jako tuzno i usamljeno", pa sam uspevala da to resim nekako i bez da idem u manastir. Dobro, priznajem da sam pomisljaala i na to, sa obzirom na preterano romanticne i nerealne poglede na svet kakve sam imala u pubertetu, al, srecom, do takvog incidenta nije doslo :).
Mislim, stvarno, koliko godinica ima taj tip, ako uopste postoji?
E, oko mozga moz' da se dogovorimo- ja bih se rado menjala sa tobom ;).
hvala na ponudi za mozak.jos kad bi moglo to tako.mada pristajem i na LOBOTOMIJU

crni djordje:
Najgore od svega,mladic je izgoreo iznutra.Nema te devojke na ovom svetu koju bi mogao da zavoli.Srce je puklo kao staklo a one krhotine tako seku i bole.Znas kad svaki udisaj toliko boli da se nadas da posle njega dolazi onaj poslednji izdisaj.Kazu da postoje vece stvari u zivotu,ali je ovo najveca stvar koja se desila u njegovom.I mira nema,samo slike nasmejane devojke koja je nekada bila njegov

Sve prolazi u zivotu...sve! Daj sebi vremena!!! Nemoj razmisljati o manastiru zbog toga...Ljubav mora da boli kad nekog stvarno volis,to shvatam ali pusti vreme da prodje , ono leci sve! Sve sto te veze za nju a kod tebe se nalazi baci,stavi negde gde ti nije na vidiku...ne mozes je zaboraviti ako gledas stalno njenu sliku,slusas zajednicke pesme koje ste oboje voleli...pokusaj da radis nesto drugo,korisnije!!! Srecno u zaboravljanju te devojke (ako STVARNO pokusavas da je zaboravis)!!!!! Ps Ako se uopste ovo tebi desava.

snezni cvete,sve on to kapira,razume.trenutno sedi na Kalemegdanskoj terasi kod Pobednika.slusa svoje unutrasnje glasove.treba mu to hodocasce da se pre svega opere pred samim sobom.da razmisli sta ce dalje.ovaj grad je postao tamnica,ova godina crna rupa u koju je upao.mozda se i ne zamonasi ali na taj put mora da krene.ako mozes shvati coveka koji se bori sa unutrasnjim demonima.ako ne razumes preporucujem ti knjigu"DJAVOLJI ELIKSIRI"od E.T.A.HOFMANA,sve ce ti biti puno jasnije.pozdrav snezni cvete

IZA ZAKLJUCANIH VRATA SPAVAC SANJA,IZA ZIDOVA DEBELIH PRASNJAVIH STARIH.U SNU PUTUJE KROZ SUMU OGOLELOG GRANJA-SUMA JE PREPUNA SPAVACA PALIH.VECNA JE ZIMA U TOM SIVOM AMBIJENTU,I SVE JE PUNO NAGOVESTAJA MRAKA,A ON SAMO TRAZI VLAZNU,TOPLU PLACENTU.JEDINO U NJOJ CE BITI OSLOBODJEN STRAHA

STRAHA DA CE OTKRITI DA MU JE SVRHA LUTANJE,STRAHA OD SAMOCE,STRAHA OD MRAKA.LUTA SPAVAC KROZ SUMU OSUDJEN NA CUTANJE,PLASI SE DA CE KAO OSTALI OSTATI BEZ DAHA.I DOK GA CRNBOG SEBI PRIVLACI,ZOVE.DODIRUJE GA PRSTIMA SATKANIM OD TMINE.NUDI MU LAZNE NADE-NAJJACE OTROVE A SVE JE PREPUNO SABLASNE TISINE

Samo da podvucem:mladic nikoga ne krivi za stanje u kome se nalazi.Posebno ne nju.Ona je jedna cista dusa koja nije mogla vise sa njim da bude.Nista nije mogla vise ni manje da uradi za njega.A on nije mogao da joj pruzi ono sto je njoj trebalo.Mladic joj zeli svu srecu ovoga sveta.A za sebe trazi samo mir i da se njegova prica sto pre isprica.Pozdrav svima

crni djordje:
snezni cvete,sve on to kapira,razume.trenutno sedi na Kalemegdanskoj terasi kod Pobednika.slusa svoje unutrasnje glasove.treba mu to hodocasce da se pre svega opere pred samim sobom.da razmisli sta ce dalje.ovaj grad je postao tamnica,ova godina crna rupa u koju je upao.mozda se i ne zamonasi ali na taj put mora da krene.ako mozes shvati coveka koji se bori sa unutrasnjim demonima.ako ne razumes preporucujem ti knjigu"DJAVOLJI ELIKSIRI"od E.T.A.HOFMANA,sve ce ti biti puno jasnije.pozdrav snezni cvete

Shvatam da covek mora da nadje neki svoj dusevni mir i da se izbori sa tim unutrasnjim demonima,i to je normalno.Ali treba znati kako to uraditi,cemu se posvetiti da se ne razmislja o proslosti,kako ici dalje.Ne slazem se sa tobom da se "na taj put mora krenuti"...ne mora.Ustvari , ako mislis da ce te to izvuci iz ove situacije u kojoj jesi - iz zivotne situacije jer ipak to je zivot,onda idi u manastir,pokusaj da nadjes svoj mir i tisinu ali opet ces se vratiti u ovaj grad,od istine ne mozes pobeci(to sigurno znas).Zato preduzmi nesto vise od toga , ma koliko surovo zvucalo ali mislim da ti "bezis" iz sopstvene koze....Hvala na preporuci za knjigu,naci cu je i procitati...Pozzz

crni djordje:
Samo da podvucem:mladic nikoga ne krivi za stanje u kome se nalazi.Posebno ne nju.Ona je jedna cista dusa koja nije mogla vise sa njim da bude.Nista nije mogla vise ni manje da uradi za njega.A on nije mogao da joj pruzi ono sto je njoj trebalo.Mladic joj zeli svu srecu ovoga sveta.A za sebe trazi samo mir i da se njegova prica sto pre isprica.Pozdrav svima
De si, bre Djole :)
Vidim da ti je stanje malo bolje nego sto je bilo ovih dana- cim si poceo da razmisljas samo o putovanju u Sv. Goru.
Je li, Djole, a jesi razmisljao malo o tome sto je ona otisla od njega, kad je vec ona sve OK? I , to, kazes da on nije mogo da joj pruzi sve sto joj treba? Jbt., pa sta je njoj to trebalo sto jedan takav frajer nije mogao da joj pruzi? Mozda, su, prosto bili dva razlicita sveta? U tom slucaju, ne znam sto bi on patio za nekim toliko sustinski drugacijim od sebe. Za svakog na svetu postoji srodna dusa, ja sam ubedjena, a on mozda trazi tu srodnu dusu na totalno pogresnom mestu, i izlaze se opasnosti da mu mozda srodna dusa stoji u blizini, i da je on ne primecuje, zbog iluzija u kojima je?
Pozz.

Svi kazu 'ne idi, nemoj momce, nije toga vredna, kupices novo srce na buvljaku od nekog gancija, nemoj' itd...
ja kazem IDI!
Ubij pahomija za me i njemu slicne, osveti nevine anuse onih momaka...
i pronadji sebe i boga usput.

Ma ne znam,ubila me opsesija...A bio sam na putu.I bilo je,pa ispunjavajuce...Evo me opet spreman za drugi put.Kazu vreme leci sve,a ja kazem da mu treba pomoci...Odmoriti spavati skupiti snage za dalje,za vise,za bolje...Zivot je cudo sto bi rekao Kusta

Cupavka:
De si, bre Djole :)
Vidim da ti je stanje malo bolje nego sto je bilo ovih dana- cim si poceo da razmisljas samo o putovanju u Sv. Goru.
Je li, Djole, a jesi razmisljao malo o tome sto je ona otisla od njega, kad je vec ona sve OK? I , to, kazes da on nije mogo da joj pruzi sve sto joj treba? Jbt., pa sta je njoj to trebalo sto jedan takav frajer nije mogao da joj pruzi? Mozda, su, prosto bili dva razlicita sveta? U tom slucaju, ne znam sto bi on patio za nekim toliko sustinski drugacijim od sebe. Za svakog na svetu postoji srodna dusa, ja sam ubedjena, a on mozda trazi tu srodnu dusu na totalno pogresnom mestu, i izlaze se opasnosti da mu mozda srodna dusa stoji u blizini, i da je on ne primecuje, zbog iluzija u kojima je?
Pozz.
Pa pazi sta je iluzija?Ona prica o coveku koji sanja da je leptir pa se onda pita da li je on u stvari leptir koji sanja da je covek?Nisam ja za te price upoznavanje,sastanci,rastanci...Jednostavno sam prerastao to.Samo trazim mirnu luku i nista vise.I nista manje.Veliki pozdrav cupava,nije me bilo veceras sam dosao iz Sv Stefana.I mogu ti reci da mi je prijalo...Stvari su se iskristalisale

Back