Jedini uslov

Aleksandra Kardan

Zainteresovan član
Poruka
322
Vi ste sportski tip,upoznali ste fenomenalnu devojku-ženu na splavu,restoran.Ona je lepa,zgodna,maksimum doterana.Došli ste kod nje u stan,spika,sve super.Ali,u jednom trenutku ona vadi travčicu-marihuanu i vino,nije narkomanka,ali ****** džoint jednom godišnje npr.Kaže vam,''ako želiš da imamo seks,moraćeš sa mnom da popušimo ovaj džoint ili od seks neće biti ništa''.Vi koji nikada niste probali marihuanu,takođe ne pijete alkohol želeli bi ste da je imate u krevetu.

Da li biste joj rekli važi što da ne ili bi joj rekli baš me briga za seks? :think:

Kardanka htela da ga blajvi posle vutre ali nije naišla na razumevanje...greotica

Prvo i pre svega nikad nisam pušila marihuanu,drugo ne ''blajvim'' prostačino.Je 'l imaš ti devojku i da li ti ga ona ''blajvi''.

- - - - - - - - - -

Baš si mori užas :rotf:

- - - - - - - - - -

Šta je ovo? Neki kviz?

Ne.Potraži neki kviz na televiziji.

- - - - - - - - - -

Po meni je ovo idealan scenario. Casa alkohola i podelimo jednu buksnu.

Samo bez uslova.

Vi ste sportski tip,upoznali ste fenomenalnu devojku-ženu na splavu,restoran.Ona je lepa,zgodna,maksimum doterana.Došli ste kod nje u stan,spika,sve super.Ali,u jednom trenutku ona vadi travčicu-marihuanu i vino,nije narkomanka,ali ****** džoint jednom godišnje npr.Kaže vam,''ako želiš da imamo seks,moraćeš sa mnom da popušimo ovaj džoint ili od seks neće biti ništa''.Vi koji nikada niste probali marihuanu,takođe ne pijete alkohol želeli bi ste da je imate u krevetu.

Da li biste joj rekli važi što da ne ili bi joj rekli baš me briga za seks? :think:

pa, jel te imao....mislim da li si popusila travu i cirnula alkohol ?

pa, jel te imao....mislim da li si popusila travu i cirnula alkohol ?

Ne radi se o meni.Ovo je bilo samo pitanje za muškarce.Mada teško verujem da bi neki muškarac odbio vrh devojku,recimo 10 % bi je možda odbilo,ali ostalih 90% teško.Zgodna žena,koja ima dobro plaćen posao u kancelariji ili radi u računskom programiranju i konsultantskim delatnostima,možda ima imućne roditelje,nije sponzoruša,možda ima svoj biznis-butik,restoran,prodavnicu sportske opreme.

Rekao bih dovidjenja, nismo jedno za drugo.

Zašto?Napaljen si u tom trenutku i ti bi joj rekao doviđenja?Možda je to samo jedna noć,seks.

- - - - - - - - - -

Sta posle, odmah znas da je seljanka koja hoce da te impresionira ili

te je ona dovukla za usi pa proverava sta je ulovila.

Zašto seljanka?Htela je samo seks.

- - - - - - - - - -

'el t ovo akril ili uljane boje po tijelu tvom ?

Lepe i kvalitetne boje :D

Ne radi se o meni.Ovo je bilo samo pitanje za muškarce.Mada teško verujem da bi neki muškarac odbio vrh devojku,recimo 10 % bi je možda odbilo,ali ostalih 90% teško.Zgodna žena,koja ima dobro plaćen posao u kancelariji ili radi u računskom programiranju i konsultantskim delatnostima,možda ima imućne roditelje,nije sponzoruša,možda ima svoj biznis-butik,restoran,prodavnicu sportske opreme.

aha, kapiram, sposobna dok roditelji doniraju, ali nije klasična sponzoruša.ž
dakle, samostalno nesposobna ličnost?
ili sam ja omašila temu kad se sa buxne skače na skijašku opremu?

Zašto?Napaljen si u tom trenutku i ti bi joj rekao doviđenja?Možda je to samo jedna noć,seks.

- - - - - - - - - -

Zašto seljanka?Htela je samo seks.

- - - - - - - - - -

Lepe i kvalitetne boje :D

Ako sam napaljen to ne znaci i da moram da imam seks, kako se krv slila dolebtako ce se vratiti nazad.
Alkohol mi nije problem u razumnoj kolicini, narkotici i cigarete su mi problem i sa uzivaocima istih se ne druzim vise nego sto moram.

Back