Jedina moja...Jedini moj...

Dragantaur:
kupio sam gumenu lutku....crnka sa plavim ocima...sise ko dinjice...guza kao u crnkinja......
kupila sam vibrator....crne boje,25 cm i debeo kao u konja..5 brzina......
..koliko su u vasim zivotima zastupljene ove stvarcice i da li ste konzument istih....pitanje za dame i gospodu... ;) ...
prijatno,hvala i uzivajte...
lep, veliki, debeo, crni..skuplja prashinu..

Hladno Pivo - Kad ti zivot udahnem

čuvam te ispod kreveta, u kutiji od cipela
izbušio sam rupu čak, da se ne bi ugušila
da nam nitko ne zasmeta, okrenuh ključ po drugi put
skidoh tiho poklopac i pozvah te na rendezvous

kad ti život udahnem
kad se stvoriš pokraj mene
primas me u naručje
poput prave žene

kad ti život udahnem
kad se stvoriš pokraj mene
ja sretan i kompletan
u san padam nasmiješen
kad ti život udahnem

divno slušat umiješ svojim mirnim očima
nečujno razumiješ sto ne shvaćam ni sam
nemaš nikada migrene niti jezik otrovni
niti bilo kakve zelje osim da me usrećiš

obla si i podatna, ljubim tvoj glatki PVC
sretna si, to osjećam dobar sam ljubavnik ,zar ne?

ispustit ću ti dušu i smotat pažljivo
prije neg' sto sunce dan oboji u sivo

:lol:

Do moje radnje bila Sextopia prodavnica.
Kupih jednoj prijateljici jedan dobar dildo. Unesrecio sam je jer nikad vise nije mogla da naidje na "ljubav" iste velicine.
Kupih jednom drugu "џепни пичић" na baterije. On sam kupio ispravljac jer baterije nisu trajale. Isao je svakih pola casa u ve-ce sve dok nije dobio otkaz.

Naravoucenije:
Upropastices sebe kako god obrnes.

Dragantaur:
puno je riba ali te sto si nabrojala...fuj....samo prodjem kroz centar Zrenjanina i vidim na desetine prelepih i prezgodnih devojaka koje su pre svega prirodne ,a ne plasticne.. :D

Da bi riba bila riba, da bi devojka bila riba, onda mora da se racuna sve u vezi sa njom, na primer, uvek se setim postera Jelena Karleuse tamo gde moze bas svako da ih gleda, po gradskom prevozu po Beogradu. Bas zbog takvih stvari nikad nisam htela da budem taj tip javne licnosti. Kad se sve sabere i oduzme najvise sanse da budu ribe imaju manekenke, jer ne moraju zbog posla da se vucaraju svukuda i sa svakim, a to se vidi u ocima da li se vucara ili ne.

Back