C
chika_doktor
Gost
joj sto volim kad mi laskash

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lep, veliki, debeo, crni..skuplja prashinu..Dragantaur:kupio sam gumenu lutku....crnka sa plavim ocima...sise ko dinjice...guza kao u crnkinja......
kupila sam vibrator....crne boje,25 cm i debeo kao u konja..5 brzina......
..koliko su u vasim zivotima zastupljene ove stvarcice i da li ste konzument istih....pitanje za dame i gospodu......
prijatno,hvala i uzivajte...
poklonicu ti samoga sebe za novu godinu da te utesim ako se slazes..gossca:Volela bih da mi neko kupi za rodjendan vibrator. I ovako punim 30 na zimu, trebace mi bas dobri pokloni da se utesim.![]()
Gazdarica:a ja sama da ga koristim, pa bas i ne...
Dragantaur:e,da...doco...ne slusam narodnjake...da si mozda nesto od Exploiteda pa ajde...a i ta seljancica Ceca nije neka riba...
puno je riba ali te sto si nabrojala...fuj....samo prodjem kroz centar Zrenjanina i vidim na desetine prelepih i prezgodnih devojaka koje su pre svega prirodne ,a ne plasticne..topmodelsica:Ne mora sad ni da bude. Nije ni Brena, nije ni Lepa Lukic. Nije ni Jelena Karleusa, ako bas hocete. Malo je riba na ovom svetu.
Dragantaur:puno je riba ali te sto si nabrojala...fuj....samo prodjem kroz centar Zrenjanina i vidim na desetine prelepih i prezgodnih devojaka koje su pre svega prirodne ,a ne plasticne..![]()
Dragantaur:kupio sam gumenu lutku....crnka sa plavim ocima...sise ko dinjice...guza kao u crnkinja......
kupila sam vibrator....crne boje,25 cm i debeo kao u konja..5 brzina......
..koliko su u vasim zivotima zastupljene ove stvarcice i da li ste konzument istih....pitanje za dame i gospodu......
prijatno,hvala i uzivajte...
imas na temi : kakav dildo zene zele....zivo meso...NatasaNatasa:konzumiram samo živo meŠo![]()
Hm... ne znam koje velicine da kupim... hehhe... ne smem veci nego sto je njegov penis... mozda ce ga to pogoditi...Corto Malteze:5 brzina, hm?
jel idu barem u H![]()
Nije rec o NG vec o rodjendanuDragantaur:poklonicu ti samoga sebe za novu godinu da te utesim ako se slazes..![]()
...yebu deda-mraza...prshti prshti bela staza.....