JEDINA i JEDNA tema o "PR".........

• Začetnik teme Začetnik teme Conte
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je digresija na vasega "premijera", a inace niste "vi" nas sjebali, vec 19 NATO zemalja...Sto vasi junaci nisu sami ulazili u nase stanove, nego su uvek iza ledja imali gurke ili neke od NATO vojnika.... ha ha ha haha ...na stare ljude...e bednici... Znas kada bi nas isterali sami? Nikada pa ni tada...

kada ste vi junaci sam dobro objasnio u jednoj temi na ovom forumu i necu da objasnjavam ponovo jer mi ni tamo nisi odgovorio.

pa covek je lepo rekao dosao u BG bez igde ista pa stvorio bogatstvo.ako te ne poznajem licno covek mi je dao dovoljno argumenta da vidim od koje vrste si ljudi jer ih ima puno na ballkanu pogotovo u srbiji.

Pravis se lud, ali nije mi tesko da te podsetim. U postu lepo pise da je ostao bez imovine u Pristini, a posle dosao u Bg, a za to su naravno odgovorni siptari koji su mu sve to ukrali. A Bg je metropola u kojoj mozes da zaradis novac, ako zelis da radis...

Pravis se lud, ali nije mi tesko da te podsetim. U postu lepo pise da je ostao bez imovine u Pristini, a posle dosao u Bg, a za to su naravno odgovorni siptari koji su mu sve to ukrali. A Bg je metropola u kojoj mozes da zaradis novac, ako zelis da radis...

e pa nemoj mi reci da su mu oduzeli svu dragocenu imovinu kad znam kako takvi ljudi nanjuse pre svih kada je vreme bezati.za novac i drugi ratnoprofiterski plen ne treba veliki transport mada su ljudi transportovali i shleperima.to ti pricaj drugima jer takvi ljudi su najpre prabacili svoj kapital jer su dobro znali ishod rata na kosovu.

A tebi je izgleda krivo sto je neko uspeo u zivotu? Ali to je tvoj problem, mesas obicne ljude sa ratnim profiterima. Tacno bilo je i toga, samo mi nemoj reci da nije bilo i posle dolaska NATO-a , da nisu siptari sleperima nosili pokretnu i nepokretnu imovinu u Albaniju - Kuks. Da nisu i pre 1999 i pre 1990 i pre 1981 otimali i unistavali Srpsku imovinu po Kosovu i Metohiji. Narod dobro kaze "nekome rat - nekome brat..." ali vi ste to radili i mnooooogo pre rata, a to samo dokazuje kakvi ste po prirodi (svaka cast izuzecima)...
I jos nesto, niko nije znao kakav ce biti ishod rata, pa ni NATO, a sto se tice imovine, pa i danas je 70% zemljista na Kosovu i Metohiji u vlasnistvu Srba. Za vas - mi smo gazde...

A tebi je izgleda krivo sto je neko uspeo u zivotu? Ali to je tvoj problem, mesas obicne ljude sa ratnim profiterima. Tacno bilo je i toga, samo mi nemoj reci da nije bilo i posle dolaska NATO-a , da nisu siptari sleperima nosili pokretnu i nepokretnu imovinu u Albaniju - Kuks. Da nisu i pre 1999 i pre 1990 i pre 1981 otimali i unistavali Srpsku imovinu po Kosovu i Metohiji. Narod dobro kaze "nekome rat - nekome brat..." ali vi ste to radili i mnooooogo pre rata, a to samo dokazuje kakvi ste po prirodi (svaka cast izuzecima)...
I jos nesto, niko nije znao kakav ce biti ishod rata, pa ni NATO, a sto se tice imovine, pa i danas je 70% zemljista na Kosovu i Metohiji u vlasnistvu Srba. Za vas - mi smo gazde...

pa nije mi jasno kako je covek postao bogatas za kratko vreme sto nije normalno i to u vreme kada se bogatas za kratko vreme postaje samo neposteno.a pravdati to da sa "da su to cinili i drugi" ne mogu razumeti.za mene su i jedni i drugi LOPOVI.
a sto se tice da je 70% zemljista na kosovu u posedu srba je nesto najgluplje sto sam cuo u poslednje vreme.sada od tebe mogu i ocekivati da kazes da si ti vlasnik moje kuce.hahahahahahahahah.sta cu jos od tebe cuti.70% hahahahahahahah.zaista ne zasluzujete bolju poziciju u svetu od ove sto imate sa pamecu koju imate.
samo da te pitam koliko je zemljista u posedu srba u briselu,parizu,vasingtonu hahahahahahahh.
sa tolikom imovinom na kosovu svakoj budali je jasno da bi sasvim drugacija situacija bila na kosovu.

A sta po tebi znaci postati bogatas? I zasto non-stop pominjes nesto kao da sam ja to rekao? U stvari meni je jasno, ali kazi na forumu zasto to podmeces. Opet falsifikujes nesto (ne mozete da se oslobodite te mane) i "karikiras" recima koje nisu izrecene, da bi ti bilo lakse da vodis razgovor. Kazi konkretno sta te interesuje ja cu ti odgovoriti, ali nemoj da izvrces i reci i recenice, to nicemu ne vodi...

A sta po tebi znaci postati bogatas? I zasto non-stop pominjes nesto kao da sam ja to rekao? U stvari meni je jasno, ali kazi na forumu zasto to podmeces. Opet falsifikujes nesto (ne mozete da se oslobodite te mane) i "karikiras" recima koje nisu izrecene, da bi ti bilo lakse da vodis razgovor. Kazi konkretno sta te interesuje ja cu ti odgovoriti, ali nemoj da izvrces i reci i recenice, to nicemu ne vodi...

pa ne znam da sam tebe citirao da si ti to rekao ako jesam reci gde.to je neko rekao na pocetku teme,i hvala mu sto je rekao.zelim samo da ukazem na razliku izmedju pravog bogatasa i ratnog profitera.jer razlika je ogromna i drustvo se treba odnositi razlicito prema njima.

Ja sam ratno profitirao, tacno!

Profitirao sam tako sto sam se ubedio , a u to sam bio ranije siguran delimicno, da smo svi mi na Balkanu - majmuni!

Sada sam stvarno profitirao, ubedjen sam u to i to je moje bogatstvo. Bogatstvo da vidim malo dalje od nekih.

Znam da citam "Znakove pored puta" i razumem jednog od najboljih i najsavrsenijih Nobelovaca. Mozda najoriginalnijeg sa Balkana - Ivo Andric........

Nije bogatstvo samo u parama- laperi.........

Ja sam ratno profitirao, tacno!

Profitirao sam tako sto sam se ubedio , a u to sam bio ranije siguran delimicno, da smo svi mi na Balkanu - majmuni!

Sada sam stvarno profitirao, ubedjen sam u to i to je moje bogatstvo. Bogatstvo da vidim malo dalje od nekih.

Znam da citam "Znakove pored puta" i razumem jednog od najboljih i najsavrsenijih Nobelovaca. Mozda najoriginalnijeg sa Balkana - Ivo Andric........

Nije bogatstvo samo u parama- laperi.........

da smo svi na ballkanu majmuni to se slazem i ja,neko veci neko manji ali svi.
ako vidis dalje od svih sta ce ti onda onaj recnik kada govoris o albancima.i za najgoru naciju ne treba upotrebljavati porugljujuce termine.to ti je moj savet ako zelis zaista da vidis dalje od nekih barem ovde na ballkanu.
a sto se tice ive andrica svo postovanje za tog velikog pisca.
a da sve nije u parama i tu se slazem i da se sa njima ne moze dostici jedan visociji nivo kulture to si pokazao sa ovom zadnjom reci.jer laper ostaje laper imao ili nemao para.

@Ja sam ratno profitirao, tacno!
@Profitirao sam tako sto sam se ubedio , a u to sam bio ranije siguran delimicno, da smo svi mi na Balkanu - majmuni!

-Ne moze se biti delimicno siguran! Ili si siguran ili nisi!!! (Ova recenica govori da pricas na nervnoj bazi).

@Sada sam stvarno profitirao, ubedjen sam u to i to je moje bogatstvo. Bogatstvo da vidim malo dalje od nekih.

-Stvarno si uradio losu stvar kao i ostali koji su otisli sa Kosova... Trebalo je da ostanete i branite vase domove, imovinu na licu mesta, a ne iz BG. A ako je neko otisao sa Kosova, sigurno je otisao za necim boljim i u tome ja ne vidim nista lose. Zbog egzistencije se i rade takvi zivotni preokreti u odredjenim situacijama...

@Znam da citam "Znakove pored puta" i razumem jednog od najboljih i najsavrsenijih Nobelovaca. Mozda najoriginalnijeg sa Balkana - Ivo Andric........

-To je dobro! Treba znati citati i razumeti.

@Nije bogatstvo samo u parama- laperi.........[/I]

-Bogatsvo je u parama brate, ali u parama nije i sreca. Pare samo pomazu da budes srecan i to je prava stvar! Ljudi koji su prodali svoje imovine na Kosovu i dobro zive u Srbiji, oni i ne placu toliko za Kosovom. (To je moj utisak, posmatrano samo mojim ocima).

Evo, opet...i uvek se javljaju likovi koji pojma nemaju niti su ikada bili na Kosovu i Metohiji. Moje pitanje tebi je ovo: Sta tebe zabole **** za neciju privatnu imovinu? Da li je to tvoje i ti raspolazes time ili neko drugi? Da li je tvoj problem ako neko proda svoju privatnu imovinu i ko si ti da mozes da uopste i pomislis da neko ne "place" za Kosovom i Metohijom iako je prodao imovinu? Bas zbog takvih osoba, koje imaju komplekse u odnosu na druge (u ovom slucaju na ljude sa Kosova i Metohije) stvara se losa slika o nama u celini. Neverovatno je koliko je to trn u oku pojedinim neinformisanim, plitkim osobama koje niti poznaju mentalitet Srba sa Kosmeta niti su spremni da razumeju postupke tih ljudi.
Pogledaj svoje postove u zadnja dva dana...Samo jedan jedini post nesto vredi...ostali su prazna "baljezganja" bez cilja i uopste nacina da se razumeju kao vredni. Verovatno ce te ovaj moj post naljutiti, ali nemam drugog nacina da ti odgovorim, pre svega sto sam pun besa zbog osoba koje (sama si rekla da si rodjena u Francuskoj i da si cesto tamo) mozda i zive u Srbiji, a ne znaju prvi komsija ko je, odakle je...ako je namrsten i tmuran - da li ima problema, ali nece da javno to pokazuje...jerdnostavno zbog veoma "plitkog" i uskog nacina razmisljanja i, pre svega, nedostatka volje da se neciji problem shvati na "njihov" nacin - a ne na "svoj" nacin, jer svakako takav "svoj" nacin shvatanja nece doneti rezultate...

Sve ovo sto si naveo kao pitanja, ja odgovaram iz iskustva i razgovorima sa ljudima.
Onda bi trebalo da me boli i za ljude (komsije)koji imaju problema.Nije to tako
brate, ali ne moze se ni misliti tudjom glavom... Pravda je kao zdravlje, mislimo o njoj kad je nema, a zaista je neodredjena, ali je mozda najvise zelja da se udavi nepravda, a ona je vrlo odredjena. Svaka nepravda je jednaka, a coveku se cini da je najveca koja je njemu ucinjena, a ako mu se cini, onda i jeste tako, jer se ne moze misliti tudjom glavom...

Back