Jedete li - (h)alvu?

Poruka
12.984
Slicno prethodnoj temi koju sam napravio. Setim se tako neceg a onda shvatim da nisam dugo video negde.

Pre par godina bilo je alve tu i tamo, na meru nekad i spakovano. Sad je sve nesto drugacije. Izgleda da novi potrosac ne voli ili ne zna za alvu. U svakom slucaju ne vidjam alvu pa cak ni u poslasticarnicama.

Jel to nesto da su orjentalni slatkisi passe ? ili sta?

Slicno prethodnoj temi koju sam napravio. Setim se tako neceg a onda shvatim da nisam dugo video negde.

Pre par godina bilo je alve tu i tamo, na meru nekad i spakovano. Sad je sve nesto drugacije. Izgleda da novi potrosac ne voli ili ne zna za alvu. U svakom slucaju ne vidjam alvu pa cak ni u poslasticarnicama.

Volim i jedem. Ima, kako nema, malopre sam videla u prodavnici.

Sa pistaćima najviše volim.

Jedem alvu, u Grčkoj kupim kada sam tamo ili na onim danima Grčke.

Ne pamtim da sam video domaću u poslastičarnicama, ali realno ne znam ni kada sam poslednji put ušao u neku domaću poslastičarnicu, sem sladoled što kupim spolja.

Back