Kako se hranite, koristite li hleba u ishrani? Trend je danas da se ljudi hrane bez hleba, samo ne znam kako uspeju da se zasite. Kako se vi hranite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće bez goriva, svako bi voleo da ne sipa a da se vozi koliko hoće.Taman naučismo magare da ne jede, ono crče
Bog humora!Pričao jedan drug kako je uspeo da pojede 30, 40 ćevapa odjednom. I ja ga pitao: ,,To li bez hleba"?![]()
Kako se hranite, koristite li hleba u ishrani? Trend je danas da se ljudi hrane bez hleba, samo ne znam kako uspeju da se zasite. Kako se vi hranite?
Zavisi od jela. Vrlo cesto ako je prilog pirinac, krompir onda ga preskacemKako se hranite, koristite li hleba u ishrani? Trend je danas da se ljudi hrane bez hleba, samo ne znam kako uspeju da se zasite. Kako se vi hranite?
Jedem tonus, za doručak, dva parčeta.Kako se hranite, koristite li hleba u ishrani? Trend je danas da se ljudi hrane bez hleba, samo ne znam kako uspeju da se zasite. Kako se vi hranite?
Uzas. Hajde jos malo muci nas koji smo na dijetiDa,jedem ga jedina.Moji kad krenu nesto mudrovati,uzmem kruh,majonezu,salamu sir i salatu pa si napravim veliki sendvic,pa kazem.Vi glumite glumu pa ga nemojte jesti,jos ako je topal pa mirisi,pucka a divota
Hajde sad lepo, pola sata klecanja na kukuruzuUzasno koliko ga pojedem,sa namazima,u zadnje vrime maslac od kikirikija namazem,pa sa pastetom,Nutelom i niti dek da se udebljam i to bili kruh kupujem i to 2 struce... Samo za sebe..