- Poruka
- 127.853
Ako vam stigne mejl sa naslovom
"KUC-KUC"
ne otvarajte ga.
To Jehovini svedoci imaju rad od kuce

"KUC-KUC"
ne otvarajte ga.
To Jehovini svedoci imaju rad od kuce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napisi i ti neki slobodnoI nije neki
Nego sto banovaste onog vipovcato mi bolji vic
![]()
Ja mislim da bi i kod mene tako prošli, prof sam deformisanaKada smo kod JS prepricacu iz Simsonovih e sad nemam pojma gde ja da nadjem tu epizodu
Bitno bilo je ovako.
Dosli na vrata JS i Mardz otvorila i pustila ih unutra.
Oni seli i ona pocela da nesto prica, udavila ih nisu jadni mogli da dodju do reci...
kad je otisla u kuhinju da kuva kafu oni to iskoristili
da pobegnu kroz prozor
Eto to je nekad realnost![]()
To meni kao JS nije smesno jer Js ne cute i imaju uvek sta reci, s obizor da su izucavaoci Biblije.Kuca pripadnik Jehovinih svedoka čoveku na vrata.
Čovek otvara nervozno i pita: - Šta 'oćeš?!
JS: - Imate li malo vremena da Vam ispričam nešto o Bogu?
Ovaj mu kaže: - 'Ajde, kad si već doš'o.
Uđe JS u kuću i ćuti.
Ovaj ga pita: Dobro, šta sad?
JS: - Pojma nemam, niko me nikad nije pustio da uđem.![]()
e a kakv vam je znak na onoj zastavi?To meni kao JS nije smesno jer Js ne cute i imaju uvek sta reci, s obizor da su izucavaoci Biblije.
A to da niko ne pusta JS unutra je laz.
To meni kao JS nije smesno jer Js ne cute i imaju uvek sta reci, s obizor da su izucavaoci Biblije.
Ja sam po prirodi radoznala i verovatno bih imala o čemu da polemišem o pripadnicimi bilo koje religije.To meni kao JS nije smesno jer Js ne cute i imaju uvek sta reci, s obizor da su izucavaoci Biblije.
jao tebi se bas raduju prodavci usisvaca koji idu po kucamaJa sam po prirodi radoznala i verovatno bih imala o čemu da polemišem o pripadnicimi bilo koje religije.
Pobogu tabe, pričam o religijama koje ne poznajem a ne beloj tehnici za koju sam tata-matajao tebi se bas raduju prodavci usisvaca koji idu po kucama![]()
e da ali ovi odlicno glume Mormone, malo su omanuli
Nije. Nemamo mi nikakav znak. Dvorane su na tri mesta u gradu a centrala je u Zemunu.e a kakv vam je znak na onoj zastavi?
jel vasa crkva tamo iza turske ambasade?
To su verovatno uradili zbog veće komičnosti situacije.e da ali ovi odlicno glume Mormone, malo su omanuli
obicno su Mormoni tako obuceni i uniformisani
a cija je onda ta crkva iza turske ambasade?Nije. Nemamo mi nikakav znak. Dvorane su na tri mesta u gradu a centrala je u Zemunu.
ne znam stvarno daj slikua cija je onda ta crkva iza turske ambasade?
aj slikacu kad sledeci put budem prolazio..zastava je bila crvena sa nekim belim simbolom u sredinine znam stvarno daj sliku
Vazi ali sigurno znam nije tu.aj slikacu kad sledeci put budem prolazio..zastava je bila crvena sa nekim belim simbolom u sredini
ne znam zasto sam mislio da je to JS crkva.
...osim kada im postave neko specificno teolosko pitanje nakon cega glasno zashute...To meni kao JS nije smesno jer Js ne cute i imaju uvek sta reci,
...utoliko je vise i cudno sto kazes da izucavaju Bibliju a beze od konkretnih pitanja ...s obizor da su izucavaoci Biblije.![]()
...slazem se...evo i ja sam ih jednom pustio i postavio im par teoloskih pitanja nakon cega su munjevito izaasli sa obecanjem da ce konsultirati neku njihovu bracu i da ce se vratiti da mi odgovore...A to da niko ne pusta JS unutra je laz.