Jedan muskarac - pet zena..

ne treba proporcionalan odnos. to ne bi bilo fer.
ovako, priroda se postarala da vas nema:)
znaci, ima da vas nema jos za koju godinu ovo ce biti planeta zena:)
za koji cete nam ****** kad izmisljen vibrator:P
i plus da izjavim da nauka napreduje i da sad prave zensko koje moze samo sebe da oplodi i znaci ni za to nam ne trebate. al jebbiga meni treba neko da otvara tegle al izmisljaju sad tegle sto se same otvaraju:P
znaci crno vam se pise, izumirete ko dinosaurusi:P
lepo reko tarabic al nema ko da slusa:)

:rotf::rotf:
Radujem se tom ishodu :heart:

Jednostavno,jer mi vise svakodnevno,gubimo zivot mnogo vise nego zene,,mnogo ih ostane stari momak,mnogo pedercica,i eto njima cifra samo raste zenama....Neko ne zna da obari,tj dosta njih,a one se kolju za musko,itd itd....:mrgreen::gace:

Skoro svuda u svetu, a, pogotovu kod nas, proporcionalno, ima cetiri, pet puta vise zena , nego muskaraca.. sta mislite, kako je moguce onda, da svaka zena ima 'svog' muskarca? Ili, vise zena imaju jednog, te istog, samo nisu svesne da im nisu jedine? Ili kako to objasniti?

.......totalno sam i ja zbunjen ,secam se pre par godina mi drugar bio menager na blejvochu odem ja tamo a ono tonu lepih devojaka ,pitam ga je ko bre sve sheta ove lepe curice ,mislim da se prvi put zbunio i nije imao odgovor na to ..........:think::think:

Skoro svuda u svetu, a, pogotovu kod nas, proporcionalno, ima cetiri, pet puta vise zena , nego muskaraca.. sta mislite, kako je moguce onda, da svaka zena ima 'svog' muskarca? Ili, vise zena imaju jednog, te istog, samo nisu svesne da im nisu jedine? Ili kako to objasniti?

ne udaju se svi,nije svako nekome sudjen...
recimo,moguce je i 4 muskarca na jendu devojku,jer je ona naprosto predivna i najbolja :mrgreen:
ima svega....

Prvo, nemaju sve SVOGA,
niti svaki ima SVOJU

a da jedan ima njih više...maximum dvije...i milsim da ih je priličan % takvih

То би значило да на милион Срба, има 5 милиона Српкиња (слично и у другим земљама), што просто није тачно. Однос свуда у просеку је 1:1.005 (значи на 1000 типова, 1005 жена).

Мени ти подаци више слуте на неко плашење жена...оно као нашла си дечка и сад га добро пази јер ко зна кад ћеш да наћи јер вас има много више....

То би значило да на милион Срба, има 5 милиона Српкиња (слично и у другим земљама), што просто није тачно. Однос свуда у просеку је 1:1.005 (значи на 1000 типова, 1005 жена).

Мени ти подаци више слуте на неко плашење жена...оно као нашла си дечка и сад га добро пази јер ко зна кад ћеш да наћи јер вас има много више....

mislio sam na mladju populaciju.. onu, koja je aktivna u trazenju partnera..

Back