NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
vau.. kakvo nezadovoljstvo kulja iz tebe.. cime li je to uslovljeno, pitam se..![]()
EL NE VIDIS DA SE ZEZAAAAAAAAAAMMMMMM

ps. ebote parodiram tipicne budalastine sa foruma, si normalan ti a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vau.. kakvo nezadovoljstvo kulja iz tebe.. cime li je to uslovljeno, pitam se..![]()
EL NE VIDIS DA SE ZEZAAAAAAAAAAMMMMMM
ps. ebote parodiram tipicne budalastine sa foruma, si normalan ti a?
ja sam samo bio blago ironican.. ne mislis valjda, da sam te ozbiljno shvatio...![]()
Sta je tu cudnoSkoro svuda u svetu, a, pogotovu kod nas, proporcionalno, ima cetiri, pet puta vise zena , nego muskaraca.. sta mislite, kako je moguce onda, da svaka zena ima 'svog' muskarca? Ili, vise zena imaju jednog, te istog, samo nisu svesne da im nisu jedine? Ili kako to objasniti?
Radujem se tom ishodune treba proporcionalan odnos. to ne bi bilo fer.
ovako, priroda se postarala da vas nema
znaci, ima da vas nema jos za koju godinu ovo ce biti planeta zena
za koji cete nam ****** kad izmisljen vibrator
i plus da izjavim da nauka napreduje i da sad prave zensko koje moze samo sebe da oplodi i znaci ni za to nam ne trebate. al jebbiga meni treba neko da otvara tegle al izmisljaju sad tegle sto se same otvaraju
znaci crno vam se pise, izumirete ko dinosaurusi
lepo reko tarabic al nema ko da slusa
![]()
Skoro svuda u svetu, a, pogotovu kod nas, proporcionalno, ima cetiri, pet puta vise zena , nego muskaraca.. sta mislite, kako je moguce onda, da svaka zena ima 'svog' muskarca? Ili, vise zena imaju jednog, te istog, samo nisu svesne da im nisu jedine? Ili kako to objasniti?
Verujem, znam... ništa ne preostaje prosečnom muškarcu nego da postane zlotvor![]()
Hm,kako sad da doskocim........
Vecina muskaraca su vec zlotvori,ali i za to ima leka..........nisu ni sve zene svetice,cak i one koje se tako predstavljaju..........![]()
Skoro svuda u svetu, a, pogotovu kod nas, proporcionalno, ima cetiri, pet puta vise zena , nego muskaraca.. sta mislite, kako je moguce onda, da svaka zena ima 'svog' muskarca? Ili, vise zena imaju jednog, te istog, samo nisu svesne da im nisu jedine? Ili kako to objasniti?
.........doskochi na nogice prelepe ....................![]()
kakav je to dobar 'grupnjak'..ne udaju se svi,nije svako nekome sudjen...
recimo,moguce je i 4 muskarca na jendu devojku,jer je ona naprosto predivna i najbolja
ima svega....
То би значило да на милион Срба, има 5 милиона Српкиња (слично и у другим земљама), што просто није тачно. Однос свуда у просеку је 1:1.005 (значи на 1000 типова, 1005 жена).
Мени ти подаци више слуте на неко плашење жена...оно као нашла си дечка и сад га добро пази јер ко зна кад ћеш да наћи јер вас има много више....