gost 305033
Ističe se
- Poruka
- 2.156
Želim da znam šta znači jedan moj san koji sanjam sa vremena na vreme, ne tako često, ali ipak koliko ja mogu da se setim, počeo je da mi se javlja još davno. Od psihijatara najviše cenim Frojda i želim da neko od vas koji dobro poznaje njegov rad pokuša objasniti ovaj san. Molim razne "šaljivdžije" da ne smaraju pošto neću da čitam njihove gluposti. Taj san sadrži sledeće, sanjam da mi je penis presečen, ne mogu da se setim da li ga sam odsečem ili mi ga neko drugi odseče, ili se sam od sebe prekine, negde otprilike na polovini. Posle toga nosim onu odsečenu polovinu i pokušavam nekako da ga ponovo sastavim ili da ga zalepim ili zašijem, tako nešto.
Molim vas, samo ozbiljne odgovore, mislim da se san može pomoću Frojda objasniti, on je pisao o tumačenju snova, o strahu od kastracije i slično. Mnogo me zanima šta znači taj san, čekam ozbiljne odgovore, pozdrav
Molim vas, samo ozbiljne odgovore, mislim da se san može pomoću Frojda objasniti, on je pisao o tumačenju snova, o strahu od kastracije i slično. Mnogo me zanima šta znači taj san, čekam ozbiljne odgovore, pozdrav