jedan decko

Elem upoznala sam jednog decka relativno skoro i svideo mi se. Trebalo je da se vidimo, medjutim ispalio me je. POsle se 2 puta izvinio i culi smo se, onda me je dodao na fejsu, ja sam ga obrisala. I posle nekog vremena sam ja njega dodala na fejsu i prihvatio me je. Ne znam sada sta da mu kazem, da li je on ljut? Mada mozda nije posto me je prihvatio. Cini mi se da je dobar decko. Zelela bih da se vidim sa njim

Pa što si ga brisala kad se već izvinio i to dva puta? :lol:

Elem upoznala sam jednog decka relativno skoro i svideo mi se. Trebalo je da se vidimo, medjutim ispalio me je. POsle se 2 puta izvinio i culi smo se, onda me je dodao na fejsu, ja sam ga obrisala. I posle nekog vremena sam ja njega dodala na fejsu i prihvatio me je. Ne znam sada sta da mu kazem, da li je on ljut? Mada mozda nije posto me je prihvatio. Cini mi se da je dobar decko. Zelela bih da se vidim sa njim

Prvo, zbog cega si ga obrisala, ako ti se decko izvinuo? Mada, ja sam malo alergična kao zena kada to cujem, kao bas mu se nesto onda desilo...ali ajde pod pretpostavkom da se zaista nesto neodlozno desilo, trebala si da prihvatis damski izvinjenje i da zakazete sledeci put vidjenje. da mu nije stalo, verovatno se ne bi ni javio a kamoli da dobiješ i izvinjenje, tako da je mozda momak zaista ok. No valja biti na distanci; sto kazu svako je kriv dok se ne dokaze dok je nevin, ili je obnuto? :) Šalim se malko ne zameri. :) Znaci, ipak te je zaintrigirao, kada si ga opet dodala na Fejs, je li tako? :) Jaoooooo, pa sto lepo ne saopstite da se jedno drugom dopadate, nego se ovako "igrate" macke i mišica, neke igrice toplo-hladno, tuk na luk, pa ko duze izdrzi? :) Zivot je kratak.Zaista. Ne razmem to igranje, jer to meni an to liči. Oboje kao da "tvrdite pazar". :) Hajde lepo, telefoncic u ruke ili porukica na Fejsu pa da se vidite i na neki lep sokic i kolace pa nam javi lepe vesti kako vam je bilo. želim ti/Vam sve najbolje od :heart: . :)

Питање можда јесте неозбиљно али не знам зашто овде на крстарици 70 посто одговора мора да буде спрдња на рачун онога ко отвори тему са неким питањем.
Наравно да треба да се видиш са њим и да мало попричате о свему,нарочито ако је симпа и ако ти се свиђа,па ко зна можда у догледно време то прерасте у нешто озбиљније ;D
Све најбоље и јави како је прошло.

Back