jedan decko

devojcura

Obećava
Poruka
51
Elem upoznala sam jednog decka relativno skoro i svideo mi se. Trebalo je da se vidimo, medjutim ispalio me je. POsle se 2 puta izvinio i culi smo se, onda me je dodao na fejsu, ja sam ga obrisala. I posle nekog vremena sam ja njega dodala na fejsu i prihvatio me je. Ne znam sada sta da mu kazem, da li je on ljut? Mada mozda nije posto me je prihvatio. Cini mi se da je dobar decko. Zelela bih da se vidim sa njim

Elem upoznala sam jednog decka relativno skoro i svideo mi se. Trebalo je da se vidimo, medjutim ispalio me je. POsle se 2 puta izvinio i culi smo se, onda me je dodao na fejsu, ja sam ga obrisala. I posle nekog vremena sam ja njega dodala na fejsu i prihvatio me je. Ne znam sada sta da mu kazem, da li je on ljut? Mada mozda nije posto me je prihvatio. Cini mi se da je dobar decko. Zelela bih da se vidim sa njim

Koliko ti je godina?

Aha i to se sve desava na fejsu..pedofilija

A švaca? Je l to kraj afere?
Ili kućna pomoćnica, pu,pu ne daj bože?

Taj bre fejs ko vidovita Zorka, odmah ti kažešta je bilo/šta će biti a šta jeste. I da l ti muž ima neku "ta trane", i sa kim ti se sin muva, i na koju pevaljku ćerka želi da liči i...

..ова тема ме расплакала:rida:.............................:hahaha1:

.

...a ti si mene davno obrisala sa Fejsa...z:(...kako to da protumaĆim...?...srušio mi se svet tada...idem das' ubijem sada...ili na Pdf tinejĐeri, odakle je pobegla i postavljač(ica) Teme...z:mrgreen:

Paaa, bio si mi fizički neprivlačan.:mrgreen:
Sorry Pope ali slagale me ove žene da si dobar frajer, ono visok, krupan, leđa ko u vaterpoliste...kad ono...međutim...pak...Pogledajte prilog 168475

Nemoj Pope, evo šalila sam se.
Gde da te na duši nosim.
Nisi ružan, dedinog mi šeMšira. Malo si buca a i kosa ti se proredila ali deluješ baš onako, muževno (u stilu direktora državnog preduzeća pod stečajem):lol:

...pa što jes' jes'...sa svojih 162cm i češljanja "šiškica" ta trane ( to se izvodi samo pod uslovom da je kosa dobrano masna i retka pri tom ) nisam ni zaslužiJo ništa bolje ( mislim na preduzeće )...:)

Back