evo zene uvjek produ gore po tim mjerenjima kao i crnci pa jeli onda seksisticko i rasisticko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo zene uvjek produ gore po tim mjerenjima kao i crnci pa jeli onda seksisticko i rasisticko
U jednom periodu bila je slagalica vikendom koju su igrale osobe sa visokim nivoom iq-a. Neznam zašto su to prestali da emituju...
dakle normal i pozeljno je biti glupa zena
Dok je ovakvih pitanja koje postavljaju muskarci i to belci, zene i pripadnici drugih rasa se nemaju zbog cega brinuti. Cak sta vise...evo zene uvjek produ gore po tim mjerenjima kao i crnci pa jeli onda seksisticko i rasisticko
Nego sta sam primetila, ti nikad ne pises ni na jednoj temi osim na onima koje ti otvoris?
ne lupetaj . samo ces mi navuci za vrat nemesis , artistu i ninu . pomjesala si me s nekim !!!
Klonce ko slonce !
Pa tek si stigao, a vec znas moderaciju ovde. Svaka cast! Sigurno si citao prethodno onaj pravilnik, kako se otvaraju teme, sta je dopusteno, sta nije, ko je koji pdf uredjuje. Forumas za primer! Bas lepo.![]()
Znači zato se mnoge žene lože na crnceSlično se sličnom raduje.
A ja mislila da je zbog veličine piše kad ono...
Жене су ОК, мсм ако узмемо у обзир нобела за природна науке, а не оне утешне типа за мир и књижевност има их, нпр:evo zene uvjek produ gore po tim mjerenjima kao i crnci pa jeli onda seksisticko i rasisticko