JE L TREBA DA...

Poruka
19.733
oprostite zbog malog lopovluka u nazivu...ali čitajući ove teme na sajko..je l mi se čini il je većina nešto depresivna...

NADAM SE DA GRIJEŠIM

u svakom slučaju - moje pitanje gore je prijateljsko...dobronamjerno...
ako je kome nekad žuta minuta...dan...mjesec...ajde da pomažemo-...treba da SE DIŽU LJUDI IZ TE buaaaaa emocije...

aKO JE U PITANJU GODINA...dvije ...tri...hebi ga...radite li išta na sebi...

još jednom...pardon ako sam KRIVo sve shvaćila:super:

oprostite zbog malog lopovluka u nazivu...ali čitajući ove teme na sajko..je l mi se čini il je većina nešto depresivna...

NADAM SE DA GRIJEŠIM

ako je kome nekad žuta minuta...dan...mjesec...ajde da pomažemo-...treba da SE DIŽU LJUDI IZ TE buaaaaa emocije...

nisam siguran dal sam razumeo temu

treba da se dizu, i pomoci
al samo na pocetku i mozes, sto duze traje to stanje kod ljudi, prijatelji poznanici tu vise ne mogu pomoci
treba se cuvati da vas ne povuku ako ste emotivni i osecate sa njima

Ukoliko neko upadne u depresiju,sto nije nikakvo cudo,za nas koji zivimo u ovoj nesrecnoj zemlji,treba potraziti pomoc.Pomoc u ovakvim situacijama,ne
mogu davati ni rodjaci ni prijatelji.Da bi neko mogao,nekome da pruzi pomoc,kada se nalazi u psihickoj krizi,za to treba biti strucno edukovan.Veoma cesto,
desava se,da osoba,koja je zapala u dusevnu krizu,zatrazi pomoc od svojih prijatelja.Ta "pomoc",vrlo cesto,obzirom da je daju nestrucni ljudi,moze vrlo lako,da
se pretvori,u pogresan savet,i da tim svojim pogresnim savetima,sitaciju dalje iskomplikuje.Dakle,cim neko primeti,da duze vreme,ne "funkcionise" na
uobicajen nacin,tj.da je zapao u psihicku krizu,iz koje ne moze sam da se izvuce.Sta treba da uradi. Treba da se obrati strucnom licu za savet i pomoc.
Oni koji mogu vrlo uspesno da pomognu,to su Psiholozi,koji su obuceni,da u svakoj situaciji,daju pravi savet i pomoc,ljudima koji su zapali u psihicku krizu.

Uvek preporučujem afirmativni stav, pozu,akciju,govor...
Dakle :radimo na tom!
Nešto za dizanje što digne dopamin,seratonin,neoadrenalin...Ali u minimalnim ,od čika doce,
prepisanim dozicama...
Meni dovoljan koji pivkan I to dobar lager...;)

NADAM SE DA GRIJEŠIM

znaci ti oces da kazes ZA MENE da ja ne radim nista na sebi? Posto ja jesam dvije tri godine depresivan... Sram te bilo, to sto si to rekla znaci da imas kratke noge, u lazi su kratke noge? Pi gadis mi se

Gadim ti se, a želim ti dobro? Želim ti radost...:D
onda mi se, kako ti kazes, "DIZE NA TEBE"...salim se, ne bi valjalo da je to tako lako: sretnes zenu, vjerovatno i ima kratke noge jer u lazi su kratke noge a laze da ti ne radis na sebi, sto znaci da nema neko tijelo, da nije corpus delicatex, i da ti se digne na nju... Ne bi

- - - - - - - - - -

savidja li ti se kao zeni vise ono sto bi meni da sam zena: to da je muskarac malo depresivan pa je potrebno da lejdi (dama) zasluzi da mu se digne na nju dobro, ili da je veseo pa mu se lako dize?

ne, nisam dobro formulisao: je li bolje da zena mora da bude ono sto i moze da bude: zenstvena, da bi se muskarcu se digo (posto nije veseljak koga vesele male stvari i svaka situacija i ne bira na sta mu se dize) , ili je bolje da je veseljak koga raduju sitinice pa da mu se digne cim vidi zenu o kojoj ne zna nista, to ja tebe pitam? ZENSTVENA = misli se na zenstvenost duse, koja se izrazava govorom tijela, jezika, i telepatijom, a nekad i telekinezom...bilo cim od toga ili nekom kombinacijom... Ja volim sto sam depresivan pa zena mora da sama zasluzi da mi se digne na nju, nekako mi je hriscanski to da zli idu u pakao a dobri u raj, i to mi se bas svidja, i samo da kazem da heroin sigurno nije u paklu, posto to onda ne bi bio pakao

Za tebe ocito nema leka.

Il taj "lek" sto ga predstavljas nikada u zsvome zivotu nisi ni konzumirao, pa upravo zato si i opsednut ovoliko tim "lekom".

Od tvojih 125 hiljada 937 poruka, 125930 poruka ti je "Kako stojis sa sexicem" ili "sexic lek za sve", "malo sexa i ceo univerzum je u ravnotezi, svi problemi nestaju itd".
da objasnim nesto nekome ko ne shvata zlocudnost onoga ko je ovo citirano iznad napisao:

Prvo mu kaze sasvim zlurado: za tebe nema leka - zlurado, jer to koristiti nekome kome kazes ne moze ni kad bi on bio sad zao ali onda ako postane dobar da mu koristi. Npr. ako istuces nekoga ko je bezobrazan to ce mu kad postane dobar pa pozeli i sam da bije bezobrazne i kaze da si imao pravo koristiti da sto prije nadje druga: pa on ce htjeti tebe jer ti si taj koji je dobar toliko da rizikuje fizicka ostecenja, jer ulazi u tucu, samo da bi izbio nekoga bezobraznog - ako trazi dobricinu prvo ce tebi da se javi taj koga istuces kad postane neko ko je dobar i ko trazi dobricinu. To sto je uvaj uradio je ustvari realno receno kletva koja je bacena i ceka da se neko nasadi - ti nikad ne mozes biti srecan ako se sa nekim ko ti sigurno nije pruzio ocito iskreno izvinjenje za izjave takve, tipa "ti nikad neces bit srecan", nastavis da se druzis, ili to samo pozelis.

Pa sada kaze kako mu je mozda jedini lijek ustvari to da ucini nesto nedolicno i pogazi svoj Ego, svoje principe, svoju religiere, samo da bi sto prije dosao do "leka", jer, ili mu, kaze prije toga, nema pomoci, ili mu je jedino to i pomoc. Nagovara ga na zlo dakle.

Sada se pravi da je povrsan pa da ne shvata da seks nekad nije seks, i da neseks nekad jeste seks, i da pravi seks stvarno i dovodi u ravnotezu sve sto treba, ako uopste treba da se nesto dovede u ravnotezu. Sada vec gazi nesto sto ne moze da ugazi jer ce mu se noga vratiti u njega samog i skršiti ga: ono originalno sto je u Bibliji: "da imate vjere koliko je malo ovo zrno graska, vi bi mogli planine da pomjerate" - "vjera je lijek za sve" - "Kako stojite sa vjerom" - tacno aludira na to iz biblije a toboz kao citira nasumicno odabrane izjave od onoga...

A sad ovo "predstavljas" ako se prevede, AKO DOZVOLITE DA JE bRu zLi ZENSKO MOGUCNOST - u zenski jezik nekoga ko nema sto da stavi pa mu je nekad i krivo zbog toga, pa se stavi umjesto onoga samo ovako "Il taj lek sto ga stavljas (ispred sebe) nikada u svome
POSTO JE SVOME SUVISNO JER NIKAKO NE MOZE NEKO IMATI SEKS U TUDJEM ZIVOTU NEGO SAMO U SVOM
muskom zivotu nisi (posto nisi to htio da radis jer si musko) ni pojeo (konzumirao),
pa sad ide recenica napisana da ispadne kako je opsjenut, a ne kako je zato, ali gdje se namjera da se napise da je opsjednut a ne napise da je "zato opsjednut" krije kroz ubacivanje "zato-a":
pa upravo zato si i opsednut ovoliko tim "lekom"
umjesto: pa si onda zbog toga ....
ustvari je poruka pisana nekome drugome, a napisano je da je pisana georgejuneu
Pisano je nekome kome se na drugom mjestu na forumu zamjera sto je (necu reci da li je taj to i uradio, htio) htio da je.be psihijatrinicu, molim vas, tamo gdje drugih zena osim psihijatrinica i nema a koje bi mogle da se je.bu (cistacice rade), jer je tu ustanovu osnovala grupa pe.dera koja je odlucila da tu stavi same muskarce, i kome je od strane iste BRU ZLINice (to je ovaj Bru Zli, on je ZENSKO) receno da (ja to sve mogu da nadjem i citiram link) je uradio nesto sto stvarno bi mu ja cestitao da je, ali nije, - kad su ostali sami da razgovaraju, on i jedna prelijepa psiholoskinja, dok je bio u toj ustanovi - receno odprilike ovako:
"a onda si je sigurno i je.bo (psiholoskinju koja te testirala), jer si ti opsednut seksom" - a to znam da je zensko ili se pravi da je, jer muskarac i da je lud nikad mi ne bi reko, ako cemo pravo, to da sam ja, SIGURNO, je je.bo, posto sam opsednut seksom, tj. da je dovoljno samo to da ja pozelim to da bi se to i ostvarilo, tj. udvaranje tipa: a onda si je, posto si je htio - jer ti si opsednut - i posto ti mozes koju oces svaka bi ti dala - sigurno i je.bo.

Pi kakvih sve foru(masica) ima...
Idem sad da ne razmisljam sto sve znaci to sto je ovo toboz najveci forum a ustvari sve jedni isti likove koje god teme da otvoris...

NADAM SE DA GRIJEŠIM

Dal se i ko, kome se diiizo il nediizo ja shvaćila nista nisam.

- - - - - - - - - -

Pa ovo je najzanimljiviji PDF na celom forumu:D
Brod budala:D Moze i ludjaka.

- - - - - - - - - -

o, odakle vi na brodu vasa svjetlosti? da niste budala? sigurno imate i kartu s pecatom "budala" posto ovo nije brod "ludaka", a budala mozda i zna da je lud ko ide bez karte mogu bacig ga vezat za kamen i bacit dolje umore?

- - - - - - - - - -

pa vako, zamisao je bila.prvo uvod: tog dana kad me drmnula inspiracija za temu sam svratila na ovaj PDF i stekla utisk da ima dosta depresije ili ti priča o njoj
ele, turim temu ako kome treba podrška za prelazak u NEDEPRESIJU...da se mi doborovoljci tu malo angažujemo i pomognemo, ljudski je :)

ali, kad vidiš pojedine odgovore...nije čudo ako ne shvaćaš

Za tebe ocito nema leka.

Il taj "lek" sto ga predstavljas nikada u zsvome zivotu nisi ni konzumirao, pa upravo zato si i opsednut ovoliko tim "lekom".

Od tvojih 125 hiljada 937 poruka, 125930 poruka ti je "Kako stojis sa sexicem" ili "sexic lek za sve", "malo sexa i ceo univerzum je u ravnotezi, svi problemi nestaju itd".
ti pod hitno da platis nekom da te kresne,pratis me po forumu sanjas jbt

NADAM SE DA GRIJEŠIM

Fala vi, ali ne treba, ponuđen k'o počašćen. Pardoniranje se uvažava. :mrgreen:

Back