je l ste elitizmaticni

Cime privlacite, a cime odbijate tinejdzera suprotnog pola, a cime ljude, govoreci na globalnom nivou?
Ja sam zla i bahata, a ljudi to vole. Pritom stremim da budem erudita, ljudi su ljubomorni na to, pa ih mozda time odbijam.
Suprotan pol skoro da ne privlacim, al se zato sama pricepim ko krpelj pa i nemaju mnogo izbora.
Salim se, privlacim ponekad. Kartanjem. Pola svojih bivsih prisnih veza sam uspostavila kartajuci se.
A isti pol privlacim nezaustavljivo. Zenske me cak i slusaju.
A vi
:Di mene...

Kažu ljudi da posedujem veliku dozu šarma, a uz to kao i duhovit sam,i druželjubiv, al' ko će ga znati... Doduše u stanju sam da i one "na umrlu" oraspoložim i nasmejem, pa me možda baš zbog toga gotive i muškići i ženskići, a i f i ć f i r i ć i. :hahaha:
Iskreno, ne znam čime odbijam ljude, mislim da generalno ne odbijam ljude uopšte, ali poprilično odbijam devojke sa kojima sam u vezi i to svojom dobrotom i tolerancijom (verovali ili ne- ali tako je!)

mislim strasno...

odbijam - lucidnoscu, cutanjem, prevrtanjem ocima, kritikom, nerazumljivim jezikom, kuliranjem, iznosenjem cinjenica i istine na "neprijatan nacin"

privlacim - lucidnoscu, provalama, diskusijom, intelektom, elokvencijom, šmekom, endemičnošću i autohtonošću

da ne pricamo o dupetu, extremitetima, sirini ramenena, fenserstvu, pućenju, poziranju itd.

Cime privlacite, a cime odbijate tinejdzera suprotnog pola, a cime ljude, govoreci na globalnom nivou?
Ja sam zla i bahata, a ljudi to vole. Pritom stremim da budem erudita, ljudi su ljubomorni na to, pa ih mozda time odbijam.
Suprotan pol skoro da ne privlacim, al se zato sama pricepim ko krpelj pa i nemaju mnogo izbora.
Salim se, privlacim ponekad. Kartanjem. Pola svojih bivsih prisnih veza sam uspostavila kartajuci se.
A isti pol privlacim nezaustavljivo. Zenske me cak i slusaju.
A vi

Razuman, ponekad tvrdoglav, and mr romantique ;) Kod mene ili si gore ili dole, nema sredine... kada radim nešto što mi znači, dajem sebe 100% :ok: hmmmmmm kako privlačim suprotan pol :think: to ne znam to pitajte njih... da i ponekad sam teški z.ajebant i zgubidan :cool:

Back