Je l' ovo lepo?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Šta mislite, je l lepo da neko ovako:
paris-hilton-in-pink-car-bentley-continental-gt.jpg
A neko ovako?
1749hunger.jpg

Dobro se osjecam u svojoj kozi, u svojoj kuci.

Moj internet radi besprekorno, moja stranica je apgrejdovana.

Dobro se osjecam dok krv kapa sa ekrana,

-dok raznose udove bombasa samoubice,

-dok kupe djecu u carsafe po bagdadskim trznicama.

Dobro se osjecam jer Ja i Moji saborci uzvracamo udarac globalnom imperijalizmu!

Zato nemoj cekati ni casa.. !

Ni CASA!

Join the group on a facebook.

Da, gledala sam je...
Ma samo proveravam o čemu se radije priča i mislim da su cipele ipak pobedile...

Svi umiremo, pomisao na to je mučna. Niko ne želi da troši vreme koje mu je preostalo na zemlji brinući tuđu, udaljenu brigu. Bar ne dugoročno. Veliki broj onih koji javno i profesionalno brinu imaju finansijsku korist od toga. I nađe se nešto nesebičnih, svesnih i savesnih ljudi. Ali oni ne gube vreme na Krstarici.

Ma niko ne traži da donirate cipele :)

Samo mi je interesantno o čemu ljudi razmišljaju i o čemu vole da pričaju, šta ih zanima u životu. A to baš krstarica oslikava.

Ustvari naročito su zanimljive žene po tom pitanju.

Krstarica ništa ne oslikava - teme koje ostaju u životu su opšta mesta, tj. teme koje se tiču svih: cipele, preljuba, recepti i slično. A svaka žena pojedinačno ima drugačija interesovanja (i ko zna kakve brige).
Svi znamo da Afriku sistematski pljačkaju vekovima. Ne moramo da kukamo o Africi, pogledaj šta se nama podešavalo i dešava. Mi sa tim živimo, to nam je u krvotoku.

E da i volimo da ogovaramo. I da pljujemo i da se sablažnjavamo. Divan sklop ličnosti. Mentalitet.
Divne smo :zaljubljena:

Naravno, kad se otvori ovakva tema, sve to shvatite kao atak na vašu sebičnost i neučestvovanje u donacijama. Ne mora tako agresivno :lol:

Štos je u tome što ono iz naslova nije baš u redu :rumenko:

Ali ostaće u redu jer nikoga nije briga :)

Bar da se pravite, bilo bi efekta. Političari svašta rade za našu naklonost.

Ali oni ne gube vreme na Krstarici.

Ni ovo nije zaslužilo odgovor, pa sam ti ipak odgovorila. Planiraš li da mi se izviniš, nako aposteriori? :think: kad si tako fina... ja tebe nisam vređala pre toga. Zašto ti mene smeš, a ja tebe ne smem?
+ postavila sam pitanje, ne konstataciju.

Čekam izvinjenje. Pošto si fina, inače ne bih :)

Nije :( Ali sta mi tu mozemo da promenimo? Drustvo jednakosti se pokazalo kao nemoguce. Meni je bilo strasno kad sam gledala u jednoj emisiji kako seljaci u Peruu proizvode koku i kokain i voditelj ga pita: "Jel vam nije problem sto znate da ce se neka deca drogirati time sto vi pravite?", ovaj mu odgovara: "Ali ako ja prestanem ovo da radim necu moci da skolujem svoju decu."

Ni ovo nije zaslužilo odgovor, pa sam ti ipak odgovorila. Planiraš li da mi se izviniš, nako aposteriori? :think: kad si tako fina...

Ne. Nema potrebe, nije bilo upućeno tebi, nego svima nama.

Lep je tvoj pokušaj da nateraš 'praznoglave' žene da razmišljaju o pravim stvarima, ali to se ne radi ovako kako ti to radiš. U stvari, ti to radiš sasvim pogrešno, ljudi neće ni da te čitaju, kada kreneš sa tezom da su praznoglavi. Temu je trebalo da otvoriš sa slikom devojčice ili dečaka iz Afrike, koje si usvojila za 250 eura. Za tu svotu, dete može da se obuče, kupi knjige i ide u školu godinu dana. Onda, u sledećem pasusu, kažeš nešto opšte u uslovima života tamo, ubaciš neki grafikon i statistike. U trećem pasusu apeluješ na nas da pošaljemo novac Crvenom krstu ili nekoj organizaciji kojoj se da verovati, i na kraju prikačiš skenirano pismo od tvog usvojenog deteta, u kome ti se zahvaljuje što si mu promenila život.
(dete ne mora da bude iz Afrike, može da bude iz Zvečanske).

Back