Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Šta mislite, je l lepo da neko ovako:
A neko ovako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A neko ovako?![]()
![]()
Lexo, ili pomozi adekvatno ( promeni na bolje ) ili prestani da kokodačeš ko pile izvadjeno iz akumulatora
A ta tvoja filozofija milosrdja iz fotelje preko tastature mi ide na racku, mrš

Da, najbolje bi bilo da nacionalizujemo imovinu Paris Hilton. Podelicemo izmedju nas, a javnosti cemo reci da smo poslali u Afriku.

Evo Lexa, pretpostavljam da si htela reći ovako nešto:
Da, gledala sam je...
Ma samo proveravam o čemu se radije priča i mislim da su cipele ipak pobedile...

Da, gledala sam je...
Ma samo proveravam o čemu se radije priča i mislim da su cipele ipak pobedile...
A neko ovako?![]()
![]()

Ma niko ne traži da donirate cipeleAli oni ne gube vreme na Krstarici.

ebi ga lexo, ukini internet, pa svaki mesec šalji 1500 dinara u afriku i biće manje ovih drugih...![]()

Ma niko ne traži da donirate cipele
Samo mi je interesantno o čemu ljudi razmišljaju i o čemu vole da pričaju, šta ih zanima u životu. A to baš krstarica oslikava.
Ustvari naročito su zanimljive žene po tom pitanju.

A sve zajedno pojedinačno... uglavnom najviše volimo cipele. I frizure
Znaš vrlo dobro da afrika nije jedini problem u svetu. Ustvari... znaš li![]()
neučestvovanje u donacijama
Ali oni ne gube vreme na Krstarici.
kad si tako fina... ja tebe nisam vređala pre toga. Zašto ti mene smeš, a ja tebe ne smem? 
Ali sta mi tu mozemo da promenimo? Drustvo jednakosti se pokazalo kao nemoguce. Meni je bilo strasno kad sam gledala u jednoj emisiji kako seljaci u Peruu proizvode koku i kokain i voditelj ga pita: "Jel vam nije problem sto znate da ce se neka deca drogirati time sto vi pravite?", ovaj mu odgovara: "Ali ako ja prestanem ovo da radim necu moci da skolujem svoju decu."Ni ovo nije zaslužilo odgovor, pa sam ti ipak odgovorila. Planiraš li da mi se izviniš, nako aposteriori?kad si tako fina...