Je l iste gresni

To je mitologija.
Danas ne važe ta "pravila".
Pa,kako,slone,snajki da uturiš ?
Ne vidim da bi i Bog tvoj čin opravdao danas.
I On je u međuvremenu sazreo......

kamo ideja da je sazreo?! ta obecano je da potopa nece vise biti...eto duga stoji kao spomen tome.plamen nije stao u tu besu.

snajka,strina,pastorka nikaki rod nisu :mrgreen:

ustalom...mitologija,tautologija i stvar interpretacije podlezu vremenu...ili centrima moci?

svakako Bog sudi,a mi se majemo pravdanjem.sa promenljivim uspehom...

kamo ideja da je sazreo?! ta obecano je da potopa nece vise biti...eto duga stoji kao spomen tome.plamen nije stao u tu besu.

snajka,strina,pastorka nikaki rod nisu :mrgreen:

ustalom...mitologija,tautologija i stvar interpretacije podlezu vremenu...ili centrima moci?

svakako Bog sudi,a mi se majemo pravdanjem.sa promenljivim uspehom...

Hahahaha, ovoliko opravdanje zasluzuje oprost grehova, sto bi rekao pop onom yebezljivom liku u vicu - aj ti sinko kuci, da se i mi ne zaprichamo. :lol:

eh sto nemam sad vajerles pa da pustim klip...morace ovako:

"sto je ono oce makarije,ostrvljeni andjeo koga kaznajva Bog?ili sotona u zenskom obliku?"

"to je oce leontije ono sto bi prost narod reko dobra *****" :per:

:lol: :lol: Imas citavo Makarijevo izlaganje obuhvaceno u samo jednom klipu, od tog momenta kad je ju je snimio i pozeleo da zgresi, pa sve do scene u kojoj joj se nabacuje.

:lol: :lol: Imas citavo Makarijevo izlaganje obuhvaceno u samo jednom klipu, od tog momenta kad je ju je snimio i pozeleo da zgresi, pa sve do scene u kojoj joj se nabacuje.

bati zivotinji zbilja je legla uloga popa.nem rechi :lol:

uzgred.secam se kad su mi predlagali neki od rodjaka da studiram teologiju,medju kojima i brat koji je svestenik.elem,kazem ja njemu da nisam moralno podoban za to,na sta ce on meni:"i bre pa neces da budes svetac nego pop"

pa ti vidi.

bati zivotinji zbilja je legla uloga popa.nem rechi :lol:

uzgred.secam se kad su mi predlagali neki od rodjaka da studiram teologiju,medju kojima i brat koji je svestenik.elem,kazem ja njemu da nisam moralno podoban za to,na sta ce on meni:"i bre pa neces da budes svetac nego pop"

pa ti vidi.
Bolji je bio kao Makarije nego kao Valter, mada je za Valterom ludovao vasceli auditorijum NR Kine. :D

E, pa tebi bi pasovala ta popovska profesija. :lol:

Poslednja izmena:

Back