Jbt, `oće me verne žene

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.617
Pre neki dan naleti na mene jedna slatko-izazovna dama. Nije se mnogo nećkala i odmah bi ono što morade biti, rode plemeniti. Oslačila mi se je, opio me miomiris te prekrasne žene, zato sam joj, mada to nije manir moj, doviknuo kada je odlazila:

"Nemoj, ni slučajno, da bi me sa nekim prevarila, moja slatka i mila !"

Ona mi, blagougodeći mi svojim prekrasnim osmehom, onako preko ramena, doviknu:

"Moram, `ebi ga, imam muža..."

Drago mi je što samo tako verne žene nasrću na mene ... 😉

Da li i vas, u tri smene, vijaju tako verne žene ? :hahaha:

Pre neki dan naleti na mene jedna slatko-izazovna dama. Nije se mnogo nećkala i odmah bi ono što morade biti, rode plemeniti. Oslačila mi se je, opio me miomiris te prekrasne žene, zato sam joj, mada to nije manir moj, doviknuo kada je odlazila:

"Nemoj, ni slučajno, da bi me sa nekim prevarila, moja slatka i mila !"

Ona mi, blagougodeći mi svojim prekrasnim osmehom, onako preko ramena, doviknu:

"Moram, `ebi ga, imam muža..."

Drago mi je što samo tako verne žene nasrću na mene ... 😉

Da li i vas, u tri smene, vijaju tako verne žene ? :hahaha:
Mene ne, 'fala bogu!

Kompleks ? Zavist je bolest … :rotf:

Ne znam je l' neko moze biti ljubomoran na tebe jer odvlacis udate zene u krevet,to trebas cuvati za sebe jer je to velika sramota.
Poznajem dosta ljudi koji nemaju kojim uspehom da pohvale,pa se hvale stvarima sta su radili drugima...Nisi nista bolji od one prostitutke na ulici.
Ovo tvoje ponasanje je prihvatljivo kod ljudi(ovaca),a normalno da sasvim normalan covek ce osuditi ovo.
Uvek gde je mala grupica ljudi tamo se desava nesto,dok ovce sta drugo mogu da rade?

Ne znam je l' neko moze biti ljubomoran na tebe jer odvlacis udate zene u krevet,to trebas cuvati za sebe jer je to velika sramota.
Poznajem dosta ljudi koji nemaju kojim uspehom da pohvale,pa se hvale stvarima sta su radili drugima...Nisi nista bolji od one prostitutke na ulici.
Ovo tvoje ponasanje je prihvatljivo kod ljudi(ovaca),a normalno da sasvim normalan covek ce osuditi ovo.
Uvek gde je mala grupica ljudi tamo se desava nesto,dok ovce sta drugo mogu da rade?
Jbt, buniš se kao da je tvoja žena legla pod mene … Šta ti je, bre ? Jedi makarone i smiri hormone … :hahaha: :rotf:

Back