Jazz & Blues kutak :)

Pozdravs barabe nijedne...

Objasnio bih neke stvari a propo mog dugog nepojavljivanja sa dve narodne poslovice (a svi znamo da je naš narod najpametniji, jel' ). Elem. Ko radi "ne boji" se gladi / ljubi ljubi, al' glavu ne gubi.

I jedna lepa vest. Nakon dugotrajnih porođajnih napora i izvesne količine unešene hmeljne tečnosti naš web majstor je izbacio našu novu web prezentaciju. JU-Hu. Elem. www.shinobusblues.com. Postoji i guestbook, pa udrite po kritici.

@ iluzionista
Mislim da smo na početku moje forum karijere pričali o svirci u Zemunu. Eto prilike, eto rešenja. 24.03.2006. sviramo u klubu Stratus. Svirka počinje oko 22:30, pa svrati na pivce.

I veliki pozdrav ekipici sa grupe. Nažalost tehničke mogućnosti su trenutno preškrte. O tugo jesenja

begešar:
@ iluzionista
Mislim da smo na početku moje forum karijere pričali o svirci u Zemunu. Eto prilike, eto rešenja. 24.03.2006. sviramo u klubu Stratus. Svirka počinje oko 22:30, pa svrati na pivce.

Važi. Zapisano. Taj petak bih trebao biti slobodan... Videću da dovučem neku manju ekipicu... Ako bude bilo voljnih...

pozdrav.... postavio sam pitanje na podforumu "muzika" i mislim da me niko (kao po obicaju) nije zarezivao 2%. Inace treba mi George Thorogood. Javila mi se neka devojka, kao hoce da razmenimo muziku i kad sam rekao da nema frke, odjednom nema je... Elem...za protekla dva dana sam skinuo oko 2 GB muzike(bluz) i imam jos nekih 10-tak GB, pa me interesuje ako neko stvarno hoce da razmeni muziku i eventualno mi pomogne za Thorogood-a. A poruku ostavljam ovde, zato sto ovde ima vise diskusije o bluzu, nego na celom sajtu. Unapred hvala i pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saratoga:
pozdrav.... postavio sam pitanje na podforumu "muzika" i mislim da me niko (kao po obicaju) nije zarezivao 2%. Inace treba mi George Thorogood. Javila mi se neka devojka, kao hoce da razmenimo muziku i kad sam rekao da nema frke, odjednom nema je... Elem...za protekla dva dana sam skinuo oko 2 GB muzike(bluz) i imam jos nekih 10-tak GB, pa me interesuje ako neko stvarno hoce da razmeni muziku i eventualno mi pomogne za Thorogood-a. A poruku ostavljam ovde, zato sto ovde ima vise diskusije o bluzu, nego na celom sajtu. Unapred hvala i pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Imas nekoliko albuma od njega na http://www.torrentspy.com/default.asp , www.mininova.com i www.isohunt.com , a takodje ima dosta toga i na LimeWire P2P programu.
Baci se na skidanje .........dok jos ima........

Apachice, spavaj malo , nemo` non stop da slusas one matorce sto ti poslah.......znam da su dobri ali nemoj preterivati :-)........i pazi da te ne u`vati sef na poslu da slusas to ....odma` 20% od plate!
Nego reci mi, ko ti je favorit?

saratoga:
Evo ja mogu malccice da ti pomognem i hocu ;) Imam nazalost samo Thorogood-ov "Live" sa 10 stvari na njemu. To sam "valjala" svima sa ove temice i istovremeno vapila za joss njegove muzike. Eto klikica nam je dao i malu pomoc, ali ja nemam mogucnosti za skidanje muzike preko Torrenta :cry:

Da li ti odgovara da ti ssaljem preko mail-a, possto sam ja u NSu? Mada, dodjem ja i do BGa ponekad.

klika:
Apachice, spavaj malo , nemo` non stop da slusas one matorce sto ti poslah.......znam da su dobri ali nemoj preterivati :-)........i pazi da te ne u`vati sef na poslu da slusas to ....odma` 20% od plate!
Dobri saveti, ali dzabe ;):D ... Nisam ih joss preslussala onako kako sam nameravala, no ovako s' posla bih rekla da mi je favorit BIG BILL BROONZY, ... ili je to ipak BUKKA WHITE (mnogo mi se svidja "BLACK TRAIN B") ... ma, tessko se odlucciti :D

Pozdrav i tebi begess-man-u!
begešar:
Objasnio bih neke stvari a propo mog dugog nepojavljivanja sa dve narodne poslovice (a svi znamo da je naš narod najpametniji, jel' ). Elem. Ko radi "ne boji" se gladi / ljubi ljubi, al' glavu ne gubi.
:D:D:D Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo ssto se javljass :D da bar znamo u kojoj si akciji nestao ;)

Sve se upravlja ka tome da cu putovati 8.aprila, tako da sam najverovatnije 7. u Voxu.
Ssta je sa ostatkom ekipe? Hocemo li ccuti?

Apach:
Pozdrav i tebi begess-man-u!:D:D:D Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo ssto se javljass :D da bar znamo u kojoj si akciji nestao ;)

Sve se upravlja ka tome da cu putovati 8.aprila, tako da sam najverovatnije 7. u Voxu.
Ssta je sa ostatkom ekipe? Hocemo li ccuti?

Elem da. Šta kažete na druženje 07.04. subota. Vox po prvi put. Imamo milion razloga zbog kojih nam je ova svirka bitna, pa predviđam "pogibiju" na bini. Što će reći , dobro zezanje i odlična svirka su pred nama. Ima i dovoljno vremena da se izorganizujemo.Idemo Beograđani, malo dobre volje, pa da se konačno nađemo uz pivce. Nemojte da uvek indijanka i ja nešto "kuvamo" :). I kao što bi stari "čamac" rekao : "Keep the blues alive"

klika:
Imas nekoliko albuma od njega na http://www.torrentspy.com/default.asp , www.mininova.com i www.isohunt.com , a takodje ima dosta toga i na LimeWire P2P programu.
Baci se na skidanje .........dok jos ima........

Hvala na odgovoru... Inace obisao sam bittorrent, torrentspy, meganova, snarf it, bite nova, torrent atack....mogu do sutra... Problem je u tome sto oni koji daju muziku-"seeders" ima malo. Imam relativno dobru vezu s' obzirom da sam u Srbiji, odnosno Beogradu, mada i pored "brzog" protoka strasno sporo ide i recimo za neke torente cekam po 7-8 dana. Jos jednom hvala

Apach:
Evo ja mogu malccice da ti pomognem i hocu ;) Imam nazalost samo Thorogood-ov "Live" sa 10 stvari na njemu. To sam "valjala" svima sa ove temice i istovremeno vapila za joss njegove muzike. Eto klikica nam je dao i malu pomoc, ali ja nemam mogucnosti za skidanje muzike preko Torrenta :cry:

Da li ti odgovara da ti ssaljem preko mail-a, possto sam ja u NSu? Mada, dodjem ja i do BGa ponekad.
E lepo od tebe takodje sto si rekla(napisala) sve to. Inace imam album"Maverick" iz '85. Thorogood - naravno. Imam jos jedan album...ustvari nemam, nego pokusavam da skinem sa neta gde ima nekih 14 pesama, a u pitanju je neki kao best of ili slicno. Sto se tice "Mavericka", neka ljudi posalju pp za razmenu ili bilo sta po pitanju muzike. Sto se tice razmene sa tobom licno, kako god ti odgovara... Ako hoces preko maila ili preko poste ili kad dolazis za Bg. Ja necu ici u Novi Sad dok ne pocnu moto vikendi. Pozdrav

pikax:
ccc....Kako si samo mogao da to smetnes s' uma....pa to je nasa Liza..:cool:
p.s. izvini(te) za offtopic :)

Lutko, nije offtopic ako pricas o Lizi. Liza je uvek ontopic! :smile:

P.S. Dobro si "provalila" za Jazz! Pevala sam i juzni i severni dzez, ali sam se na kraju zadrzala ipak na evropskom - skandinavskom dzezu! I to jedina radim u ovom regionu. Dolazili su ljudi iz Italije a mama je rekla: "Lizo, razmotri dobro sta ti nude". Ja sam razmotrila i rekla, kratko i jasno: "Non grazie, il foro e importantissimo per me"! 8-)

Liza Dennis:

Lutko, nije offtopic ako pricas o Lizi. Liza je uvek ontopic! :smile:

P.S. Dobro si "provalila" za Jazz! Pevala sam i juzni i severni dzez, ali sam se na kraju zadrzala ipak na evropskom - skandinavskom dzezu! I to jedina radim u ovom regionu. Dolazili su ljudi iz Italije a mama je rekla: "Lizo, razmotri dobro sta ti nude". Ja sam razmotrila i rekla, kratko i jasno: "Non grazie, il foro e importantissimo per me"! 8-)
Lizo.....bolje da si slusala tatu...lutko.. :cool: :D

E ovako... posto se pivo u najvecoj meri "dezintegrisalo", rekao bih da sam sposoban da napisem po koju.
Sinoc sam u jednom (rekao bih) klubu, koji drzi jedan moj prijatelj, slusao akusticnu gitaru, akusticni bass i naravno saksofon. Auuuuuu... momci odlicno sviraju, dolaze iz jednog manjeg mesta pored Panceva. Koliko sam uspeo da saznam poticu iz paorskih porodica... ali paori "oru" one instrumente bez pardona. Kakva svirka, kakva kombinacija... Ne scam se zivlje svirke i bolje iz neke svoje blize proslosti. Svetlo je bilo jako lose, zao mi je sto nisam mogao da ih slikam i da to okacim ovde. Momci zasluzuju svaku pohvalu, ne znam kako se zovu... ali su odlicni. Gitarista je po onome sto je svirao vise okrenut ka rocku `70-ih dok je saksofonista pravi jazzer... vredelo je cuti ih, pa onda ponovo, pa ponovo... ;)

Apach:
Pored toga ssto se "gussim" u blues-u koji mi je poslao klika, uzzivam i u jazziranju "Jazz Band Ball Orchestra" ...

Tema gore ;)

O kojim bluzerima je rec, daj malo vise detalja... ;)

Ja celog dana, kako danas tako i juce, slusam Smak i neverovatnu stvarcicu koja se zove Tegoba, majstori, pravi majstori.... ljudi, slusajte Smak, sta bih vam drugo mogao reci, jednostavno nema boljeg domaceg banda od njih, a pomalo sam skeptican i da ce se pojaviti neki koji bi bacio senku na to sto su ove cike uradile.

Ja celog dana, kako danas tako i juce, slusam Smak i neverovatnu stvarcicu koja se zove Tegoba, majstori, pravi majstori.... ljudi, slusajte Smak, sta bih vam drugo mogao reci, jednostavno nema boljeg domaceg banda od njih, a pomalo sam skeptican i da ce se pojaviti neki koji bi bacio senku na to sto su ove cike uradile.[/QUOTE]
Tesko da ce se naci neki momci ili devojke, koji bi mogli da naruse njihovu muziku i fazon, ali licno smatram da je sve to samo trag iz tog vremena. Ostace posebni zato sto su originalni.

Back