Jazz & Blues kutak :)

introitus:
Ej ljudi sta se slusa oj jazz-a ovih dana, ja malo vrtim hard rock u discman-u, a pre toga sam slusao par bigBand-ova...

Uglavnom standardna playlista... Classic jazz...

Ella, Sachmo, Sara Vaughan, Nina Simone, Duke, Brubeck, Dexter Gordon, ... I blues naravno i uvek. 8)

Inače, ovaj smajli je baš u stilu John Lee Hookera. 8)

Mada sam skoro slušao i Hendrixa... Kako ono beše pevao Muddy - "Blues has a child and they call it rock'n'roll"....

introitus:
Ej ljudi sta se slusa oj jazz-a ovih dana, ja malo vrtim hard rock u discman-u, a pre toga sam slusao par bigBand-ova...

Ovih dana sam nekako vise gledao i slusao nego sto sam samo slusao, naravno koncert o kome sam pisao. A da budem iskren, malo sam se olejio i vec nekoliko dana ne menjam Pat Metheny-a iz CD Playera (koji je ociscen po tvom savetu i sada mnogo bolje radi, ne znam da li sam to napisao ranije).

introitus:

Evo i ja da se sa malim zakasnjenjem prikljucim cestitkama na 100-oj stranici.....a ovih dana slusam neverovatnog Pat Martino-a ( gitarista, ne znam da li ga je neko slusao) i odlicnog mladog Hammond organistu Joey DeFrancesco-a, ako ste slusali Jimmy Smith-a ondaznate o cemu pricam, ......a vec treci put u par dana vrtim DVD Brian Setzer Orchestra , Live in Japan, fenomenalno!
Takodje, fenomenalan akusticni blues album- "Hand me down moonshine" od Luther Allison-a!!!

Toliko od mene za ovo javljanje.......

introitus:
@nikodim

Nisi, drago mi je da radi :-)

Upravo mi se vrte Zeppelini u discmanu /trenutno sluzi umesto cd-playera jer ima line out/ i sad sam pustio Travelling Riverside...

hehe. :lol: Kao prvo, dobro jutro. ;) Kao drugo: da li neko uopšte zna gde je Riverside? ;) Zato se i javljam... Upoznat sam sa tim krajem. :)

P.S. Kao treće, upravo slušam Stevie Ray Vaughana. 8)

iluzionista:
hehe. :lol: Kao prvo, dobro jutro. ;) Kao drugo: da li neko uopšte zna gde je Riverside? ;) Zato se i javljam... Upoznat sam sa tim krajem. :)

P.S. Kao treće, upravo slušam Stevie Ray Vaughana. 8)
Dobar jutar!
Riverside, onaj u Kaliforniji? nalazi se zapadno od L.A.a!
I da znate i ti i nikodim da nije lepo ssto mi pravite zazubice dobrom muzikom. Kod mene u kancelariji bass danas nisu raspolozzeni za pomenutu.

I gde ti je onaj lepi avatar? zassto ga ukloni?

Apach:

Haug!

Apach:
Riverside, onaj u Kaliforniji? nalazi se zapadno od L.A.a!

Bravo sestro Apačice. ;) Riverside se nalazi zapadno od L.A. Bliže pustinjskog dela Kalifornije...

Apach:
I da znate i ti i nikodim da nije lepo ssto mi pravite zazubice dobrom muzikom. Kod mene u kancelariji bass danas nisu raspolozzeni za pomenutu.

Mora neko i time da se bavi... ;) Mislim... Da pravi zazubice... Kad ne bi, onda ne bi ni znali šta su to zazubice. :roll:

Apach:
I gde ti je onaj lepi avatar? zassto ga ukloni?

Baš zbog toga... :lol: Previše su me ispitivali u vezi persone na slici (tj. mene), pa sam morao da ga sklonim.... ;) Ja sam usamljeni jahač i volim da putujem incognito. 8)

Apach:
Samo ti slobodno putuj, nismo imali nameru da te zaustavljamo ... Ccovecce, pa ti si plassljiviji od mene!

Ma, nisam... U stvari ne znam... Da li si plašljiva? ;) Ja nisam... Samo mi je dosadilo da me non-stop nešto gnjave oko avatara. :lol: Šta mogu kad sam velik čo'ek. :mrgreen: Takvi teško prolaze neprimećeni, ali "It takes a big man to cry". 8)

Back