Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Da! Ko li ih je samo tu stavio?nikodim:Ako smem da primetim imamo dosta zvezdica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da! Ko li ih je samo tu stavio?nikodim:Ako smem da primetim imamo dosta zvezdica...
Bilo ko ko glasa pri odgovaranju ne temu.Apach:Da! Ko li ih je samo tu stavio?
introitus:Ej ljudi sta se slusa oj jazz-a ovih dana, ja malo vrtim hard rock u discman-u, a pre toga sam slusao par bigBand-ova...
introitus:Bilo ko ko glasa pri odgovaranju ne temu.
Ja sam prvi glasao i vise ne mogu ;-)
introitus:Ej ljudi sta se slusa oj jazz-a ovih dana, ja malo vrtim hard rock u discman-u, a pre toga sam slusao par bigBand-ova...
Stefan Milan:novi izgled je skorz OK i naravno odushevljen sam mogucnoscu da ubacimo avatare..
Apach:Ccucess
Eeeeeeeeeej, pa i ja sam glasala vec!iluzionista:Evo i ja dodah 5 zvezdica.![]()
Svako svoju listicu ima. Ovaj verni ko Pas mi je No.1 <sra**e, gde su ovde B,I,U ?>begešar:102. Dilan Dog
itd...
Tek toliko...
Apach:Svako svoju listicu ima. Ovaj verni ko Pas mi je No.1 <sra**e, gde su ovde B,I,U ?>
AlanF ne mogu da ccitam! Ssta cess!
begešar:E pa lepo izgleda ovo. A što se Dilana Doga tiče bojim se da lista po meni glasi:
1. Alan Ford
sto mesta prazno
102. Dilan Dog
itd...
Tek toliko...
introitus:Nisi, drago mi je da radi :-)
Upravo mi se vrte Zeppelini u discmanu /trenutno sluzi umesto cd-playera jer ima line out/ i sad sam pustio Travelling Riverside...
introitus:@nikodim
Nisi, drago mi je da radi :-)
Upravo mi se vrte Zeppelini u discmanu /trenutno sluzi umesto cd-playera jer ima line out/ i sad sam pustio Travelling Riverside...
Kao prvo, dobro jutro. 
Nemam pojma...iluzionista:Kao drugo: da li neko uopšte zna gde je Riverside?Zato se i javljam... Upoznat sam sa tim krajem.
![]()
Dobar jutar!iluzionista:hehe.Kao prvo, dobro jutro.
Kao drugo: da li neko uopšte zna gde je Riverside?
Zato se i javljam... Upoznat sam sa tim krajem.
P.S. Kao treće, upravo slušam Stevie Ray Vaughana. 8)
Apach:Dobar jutar!
Apach:Riverside, onaj u Kaliforniji? nalazi se zapadno od L.A.a!
Apach:I da znate i ti i nikodim da nije lepo ssto mi pravite zazubice dobrom muzikom. Kod mene u kancelariji bass danas nisu raspolozzeni za pomenutu.
Apach:I gde ti je onaj lepi avatar? zassto ga ukloni?
Previše su me ispitivali u vezi persone na slici (tj. mene), pa sam morao da ga sklonim.... Samo ti slobodno putuj, nismo imali nameru da te zaustavljamo ... Ccovecce, pa ti si plassljiviji od mene!iluzionista:Previše su me ispitivali u vezi persone na slici (tj. mene), pa sam morao da ga sklonim....Ja sam usamljeni jahač i volim da putujem incognito. 8)
Apach:Samo ti slobodno putuj, nismo imali nameru da te zaustavljamo ... Ccovecce, pa ti si plassljiviji od mene!
Šta mogu kad sam velik čo'ek.
Takvi teško prolaze neprimećeni, ali "It takes a big man to cry". 8)