nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
zakris:Kada sam već uzeo reč,da vam predložim još nešto: OBAVEZNO PRESLUŠAJTE
ANJANI ( Tomas ) - Blue Alert.
Uzeo si a... i kakav je osecaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zakris:Kada sam već uzeo reč,da vam predložim još nešto: OBAVEZNO PRESLUŠAJTE
klika:62 godine, nije bas ni u cvetu mladosti..........ne znam zasto se poredi sa vec dvojicom pokojnika.

Samo ti slobodno pissi, ovde nema ustruccavanja od pozitivnih vibracija ... pre svega dobre mjuze ...zakris:Kada sam već uzeo reč,da vam predložim još nešto: OBAVEZNO PRESLUŠAJTE
Слажем се донекле, што се тиче Д. Крал. С тим што мислим да је она, и оно што би се рекло, "објективно", доста добра, боља но што делује на први слух.nikodim:Sto se Diane Krall tice... vidi, imam sve njene albume, simpaticno je to sto ona radi nema sta i rado to slusam. Ali kada pozelim da cujem dobar jazz vokal tu je neprevazidjena Ella Fitzgerald... to je glascina koja pomera bubrege, bez daljeg... retki su vokali koji mogu da pridju tetki po kvalitetu i mogucnostima, kao i stilu pevanja...

Apach:Napred Ella, Ella, Ella! Naravno, ni Diana nije za bacanje
E ljudi, da vam ssapnem, mislim da cemo imati svirku u next ccetvrtak![]()
Norma Kampl:Слажем се донекле, што се тиче Д. Крал. С тим што мислим да је она, и оно што би се рекло, "објективно", доста добра, боља но што делује на први слух.
Али, и мени је, највише за - опуштање (ваљда јер тако и делује ,глас, опуштајуће).
Имам такође све албуме, а најрадије је слушам баш кад желим да се релаксирам, одморим, и психички и физички.
И, могу рећи - углавном успева!
Али што се тиче Еле...
Наравно, она је сјајна. И радо је слушам. Али, ја сам, мислим то можда и овде раније већ помињала:
Њен ми глас, напросто, да се тако изразим - "није довољно црн".
И, ипак ми не "помера бубреге".
Тако нешто ја бих могла да кажем за Сару Вон, или Махалију.
Но, наравно, већина тога је чисто субјективни доживљај, тако да је ово мала пријатељска размена утисака.![]()

Поздрављам!Apach:Mene probudio moj "Letnji ccovek", Chris Rea
Apach:Moj emajl znass, zato ne ccasi ccasa nego ssalji![]()
dee78:tetka Ella je fenomenalna!!!mene zanima da li bi neko mogao izdvojiti nekoga sa nase scene?kao dobar zenski>jazz,bluese>vokal?
inace,kako je stara ekipa?pozdrav svima!!!
nikodim:Leto stize pa su svi u nekim akcijama... Ja evo skiram Chris Rea-u...
O ljudi, di ste, sta se slusa ovih dana?
Nego, pre par dana sam dobio cijeli DVD John Coltrane i Miles Davis, vidoJe naravno, kad svirase zajedno onomad.......
Norma Kampl:Занимљиво, ја управо слушам:
" Miles Davis & John Coltrane - Olympia, March 20th 1960"![]()
П. С.
Шта још имаш на том DVD?
Како то конкретније мислиш? Да ли на мејл, или можда ДВД поштом?nikodim:Bolje da ti to nekako posaljem, ima svega... mada jos nisam stigao da ga pregledam kako bi trebalo...
Norma Kampl:Како то конкретније мислиш? Да ли на мејл, или можда ДВД поштом?
А шта онда ја теби да пошаљем за узврат?
Ма, о. к. . Али, мислим да схваташ, ја ћу се ипак осећати некако као муфљуз ако се не реванширам истом, или сличном мером. Тако сам васпитана, шта ћу.nikodim:Postom naravno... preveliki je to file da bismo ga prebacivali preko neta. Ovako je najbrze i najjednostavnije...
A ti meni da posaljes.... ma daj opusti se... pogledaj kako se pocelo sa ovom temom.
Samo smireno i bez obaveza.![]()
... I nezvao se ja Lorimer ima da ih preslušam makar mi ceo život za to trebao