Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A ne racuna se na parkingu???
Bilo ljudi, majke mi... Samo bilo je i neko hladno vreme, pa se zamaglila stakla... Izgleda da onda ne mogu da dokazem da je bilo javno...
A ne racuna se na parkingu???
Bilo ljudi, majke mi... Samo bilo je i neko hladno vreme, pa se zamaglila stakla... Izgleda da onda ne mogu da dokazem da je bilo javno...
Ako se auto ljuljao sve je bilo jasno prolaznicima.
Samo bili kulturni pa vas nisu hteli uznemiravati.
Trebali ste izici posle china i zahvaliti im se za saradnju
Ako se auto ljuljao sve je bilo jasno prolaznicima.
Samo bili kulturni pa vas nisu hteli uznemiravati.
Trebali ste izici posle china i zahvaliti im se za saradnju
Ebes prolaznike! Oni nisu videli ni auto, a kamoli da se auto ljulja... 8-)
Ako ti kazem da sam to vece smugnula sa deckom sa nekog rejva, a da su unutra, a i napolju, svi ljudi oko mene bili pokrivljeni... sa veeelikim okicama... izgubljeni, unezvereni... Da li i dalje mislis da nas je neko provalio???
]
Na ulici gledam javno se tucakaju ali ne za pare,onako.
Ima li u to na ulicama i parkovima u vas.
Ja probo na plazi ovdi u Majami.
Zaglavi apsanu zbog grupnjaka,,,
Vidi nudisto, nemam ja nista protiv Roma(gancija,cukurana etc..)al` to tvoje majami mnogo bre zdiba na Marinkovu baru- a to sto si se posvadjao s` pravopisom,ne mora da znaci da ti je engleski ispr`o mozak,nego sve mi se cini da je osnovna u pitanju.
Sto s` te apsane tice pa nemoj vise da maltretiras kucice i macice po ulici u sred bela dana,pa te nece ni privoditi spolovila javnog reda i mira.