момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.529
Ne znam da li je ovo prikladan podforum za ovu temu, ali kontam da posetim gore navedeni grad pa ako je neko zalazio medju crvene fenjere molio bih da mi prenese iskustva, jer i to planiram da obidjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta će ti to
Ne znam da li je ovo prikladan podforum za ovu temu, ali kontam da posetim gore navedeni grad pa ako je neko zalazio medju crvene fenjere molio bih da mi prenese iskustva, jer i to planiram da obidjem.
Što te neće neka vraknuti tim crvenim fenjerom po tintari!
Pa prvo ideš preko pola sveta da bi umočio a kod nas takve lepotice pa za duplo manje love![]()
To sam mislio jednom i ko zna kad cu. A gde ima kod nas?
Pa šta znam. Medaković, plavi most... kod autobuske... Ima i po ibarskoj. Ali nemoj, sreće ti.
- - - - - - - - - -
A prič'o mi drugar, ne znam ja.![]()
nisam konzumirala, ali sam šetala, msm kakve preporuke da ti dam? iznajmi bajk, ako si neki lik koji duva kupi gandžu,idi kada je Kraljičin dan, nemoj da ideš samo zato da bi *****, ali ako ti je to ideja,ja podržavam, šta da kažem..treba i te žene nešto da zarade, mada kapiram nisi iz zone iz koje profitiraju, ali samo napred! Ostvari sopstveni san (((:Ne znam da li je ovo prikladan podforum za ovu temu, ali kontam da posetim gore navedeni grad pa ako je neko zalazio medju crvene fenjere molio bih da mi prenese iskustva, jer i to planiram da obidjem.
nisam konzumirala, ali sam šetala, msm kakve preporuke da ti dam? iznajmi bajk, ako si neki lik koji duva kupi gandžu,idi kada je Kraljičin dan, nemoj da ideš samo zato da bi *****, ali ako ti je to ideja,ja podržavam, šta da kažem..treba i te žene nešto da zarade, mada kapiram nisi iz zone iz koje profitiraju, ali samo napred! Ostvari sopstveni san (((:
Znam da ima al to nista nije provereno,mogu da fasujem koju bolest, a mozda su i neke ruznog izgleda, a to mogu da kecam i bez placanja.