Javne kuce u Amsterdamu

Интересантно је прошетати се кроз зону чије мирисе можеш да осетиш са пристојне удаљености, обзиром да цео кварт има мирис ... не сирева, већ "зелене траве дома мог" :) која има много другачији мирис него коров који ти је овде у понуди. Што се тиче продавачица љубави.. па види, имаш велики избор "продавница" са великим излозима ка улици и "експонатима" у излозима.

А што у излогу то и у радњи. За сваког по нешто. Волиш младе, старе, риђокосе, плавуше .... милфаче, волиш бакутанере, даме са стријама, младе маме (мсм стварно младе које су тазе родиле) заиста све што видиш у порњавама видећеш и по излозима зоне црвених фењера.

Мсм .. интересантно је за проћи и видети, али не верујем да имаш толико јаку потребу да и у тим продавницама провучеш пластику или искешираш нешто новца за једно љубавно искуство.

У истој зони постоји и музеј еротике... не сећам се тачно колико је уфур, мислим да је око 10 ојра, али разочаравајућа поставка раштркана на три нивоа. Ако ме не буде мрзело сутра могу да пустим неке фотке из личне галерије што сам фоткао.

Bio sam tamo nekoliko puta u toj ulici, ali nikada nisam pozeleo da budem sa prostitutkom...nesto me to ne privlaci...gde je zabava u tome? Gde je lov? Chase is better than the catch! :D
Drugari koji su isli, kazu nista posebno - prostitutka ko prostitutka. Jeste da ti je mnogo manja sansa da navuces polnu boles' aliiii....protiv HPV-a ne pomaze nikakva zastita :D

Ne znam da li je ovo prikladan podforum za ovu temu, ali kontam da posetim gore navedeni grad pa ako je neko zalazio medju crvene fenjere molio bih da mi prenese iskustva, jer i to planiram da obidjem.
nisam konzumirala, ali sam šetala, msm kakve preporuke da ti dam? iznajmi bajk, ako si neki lik koji duva kupi gandžu,idi kada je Kraljičin dan, nemoj da ideš samo zato da bi *****, ali ako ti je to ideja,ja podržavam, šta da kažem..treba i te žene nešto da zarade, mada kapiram nisi iz zone iz koje profitiraju, ali samo napred! Ostvari sopstveni san (((:

nisam konzumirala, ali sam šetala, msm kakve preporuke da ti dam? iznajmi bajk, ako si neki lik koji duva kupi gandžu,idi kada je Kraljičin dan, nemoj da ideš samo zato da bi *****, ali ako ti je to ideja,ja podržavam, šta da kažem..treba i te žene nešto da zarade, mada kapiram nisi iz zone iz koje profitiraju, ali samo napred! Ostvari sopstveni san (((:

tu se ide na kolicinu,zato je drzava i legalizovala

Ako ćeš da porediš sa Sarajevom, onda u Amsterdamu moraš da probaš preradjevine od marijuane.
Koleginica bila pre par dana, kaže da su neki kolači sa hašom mnogo dobri, toliko dobri da su ona i muž probali naizmenično - jedno jede, a drugo ga pazi. Nisu smeli da se istovremeno odvale.

Pa što ne odete u Amsterdam? Uvek može da se nadje lova za jedan produženi vikend.
Organizujete se vas 5-6, ima jeftinih povratnih letova, uplatite jeftin hotel negde 40km od grada, iznajmite auto sa 7 sedišta i njim idete u obilazak.
Ili još bolje i jeftinije - nadjete neku putničku agenciju da vam organizuje takav izlet.

Back