ЈАВНА БРУКА: Паре од претплате на станове ТВ звезда

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Evo gde ide novac građana
JAVNA BRUKA: Pare od pretplate na stanove TV zvezda

aleksandar-tijanic-1352412556-227952.jpg

BEOGRAD - Radio-televizija Srbije, i pored toga što godinama posluje sa gubicima, izdvaja milion evra godišnje kako bi zaposlenima omogućila beskamatne zajmove za kupovinu, izgradnju, rekonstrukciju stambenog prostora i otkup stanova, pišu dnevne novine San!

U Napomeni uz finansijske izveštaje RTS-a od 31. decembra 2011. godine, u koju je San imao uvid, jasno se vidi da je pomenute godine iz budžeta Javnog servisa izdvojeno ukupno 112.429.000 dinara za ove svrhe.Inače, RTS već godinama posluje sa gubicima, pa je više nego očigledno da kupovinu i otkup stanova zaposlenima u Javnom servisu finansiraju građani Srbije, što putem pretplate, što putem poreza, jer se RTS finansira i iz budžeta Republike Srbije.

Firme u kojima nije umro Tito još uvek dele stanove ali kao što vidimo ne samo na korišćenje već na otkup

Mladje generacije neće moći da shvate da firma koja te zapošljava obezbedjuje životni prostor za život zaposlenih ali ne cimerski već svako za sebe

Al eto tako vam je to kad ne vlajaju srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci... A OVO VALJA

Firme u kojima nije umro Tito još uvek dele stanove ali kao što vidimo ne samo na korišćenje već na otkup

Mladje generacije neće moći da shvate da firma koja te zapošljava obezbedjuje životni prostor za život zaposlenih ali ne cimerski već svako za sebe

Al eto tako vam je to kad ne vlajaju srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci... A OVO VALJA
Firma koja posluje sa gubitkom, obezbedjuje kredite?
Sta mislis da je zvezda dala za takvu vrstu kredita?

Inace u osnovi se slazem, firma bi trebala da daje povoljne kredite svojim radnicima za resavanje stambenih problema, privatna ili drzavna, ali ne kad posluje sa gubitkom.

Молим модераторе, ја никад не пишем наслове латиницом,

па кад промене један овако нормалан наслов, да примењују ЋИРИЛИЧНО ПИСМО.

Хвала.

I ja bih vrlo rado pisao ćirilicom. Ali mi se zgadilo...

Ima dve godine... otkad sam u dnevnom listu "Novosti" video rečenicu - "How do you know?" - napisanu ćirilicom kao - "Хоњ до уоу кноњ?"

Od tada mi se ćirilica gadi... i bojkotujem je...

Молим модераторе, ја никад не пишем наслове латиницом,

па кад промене један овако нормалан наслов, да примењују ЋИРИЛИЧНО ПИСМО.

Хвала.

Поштована,

молимо Вас да нам доставите фотграфију Ваше тастатуре са рачунара у било којој видљивој димензији и важећем сликовном формату. Ако нисте знали, Азијати праве све могуће тастатуре па и руску ћириличну
али шта ће Азија да клепа зависи само од домаћег увозника а у том моменту некако затаји званична политика.

Разумем Вашу бол, али лично сам имао среће само српску латиничну тастатуру да поседујем а ту смо се везали за немачки распоред слова. Немачка тастатура је најбоља на свету. Канда би се обрадовали да дођу. Такође због квази-патриотизма у осталим локализацијама оним јефтинијим, многи шарлатани су се усудили да преводе енглески на српску ћриличну јекавицу тако да су поједини преводи трагикомични. Опет са друге стране, многи су закључили да је непрактично гледати на екрану ћирилицу а куцати на латиничној тастатури тако да су поједини пројекти превођени на српску латиницу.

Трагикомедија настаје када странац испоштује добијене преводе па је пола ставки на екрану на ћириличној јекавици каквог ерцеговца а пола на латиничној варијанти као рецимо на Линуксу, а опет Њиндоњс ЏП, Виста или 7 статистички показују да Срби ретко воле локализацију јер им је енглески компјутерскији а да је кад пише на домаћем нешто што свака будала уме а са друге стране и ако се даунлоадује локализација то чешће буде латиница.

То је због фрустрације и комплекса који се крију пред другима а тињају у фрустрираном комплексу.
Међутим до овог момента нисмо добили слику Ваше тастатуре.

Срдачан поздрав!
--------------------------------------------------------------
Хороскоп и натална карта, јеловник за данас, проверите да ли вас воли и када ћете умрете
-------------------------------------------------------------
Крстарица је форум у тренутном опадању посећености а према анализи уваженог сајта:
http://www.statmyweb.com/site/forum.krstarica.com
Разлог може бити мањак патриотских активиста и интернет дебејоваца јер не могу више да лажу - све се сад види
Site Title: krstarica
Alexa Rank: # 13,586
Favicon:
favicons

Pagerank:
ptest.php

Load Time: 0 Seconds
Daily Visitors: 76,406
Daily Pageviews: 259,780
Seo Score: 61.9%
Daily Revenue: $307 USD - ОПА ЂУРЂО!
Website Worth: $224,547 USD - КРСТАРИЦО ДАЈ ПАРЕ!
-----------------------------------------------------

Poslednja izmena:
Ili ono na pocetku svake serije"generalni direktor aleksandar tijanic"pa gde ste to jos procitali sem na javnoj tv stanici privatnog vlasnistva.

Фрустарције и комплекси оних који у себи ипак знају колико вреде иако те вредности не показују јавно ни за живу главу
Лакше им је друге да оптужују него себе да усавршавају
Није само Тика таки

Поштована,

молимо Вас да нам доставите фотграфију Ваше тастатуре са рачунара у било којој видљивој димензији и важећем сликовном формату. Ако нисте знали, Азијати праве све могуће тастатуре па и руску ћириличну
али шта ће Азија да клепа зависи само од домаћег увозника а у том моменту некако затаји званична политика.

Разумем Вашу бол, али лично сам имао среће само српску латиничну тастатуру да поседујем а ту смо се везали за немачки распоред слова. Немачка тастатура је најбоља на свету. Канда би се обрадовали да дођу. Такође због квази-патриотизма у осталим локализацијама оним јефтинијим, многи шарлатани су се усудили да преводе енглески на српску ћриличну јекавицу тако да су поједини преводи трагикомични. Опет са друге стране, многи су закључили да је непрактично гледати на екрану ћирилицу а куцати на латиничној тастатури тако да су поједини пројекти превођени на српску латиницу.

Трагикомедија настаје када странац испоштује добијене преводе па је пола ставки на екрану на ћириличној јекавици каквог ерцеговца а пола на латиничној варијанти као рецимо на Линуксу, а опет Њиндоњс ЏП, Виста или 7 статистички показују да Срби ретко воле локализацију јер им је енглески компјутерскији а да је кад пише на домаћем нешто што свака будала уме а са друге стране и ако се даунлоадује локализација то чешће буде латиница.

То је због фрустрације и комплекса који се крију пред другима а тињају у фрустрираном комплексу.
Међутим до овог момента нисмо добили слику Ваше тастатуре.

Срдачан поздрав!
--------------------------------------------------------------
Хороскоп и натална карта, јеловник за данас, проверите да ли вас воли и када ћете умрете
-------------------------------------------------------------
Крстарица је форум у тренутном опадању посећености а према анализи уваженог сајта:
http://www.statmyweb.com/site/forum.krstarica.com
Разлог може бити мањак патриотских активиста и интернет дебејоваца јер не могу више да лажу - све се сад види
Site Title: krstarica
Alexa Rank: # 13,586
Favicon:
favicons

Pagerank:
ptest.php

Load Time: 0 Seconds
Daily Visitors: 76,406
Daily Pageviews: 259,780
Seo Score: 61.9%
Daily Revenue: $307 USD - ОПА ЂУРЂО!
Website Worth: $224,547 USD - КРСТАРИЦО ДАЈ ПАРЕ!
-----------------------------------------------------

Pišemo oba pisma, sliku moje .... tastature nikad videti nećete,

a naslove tema na srpskom forumu iz principijelnih razloga, postavljamo ćirilicom.

Hvala na pažnji. :)

mislim da kad bi sve satro voditeljske zvezde sa rts-a dobile otkaz da bi rts imao dovoljno para da bude filmski najkvalitetniji tv kanal. mnogo para ide na te lazne voditeljske zvezde, cesto dovucene sa drugih tv. a sigurno ce se uskoro saznati i te cifre. nemojte da se zacudite ako saznate da je od para za voditelje rts mogao da ima kvalitetan i bogat filmski program ne za 1 vec za 3 kanala.

Back