Javiti se ili ne javiti se... pitanje je sad!:)

Eugenie

Početnik
Poruka
40
Pitanje je jednostavno - da li da se ja njemu prva javim ili jos da cekam?....
Upoznali smo se na zimovanju.... razmenili mailove i brojeve telefona... muvali se tamo, ali nije nista bilo... pri tom ne zivimo u istom gradu i ne studiramo na istim fakultetima.... Rekao je da ce kontaktirati mailom, ali evo vec peti dan nista. Da li jos da cekam?! Ili da se ja njemu javim prva, pa kud' puklo?? Pri tome je decko prepametan, presladak i strasno sarmantan, tako da je meni veoma stalo da ostanemo u kontaktu bez obzira na muvanje, jer takvu osobu vredi poznavati. Sta biste vi uradili? Kakvi su saveti i iskustva?

Samo jos da dodam da se bojim da ga ne smaram suvise mailovima, porukicama i sl, da se decko ne isprepada a ja da ispadnem napadna. A pri tome mi uzasno nedostaju nasi razgovori, jer je, ponavljam, decko prepametan i zaista obrazovan - savrsen za mene! :wink:

Najbolje bi bilo da radiš onako kako osećaš... i da ne budeš impulsivna... tj. nadam se da nisi impulsivna i da ne radiš gluposti u momentu... onako iz bezveze.

Moraš da uradiš ono što ti misliš/osećaš da treba da ti posle ne bi bilo žao.

Strah ima velike oči. U strahu ljudi prave gluposti... u principu... Šta imaš da izgubiš?

Bez principa je najbolje...

ja bih mu napisala nešto nerazumljivo i suludo... pa ako mi se javi, znači da je skapirao
ako se ne javi znači da misli da sam lujka i da se nikad nećemo razumeti.... ali to sam samo ja

ti sama nađi svoj odgovor

etotako:
Najbolje bi bilo da radiš onako kako osećaš... i da ne budeš impulsivna... tj. nadam se da nisi impulsivna i da ne radiš gluposti u momentu... onako iz bezveze.

Moraš da uradiš ono što ti misliš/osećaš da treba da ti posle ne bi bilo žao.

Strah ima velike oči. U strahu ljudi prave gluposti... u principu... Šta imaš da izgubiš?

Bez principa je najbolje...

ja bih mu napisala nešto nerazumljivo i suludo... pa ako mi se javi, znači da je skapirao
ako se ne javi znači da misli da sam lujka i da se nikad nećemo razumeti.... ali to sam samo ja

ti sama nađi svoj odgovor

Hvala ti.... verovatno ce tako i biti. U pravu si da su u strahu velike oc... zato i ne znam sta da radim jer mi svaka sitnica izgleda ogromna, pa se plasim da sve ne upropastim...

eugenie... to niko ovde ne moze da ti kaze... ja samo mogu da ti kazem zazmuri i oseti... nemoj da razmishljash, oseti... mozak je uvek pod vodjstvom ega, a u ovoj prichi nema mesta za ego... ako je kao shto kazesh, vrlo dobro cesh znati shta da radish... nije bitno shta ko misli i kaze, kako bi, i shta, neko drugi uradio... drugi su drugi... lezi i ushunjaj se duboko u sebe i oseti, ne mozesh da pogreshish, jer SAMO TVOJ OSECAJ SI ZAISTA TI...

Margott:
eugenie... to niko ovde ne moze da ti kaze... ja samo mogu da ti kazem zazmuri i oseti... nemoj da razmishljash, oseti... mozak je uvek pod vodjstvom ega, a u ovoj prichi nema mesta za ego... ako je kao shto kazesh, vrlo dobro cesh znati shta da radish... nije bitno shta ko misli i kaze, kako bi, i shta, neko drugi uradio... drugi su drugi... lezi i ushunjaj se duboko u sebe i oseti, ne mozesh da pogreshish, jer SAMO TVOJ OSECAJ SI ZAISTA TI...

Od reci do reci. Uradi onako kako osecas da zaista zelis, bez prisustva ega kao sto margott vec rece.

sibirska:

e, stvarno. Mejl je neobavezan, nAZOVI da ti cuje glas, to ce ga podsetiti na lepe trenutke, a i oslobodjena si obaveze da kazes nesto smisleno...
onda ga pitaj koliko cesto proverava mejl, pa posalji nesto prigodno pred praznike. i eto. Lepa, neobavezna, opustena komunikacija.Mozda i padne neki predlog lep, ko zna, a nije zgoreg i da ti nesto predlozis...
btw. nemoj da brbljas pevise (ovo moze da se desi usled panike), pusti njega da nesto kaze, slusaj ga, pa cesa znati sta ti je ciniti (ton, pauze...).

Najbolje je da odes kod neke babe sto gleda u karte, pasulj ili slicno. Tamo se lepo informisi kako stvari stoje, sta mozes da ocekujes od buducnosti, pa ako nema "glasa" s njegove strane, a tebi stoji imejl, onda se javljaj. Ako ne stoji imejl, sms, ili "napismeno" - onda pisi propalo.
To ti je ciniti, kad vec pitas za savet.
Poz.

Margott:
ne mogu da verujem ...
pročitao sam tekst tri puta i evo ( retke ) prilike da se složim sa Margott ...

Margott:

Margott... Nazvala... sinoc! :D I bilo super! Ne mogu da verujem da sam se toliko bila isprepadala, a onda kad sam probila led - sve super. Cak smo se i danas opet culi.
Ali onoliki strah pred zvanje mora nesto da znaci :lol:

Back