iju kako si perverzanej gringo jel volis da odmaras glavu na guzi svoje zenke ?
onako da ga namestas dok ne nadjes savrsen ugao da smestis glavu![]()
kako si samo suptilanne, više volim da joj šakama mesim guzove, teglim i gnječim, poput testa za gibanicu ukiselo sa sirom..
ili malko vece siketu dolazimo do jos jednog razloga zasto zena treba da ima malko vecu guzu![]()
ma idiPravi si Bukovski, to je tako romanticno!![]()
i picckutu dolazimo do jos jednog razloga zasto zena treba da ima malko vecu guzu![]()
taman da udjes po mirisljavu jelkicui piccku
![]()
ja nemam ženkuej gringo jel volis da odmaras glavu na guzi svoje zenke ?
Imaš u Balkanskoj u pasažu, Doopeland storeGde da nabavim doope ?
E, hvala ti...taman mi treba jedno dlakavije, ipak zima ide, hladnoća i to...Imaš u Balkanskoj u pasažu, Doopeland store
dovoljno dlakavo da ispleteš boksericeE, hvala ti...taman mi treba jedno dlakavije, ipak zima ide, hladnoća i to...
мош се направи добром вежбомGde da nabavim doope ?
I onda zaspete i ona ti prde u uho, pa posle ne cujes danima visoke tonove.ej gringo jel volis da odmaras glavu na guzi svoje zenke ?
Naravno!ej gringo jel volis da odmaras glavu na guzi svoje zenke ?
Valjda niske.I onda zaspete i ona ti prde u uho, pa posle ne cujes danima visoke tonove.
мени то океј, лоше подносим високе тоновеI onda zaspete i ona ti prde u uho, pa posle ne cujes danima visoke tonove.
ovo je nastavj teme JUZNI TOKValjda niske.
Ali to i nije puno bitno, bitno je da otrovni gasovi ne oštete pluća.![]()
.....i očiAli to i nije puno bitno, bitno je da otrovni gasovi ne oštete pluća.![]()
A zaboravili smo i da pomenemo opasnost od romantike......i oči...može da ti se desi da za trenutak oslepiš
![]()