Јарослав Качињски: Нова влада Немачке жели да претвори Европску унију у Четврти Рајх

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Заменик пољског премијера и лидер владајуће конзервативне странке Право и правда (ПиС) Јарослав Качињски оптужио је нову немачку владу да Европску унију жели да претвори у "Четврти Рајх".

http://www.nspm.rs/hronika/jaroslav...a-pretvori-evropsku-uniju-u-cetvrti-rajh.html

Da li mislite da je Nemacka ovoliko mocna? Ja mislim da je to preterano. Ali cemu se nadaju Poljaci nadajuci Nemacku i Rusiju u isto vreme?!

To se sve odavno znalo.Bar mi Srbi smo znali.Da.Car je go.
Ne verujem u opstanak EU.

Ono šti mene mnogo više zanima je šta će se desiti kada se raspadne evro zona.
Kada propadne evro.
Šta će biti sa monetarnim sistemima država u evro zoni.Na tako nešto niko nema odgovor.

Качински се обраћа оним глупљим главама Пољске.

Сви популисти раде исто - обраћају се најтупљима најтупљим фразама и најглупљим идејама - па зато има фрапантних сличности између излагања разних Вулина, Мадура, како се зваше онај Филипинац, и сличних.

Мрачна страна демократије.

Качински се обраћа оним глупљим главама Пољске.

Сви популисти раде исто - обраћају се најтупљима најтупљим фразама и најглупљим идејама - па зато има фрапантних сличности између излагања разних Вулина, Мадура, како се зваше онај Филипинац, и сличних.

Мрачна страна демократије.
ovde si ti tup. države u EU gube suverenitet, odluke im se nameću iz jednog centra a ti pričaš o demokratiji. znaš li ti šta znači pojam "demokratija"?

ovde si ti tup. države u EU gube suverenitet, odluke im se nameću iz jednog centra a ti pričaš o demokratiji. znaš li ti šta znači pojam "demokratija"?
Znači "ono što manjka u Rusiji i Belorusiji."

Јесте, једва чекам те аналитичке ретроспективе од вас продаваца кромпира.

Ajde da kazemo da recimo 1 Francuska i 1 Nemacka znaju sta je demokratija, Nemacka je to 200 godina
posle Francuske shvatila, ali je danas tako.
Da li je taj centar koji jadnim Poljacima i Madjarimna namece nekakvu nedemokratiju u Berlinu
ili Parizu? Brisel je sasvim slucajno izabran za EU prestonicu.
I svako moze da izadje iz te EU ako mu se sistem ne svidja.

Ajde da kazemo da recimo 1 Francuska i 1 Nemacka znaju sta je demokratija, Nemacka je to 200 godina
posle Francuske shvatila, ali je danas tako.
Da li je taj centar koji jadnim Poljacima i Madjarimna namece nekakvu nedemokratiju u Berlinu
ili Parizu? Brisel je sasvim slucajno izabran za EU prestonicu.
I svako moze da izadje iz te EU ako mu se sistem ne svidja.
to je jedna klika a ne bukvalno Brisel koji terorisu narode i nacije.
ko kaze da u Fra i De ima prave demokratije? Nema. To su samo malo blazi rezimi od Vucicevog.
iz tog EU kola se ne moze tako lako izaci. jednoj Britaniji to je jedva uspelo

Pa dokazujem da je vama nebitna demokratija (demoNkratija kako je vi domišljato zovete)
Šta si dokazao? :lol:

to je jedna klika a ne bukvalno Brisel koji terorisu narode i nacije.
ko kaze da u Fra i De ima prave demokratije? Nema. To su samo malo blazi rezimi od Vucicevog.
iz tog EU kola se ne moze tako lako izaci. jednoj Britaniji to je jedva uspelo
Evo, ja ti kazem.
Svako moze da izadje, Velika Britanija je napravila referendum, vecina je zelela da izadje
i izasli su pri cemu EU lije suze za UK, za Poljskom i Madjarskom niko ne bi. Ne bi se ni
registrovalo da nisu vise u EU.

Evo, ja ti kazem.
Svako moze da izadje, Velika Britanija je napravila referendum, vecina je zelela da izadje
i izasli su pri cemu EU lije suze za UK, za Poljskom i Madjarskom niko ne bi. Ne bi se ni
registrovalo da nisu vise u EU.
radi se o monetarnoj uniji, a zapravo svapsko-francuskim bankama koje sisaju krv ostalima

izlazak = bankrot, e kada to shvatis, onda ces shvatiti i zasto nema napolje, nego mora sistem da se urusi, da, a mi ameri smo spremili kokice i cekamo

radi se o monetarnoj uniji, a zapravo svapsko-francuskim bankama koje sisaju krv ostalima

izlazak = bankrot, e kada to shvatis, onda ces shvatiti i zasto nema napolje, nego mora sistem da se urusi, da, a mi ameri smo spremili kokice i cekamo
Poljska i Madjarska nemaju veze sa evro valutom. Aj shvati ti o cemu zapravo ovde diskutujes.

Poljska i Madjarska nemaju veze sa evro valutom. Aj shvati ti o cemu zapravo ovde diskutujes.
ali imaju obavezu - OBLIGED DUZNE SU da je usvoje
Except for the one state with an opt out, all current and future members of the EU are obliged to adopt the Euro as their currency, thus replacing their current ones.[2]
uostalom zato su englezi i Izasli
Former member UK had called for the EU treaties to recognise the EU as a "multicurrency union", which sparked concerns about undermining euro adoption in remaining countries.[3] [4][5][6]
Poljska i Madjarska PROSTO TVRDE PAZAR

Poslednja izmena:

Back